Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 787,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Niezły ten RDR2. Grę subtelnie reklamują nawet tygodniki nie związane z branżą ;)

Spoiler

polityka-polityka-20181121-cov.jpg&r=0.8

Opublikowano

Ten HDR to mnie w(pipi)ia już, bo oczy bolą. A jak wychodzisz z pomieszczenia i wita cię biały ekran to o matulu...

Opublikowano

Ładne kwiatki z tymi orchideami. Wszystkie brakujące mi poznikały. W większości brakuje mi, po jednej do kompletów z tym, ze wciąż siedzę w 3 rozdziale. 

Myślę, ze jak przejdę juz do tego zadania to reszta sie odblokuje i pokaże.  Także ruszam dalej z misjami głównymi. 

Opublikowano

Kwiatki ogólnie się w tej grze respawnują więc powinno być ok, ale niepotrzebnie się za to zabrałeś już teraz, zazwyczaj takie zbieranie znajdziek przed striggerowaniem questa powoduje najwięcej bugów i problemów więc niepotrzebne ryzyko. Zresztą do 10 challenge'a zielarza znowu za tymi samymi orchideami będziesz biegał drugi raz.

Opublikowano

Głupim bieganiem i zebraniem z pomocą yt specjalnych flaszek, szybciej dobiłem na ósmy lvl w rozwoju postaci, niż zbieraniem xp z tych całych wyzwań :D

Opublikowano

A masz włączone pokazywanie trasy?

Opublikowano

Lol, to już tutaj pisać o trofikach z gry nie można? Trofiki, które koło fiuta stało z tym hdrem. 

Opublikowano

Skończyłem story wczoraj :obama: Rozpiszę się po wbiciu 100% czyli za jakieś kilkadziesiąt godzin bo mam 82% całości. Dawno nie miałem gry gdzie progres leciał równo zarówno w fabule jak i całościowo. Piękna gierka. Mam tylko jedno ważne pytanie po story:

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Has anyone seen Gavin?

tenor.gif?itemid=10251428

Opublikowano

ja już trzy razy tego typa zaje.bałem i za każdym razem się respawnuje xD

Opublikowano

A gdzie on w ogóle jest? Drze się i szuka go w każdym mieście i nie bardzo czaję lore tego - jak ktoś wie niech się podzieli wiedzą.

Opublikowano

lore jest takie że

go nie ma

Opublikowano

No kumam, bo myślałem, że to miało jakieś powiązania do jakiś gierek czy coś, a to tylko zwykłe śmieszki.

Opublikowano

Jestem w polowie 6 rozdzialu. Ale idzie sie zrzyc z obozem. Podoba mi sie ze rockstar zrobilo naprawde dorosla fabule nie jakies piar.dy o gangsterce jak w gta. Gra porusza naprawde fajne zyciowe kwestie ktorych gno.je obstawiam nawet nie zauwaza. Szacunek dla rockstar. Do 4 rozdzialu raczej na lajcie ale rozdzialy 4-6 mocno fabularnie dostarczaja. Postac Arthura Morgana  swietnie wykreowana.

Aha spoko ze zabicie pumy w challengu lukiem z trujaca strzala nie jest zaliczane jako zabicie z luku :ok:

Opublikowano

Ale za to w challenge'u z zabiciem niedźwiedzia grizzly nożem do rzucania można go trującym zabić, pada na dwa hity.

Co do pumy to jest na jednego headshota nawet zwykłą strzałą :cool:

Opublikowano

Ja w pume strzelalem podpalonymi strzałami, 1 hit K.O. :cool: :lapka:

Opublikowano
20 minut temu, kanabis napisał:

Aha spoko ze zabicie pumy w challengu lukiem z trujaca strzala nie jest zaliczane jako zabicie z luku :ok:

Podbiegasz i dobijasz headshotem ze zwykłej strzały i zalicza :cool:

Opublikowano
6 godzin temu, Figuś napisał:

@XM.

Ukryj zawartość

i tak będziesz musiał zgolić przed jedną z misji

Nie trzeba, wystarczy troche wlosami sie pobawic, nalozyc pomade i elo.

Opublikowano

Po ukończeniu fabuły będę mógł wytwarzać torby i ulepszenia dla obozu, czy ni?

Opublikowano
Spoiler

Nie, torby później od pasera się kupuje, a obozu nie ma.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Włączyłem ta grę na nowym oledzie od LG, napisze to jeszcze raz „ co to jest z mistrzostwo świata to nie mam pytań” 

Opublikowano
30 minut temu, MEVEK napisał:

Akurat nie chciałem tego wiedzieć :(

Wiedziałeś to podświadomie, jedynka i jej fabuła jest na rynku 8 lat i chyba nie było trudne do przewidzenia że obóz

nie będzie żył długo i szczęśliwie

, c'mon XDDD

trzeba wprowadzić nowy gatunek spoilera, spoiler logiczny 

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano
12 godzin temu, Faka napisał:

Dobra już wiem co chłopy czuli polując na ptaki dla Hobbs, ja piedole dla masochistów to :[ No ale będę próbował. 

Po prostu 100% w rdr2 jest durne w chooy. Wolę kolejny raz to zrobić w GTA V i czerpać z tego przyjemność niż się wkurzac na kwiatki. :pawel: