Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

W ogole tak wracajac do tych podswietlanych bametli. 

Ostatnio odpalilem SC Double Agent i jak gra od Ubi tak malo co wskazuje, nie podswietla chuy wi po co. Za tym akurat tęsknię w luj bo obecnie od lat w sumie to większość gier mimo że dla dzbanow to i tak wszystko naswietli co gdzie i jak. Ja ebieeeee.

Jeszcze rozumiem jakie subtelne wskazowki lub gdy stoisz kilka minut to coś podpowie ale tak wulgarnych oczywistosci pchajacych mi kabana w ryj to nie lubie. 

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 783,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

już nawet pal sześć te podpowiedzi i wskazówki które zazwyczaj można wyłączyć, chociaż te gry są zrobione tak żebyś z nich korzystał. ale gry od ubi mają przekurva przepaskudny hud i to praktycznie w każdej gierce od bodajże pierwszego assasyna. strzałki, znaczniki, łączniki, podkreślenia, miliard informacji no patrzę na takie watch dogs 2, division, czy originsa i wymiotuję - wygląda to jakby dzieciak na grzybach projektował hudy używając randomywych narzędzi... :bad:

wczoraj zacząłem replay rdr-a, sandbox w zasadzie z innej już epoki (przed ubiwirusem) a tam panie minimalizm, schludność i przejrzystość, że aż chce się grać. pomijając to, że wersja na ps3 to kac kupa od menela - ta rozdzielczość :blink:

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

Slupku to wez to odpal na koksie. :xboss:

czach dymi. 

Juz walić podpowiedzi w ubirakach ale te podświetlenia przeciwników w biale ramki, no qurwa. Krew z benisa mi ciekła :dafuq:

Opublikowano

Dawno tak nie miałem, żebym czekał na jakiś gameplay. :banderas:

Opublikowano

I jak prawdziwie mężczyźni konkretnie. Info, jutro gameplayu, dziękuję. 

A nie jak jakieś parówy zegarki, odliczanie teaser trailera xD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Jutro RDR2, w piatek Doom Eternal. Jak pieknie byc graczem :fsg:

Opublikowano

Chyba u ciebie w domu :notbad: u mnie zero jaranka, ale się zobaczy

Opublikowano

ostatnie e3 i tak było fatalne, najlepszy byl cyberpunk, ktorego publicznie nie pokazali

Opublikowano

Niby tylko pozostało 5 godzin, a jednak tak...

Edytowane przez dr skrzynia

Opublikowano

figaro kiedy zamierzasz ograc?

Opublikowano

absolutnie zero hajpu, ale obejrzy sie trailer wieczorem po robocie

Opublikowano

U mnie również jest lekki hype, a to z tego względu, że RDR był moim tytułem startowym na ps3 i to był w cholerę dobry przeskok z ps2. Fajna fabuła, ogromny świat, ciekawe postacie i dłuuuugie godziny grania również w multi (fajne wariacje znanych trybów).

Opublikowano

10min :obama: 8 lat czekania na sequel jednej z moich ulubionych gierek, lepiej niech tego nie spyerdolą 

Opublikowano

No dobra, zapowiada się ok

Opublikowano

Nie obejrze do końca, Sims  Cowboy  edition mnie znudziło po  3 minucie.

Opublikowano

Jak to wygląda. :obama: 

Zayebiście się zapowiada tylko troszkę zrobiłem grymas jak mówiono o dbaniu o osadę.