Opublikowano 26 listopada 20186 l Tzn misja jest jak najbardziej poboczna, ale musimy rozróżniać właśnie MISJE od AKTYWNOŚCI.
Opublikowano 26 listopada 20186 l @Słupek ta co z bimbrem się jedzie i te drzewa po obu stronach tej drogi? Bo mi się też to z Django skojarzyło. Chyba, że o innej mówisz. Edytowane 26 listopada 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 26 listopada 20186 l dokładnie, jeszzce przed misją tam trafiłem. myślałem, że zawału dostanę CANDYLAND tylko czekałem jak Jackson wyjdzie
Opublikowano 26 listopada 20186 l W ostatniej misji 3 rozdziału, moment jak Dutch ciągnie po schodach tę starą babkę Ależ ciareczki, czysta przemoc. Why are we here? Just to suffer? Edytowane 26 listopada 20186 l przez ragus
Opublikowano 27 listopada 20186 l Przeżyłem spotkanie z aligatorem Spoiler A ten... kiedy będzie kontynuowane zadanie z rewolwerowcami ?
Opublikowano 27 listopada 20186 l @MEVEK w czwartym rozdziale, ten typ będzie w Valentine gdzieś obok poczty.
Opublikowano 27 listopada 20186 l 11 minut temu, Pupcio napisał: naprawili mi zwierzaki? A co z nimi nie tak?
Opublikowano 27 listopada 20186 l no spawn łosia pier.dolonego mogliby poprawić, a nie że najrzadsze zwierze w grze a Wapiti co drugie drzewo idzie spotkać
Opublikowano 27 listopada 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: no spawn łosia pier.dolonego mogliby poprawić, a nie że najrzadsze zwierze w grze a Wapiti co drugie drzewo idzie spotkać A tam gdzie legendarny był nie respi się, dosyć często go widziałem jak w tamtym rejonie bywałem
Opublikowano 27 listopada 20186 l Zwykły tak, ale nie ten Western Bull biegam teraz między trzema lokacjami gdzie ludzie piszą że jest najczęściej, w każdej śpię i wczytuję grę 20 razy a potem lecę do następnej, już drugi dzień tak robie i go nie ma xD nie wiem, pantery i pumy też są rzadkie, w dodatku mniejsze ale da się je spotkać dość często, a ten megałoś poje.bany jakiś Edytowane 27 listopada 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 27 listopada 20186 l Red Dead Redemption 2 Update 1.03 Patch Notes for PS4 Added support for Red Dead Online Beta. Added fixes for crashing issues with Red Dead Redemption 2 version 1.03. Added fixes for stuttering/lag issues. Red Dead Redemption 2 1.03 for PS4 has fixed some glitches. Added fixes for framerate drop and freezing issues. Added performance and stability improvements. Gameplay improvements added with Red Dead Redemption 2 1.03. Added other minor fixes and changes with Red Dead Redemption 2 version 1.03.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Ale legendarne nie są wymagane do trofki zoolog, a na pewno nie wszystkie. Brakuje mi chyba 5 legendarnych zwierzaków a dzbanek wpadł
Opublikowano 27 listopada 20186 l W sumie to nie wiem czy już było, ale jak na tak OGROMNĄ grę to nie trafił mi się żaden bug, glitch, no nie kojarzę żeby cokolwiek technicznie się (pipi)ło w trakcie zabawy w komboja. Jedynie bug z infinite loading screenem sobie teraz przypomniałem, na szczęście dało się to łatwo naprawić. Musieli nieźle gierkę testować wcześniej.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Teraz, Figuś napisał: Ale legendarne nie są wymagane do trofki zoolog, a na pewno nie wszystkie. Brakuje mi chyba 5 legendarnych zwierzaków a dzbanek wpadł hmm czytałem że tylko te z Spoiler guarmy się nie zaliczają No nic, sprawdze może wpadnie i zaoszczędze troche czasu
Opublikowano 27 listopada 20186 l Pupcio jak wrócę z tyrki to sprawdzę które dokładnie, no chyba że istnieje opcja że masz zwierzaka w kompendium przez oskórowanie ale nie jest zbadany. Ja tak miałem z wilkiem wschodnim i yebaną sową
Opublikowano 27 listopada 20186 l Nie zaliczają się, ale nie nazywajcie się prawdziwymi zoologami, jeśli nie szukaliście żararaki przez 2 godziny w krzokach