Opublikowano 25 lipca 20195 l Zobacz sobie, ile godzin masz rozegrane. Mi całość zajęła chyba 52h, a robiłem tylko fabułę
Opublikowano 25 lipca 20195 l Zobacz sobie, ile godzin masz rozegrane. Mi całość zajęła chyba 52h, a robiłem tylko fabułęTo ale chyba bez pobocznych?
Opublikowano 25 lipca 20195 l Nie chcę nic mówić, ale niektóre poboczne questy były spoko od głównego wątku fabularnego.
Opublikowano 25 lipca 20195 l 3 godziny temu, _Red_ napisał: Duzo wiecej jeszcze? Na socialclubie możesz zobaczyć ile dokładnie misji Ci zostalo do końca bez spoilerów, wystarczy zalogować się PSNem/XLivem na którym ogrywasz grę. Czwarty rozdział można uznać za półmetek ale no jeszcze sporo godzin przed Tobą.
Opublikowano 25 lipca 20195 l 4 dużo granka 5 mało granka 6 w chuy granka 1 i 2 epilog mało granka Tak to się przedstawia Ret Ale bym przeszedł takego rdr 2 po raz 4
Opublikowano 25 lipca 20195 l Może parę pobocznych zrobiłem po drodze.Ja jestem zaraz za Saint Denis a mam coś koło 50h ale generalnie zaglądam w każdą dziurę. Teraz chwila przerwy od fabuły na online, ale tam grają takie koksy, że ja (pipi)e co rusz kula w łeb
Opublikowano 25 lipca 20195 l Red a w jedynce ci te podroze wozem na misje nie wadzily? Przeciez to byl ten sam schemat co w 2. Albo wskoczyl przesyt taka forma podrozy albo podswiadoac wyparla "zle momenty".
Opublikowano 25 lipca 20195 l Nie pamietam, dawno to bylo. Ale jesli tam nie bylo fast instatravel to pewnie mnie tez to meczylo. Po ograniu stu innych sandboxow i posiadaniu 2h dziennie na gre, wolalbym akcje a nie cwał przez prerie 30 minut Bo tak poza tym sam setting i misje fajne się robia, ale rzygam na widok zoltego markera oddalonego o 10 minut biegu.
Opublikowano 27 lipca 20195 l Właśnie lecą napisy końcowe całe szczęście ze wróciłem dokończyć grę, wszystkim którzy tak jak ja odpuścili w połowie gry, polecam wrócić no nic ochłonę i za jakiś czas biorę się za RDR1
Opublikowano 27 lipca 20195 l Mnie tez zaczęła bardzo pasowac od Saint Denis bo zrobila sie duzo bardziej skondensowana. Misja za misja na malym obszarze. Gorzej jak sie znowu rozwlecze niemilosiernie po prerii :f Ale za to arthura ostrzyglem tak jak siebie, wlacznie z broda wiec musialem go polubic w koncu. Nocny najazd na chatę Włocha w akompaniamencie muzyki italiano, no klimat jest, nie powiem. Gra tak powoli sie rozkrecala, ze prawie bym porzucil i bym zalowal Edytowane 28 lipca 20195 l przez _Red_
Opublikowano 4 sierpnia 20195 l Epilog skonczony. Jestem usatysfakcjonowany historia. Szkoda, ze niektorych poczatkowa monotonia moze odrzucic, bo potem można się autentycznie zzyć z ekipą Dutcha. Przez pierwsze 1/3 gry kazdy gangster byl dla mnie randomowym NPC, potem dopiero zaczalem spamietywac mordy Micah, Lennego, Charlesa i innych. A po pelnym ukonczeniu gry znowu czuje sie jak po zakonczeniu dobrego serialu. Jak teraz po klimacie brudnego zachodu mam wlaczyc KH3 i wczuwac sie w historyjke kaczora donalda xd
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Już dostępny na platformach streamingowych. Edytowane 9 sierpnia 20195 l przez Rozi
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Mam nadzieje, ze trojka bedzie bardziej realistyczna. Np. zeby odnowic zycie zarciem z konserwy trzeba będzie posiadać otwieracz do puszek i analogami zagrac w mini gierkę.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l 6 godzin temu, Pupcio napisał: W końcu A na gamescomie dlc zombie i teaser trójki RDR2 jest historią kompletną, teraz wystarczy teaserek Bully'ego 2 :3
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Ja to bym chciał żeby zmiana ubioru miała podpiętą minigierkę, gdzie każdy guzik trzeba zapiąć osobno. Myślę, że naprawdę gra zyskałaby na IMERSJI.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l W dniu 9.08.2019 o 18:37, Pupcio napisał: No i mógłby nie wywalać potem pustych puszek na ziemię W sumie to mogliby zaimplementować takie kosze na jukach, z podziałem na bio, szkło i papier