Opublikowano 26 lipca26 lip Mocno wkręciłem się ostatnio w Amiga Extreme i nadrabiam kilka klasyków recenzowanych we wspomnianym specjalu (plus reszta do kolekcji klasyki):
Opublikowano 1 sierpnia1 sie 22 minutes ago, Bzduras said:Nie mogło być inaczejStówka za cyfrę, pudełko 50% droższe. Godne to i sprawiedliwie, tak powinno być zawsze.
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Ostatnio na kibelku czytałem archiwalny numer PE z artykułem o Larrym to się skusiłem bo akurat promka. Pamiętam, że za dzieciaka bardzo chciałem grać w Larrego z lat 90 z Katarzyną Figurą itd. ale nie chodziło na Windows XP i potrzebny był Windows 98. Te nowe odsłony też podobno dobre.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie W dniu 11.08.2025 o 10:25, Czoperrr napisał(a):ale nie chodziło na Windows XP i potrzebny był Windows 98.Kurde panie, patch pod Xp był. Na stronie gry.wp.plNa gogu masz polską wersję siódemki oraz na Steam też powinien być już dubbing Widzę https://www.gog.com/en/game/leisure_suit_larry_love_for_sail na gogu masz wersję działającą na dzisiejszych kompach, 20zl, tyle samo ile pirat 24 lata temu :)A na Steam jednak nie ma dubbingu
Opublikowano 12 sierpnia12 sie 41 minutes ago, grzybiarz said:Kurde panie, patch pod Xp był. Na stronie gry.wp.plNa gogu masz polską wersję siódemki oraz na Steam też powinien być już dubbingWidzę https://www.gog.com/en/game/leisure_suit_larry_love_for_sail na gogu masz wersję działającą na dzisiejszych kompach, 20zl, tyle samo ile pirat 24 lata temu :)A na Steam jednak nie ma dubbinguNo teraz to mam na gogu, ale wtedy nie miałem.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Prawdopodobnie pierwsze i ostatnie zakupy na Ubisoft Connect, ale żona wkręciła się w Anno 1800 z Gamepassa, który się niedługo kończy i robię przerwę bo za dużo gram. Kupiłem jej więc na Ubi bo jest tanio.