Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Dziękuję pan chińczyk Jajko za remasterek A, panie Sega, Personki na Xboxa również wciągnę taśmowo, proszę się nie krępować.
Opublikowano 3 maja 20213 l Nie mam ładnego screena z momentu zakupu, a w mailu tylko nudny tekst, ale za 50zł warto było wziąć. Szczerze kusi mnie teraz zakup bębenka... Tylko w sklepach same chińskie podróby.
Opublikowano 4 maja 20213 l Gierka znowu pojawiła się do kupienia w cyfrowym sklepiku. Ostatnim razem gdy przypadkiem odblokowali zakup przegapiłem (tak samo jak Silent Hill Downpour) i szybko usunęli więc teraz się nawet nie nawet zastanawiałem. EDIT: Pewnie będzie za pół roku w GP/EA Play ale nie będę tyle czekać Edytowane 4 maja 20213 l przez Ins
Opublikowano 6 maja 20213 l Z patchem pod XoX działa chyba w 4k i 60fps. Wygląda bardzo spoko ale chyba czekałbym na to ulepszenie pod nowe konsole
Opublikowano 6 maja 20213 l A też se kupiłem Może się przejdzie kiedyś po patchu właśnie raz jeszcze.
Opublikowano 6 maja 20213 l Nawet nie wiedzialem, ze jakis patch ma wyjsc. Ale ok. Zanim skoncze dwojke moze juz wyjsc.
Opublikowano 6 maja 20213 l u mnie nowka GOTY czeka w pudelku ale sie zastanawiam czy nie brac cyfry Ed. Pozastanawiane...nie chcę ktoś pudełka? Edytowane 6 maja 20213 l przez Szymek
Opublikowano 6 maja 20213 l A po ile lata? To może i ja cyfre kupię mimo pudelkowych wersji na obie konsole. U mnie w poniedzialek wlecialy dwa starsze sztosy
Opublikowano 6 maja 20213 l Ta Dogma jest dalej grywalna? Ostatnio często lata na promocjach jednak bałem się ,że to zbyt duże drewno po tylu latach. Nigdy nie grałem jak coś.
Opublikowano 6 maja 20213 l Ostatnio sporo fajnych promocji więc korzystam. Podsumowałem sobie jeszcze zakupy fizycznych wydań i wyszło mi ~800 zł wywalone na gierki w tym miesiącu. Muszę się zdecydowanie ograniczyć bo brak czasu na granie zabijam kupowaniem.