Opublikowano wczoraj o 10:01 1 dzień 22 minuty temu, kazetwu napisał(a):Ja mam szum w jednym uchu i mi laryngolog powiedziała, że to od odcinka szyjnego kręgosłupa, bo pracuję przy kompie cały dzień. Miałem kupić poduszkę ortopedyczną do spania i tyle. Nie kupiłem, ale zauważyłem, że jak np. jestem na wakacjach i ciągle w ruchu, to szum ustaje.U mnie to i też by mogło być przyczyną, mam regularnie bóle w odcinku szyjnym.
Opublikowano wczoraj o 10:12 1 dzień Rzeczywiście, o tym zapomniałem wspomnieć. Macie rację.32 minuty temu, kazetwu napisał(a):Nie kupiłem, ale zauważyłem, że jak np. jestem na wakacjach i ciągle w ruchu, to szum ustaje.A wiesz, że też to u siebie zauważyłem? Jakiś wyjazd na kilka dni, zwiedzanie, etc. i po powrocie dopiero jak się znowu ten dźwięk pojawia, to sobie uświadamiam, że nic nie słyszałem przez cały wyjazd.