Skocz do zawartości

Schorzenia po trzydziestce

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, kazetwu napisał(a):

Ja mam szum w jednym uchu i mi laryngolog powiedziała, że to od odcinka szyjnego kręgosłupa, bo pracuję przy kompie cały dzień. Miałem kupić poduszkę ortopedyczną do spania i tyle. Nie kupiłem, ale zauważyłem, że jak np. jestem na wakacjach i ciągle w ruchu, to szum ustaje.

U mnie to i też by mogło być przyczyną, mam regularnie bóle w odcinku szyjnym.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 170,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Długo się zastanawiałem czy opisać swoją przygodę. No i koniec końców stwierdziłem, że forum o giereczkach to tak samo dobre miejsce do wyżalenia (wypłakania) się jak każde inne. No ale po kolei. Gd

• Mało pozytywów w tym wątku, więc pochwalę się. Wczoraj zadzwonił do mnie lekarz i powiedział, że wyniki moich badań wskazują, że mój organizm dobrze reaguje na chemioterapię  Tak więc może jest jeszcz

• Homelander
    Homelander

To może dla odmiany dobra wiadomość. Minął rok od mojej operacji usunięcia nowotworu z nerki i mój robiony kilka dni temu tomograf wykazał, że wszystko jest czyste i nic nie odrasta. Czyli wygląda na

Opublikowano

Rzeczywiście, o tym zapomniałem wspomnieć. Macie rację.

32 minuty temu, kazetwu napisał(a):

Nie kupiłem, ale zauważyłem, że jak np. jestem na wakacjach i ciągle w ruchu, to szum ustaje.

A wiesz, że też to u siebie zauważyłem? Jakiś wyjazd na kilka dni, zwiedzanie, etc. i po powrocie dopiero jak się znowu ten dźwięk pojawia, to sobie uświadamiam, że nic nie słyszałem przez cały wyjazd.