Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 28 minut temu, DarkStar napisał(a):FF VII wkrótce znika z dystrybucji i ma być zastąpione przez bliżej nieokreśloną nową wersję, ale na niej nie będą działać mody, dlatego sobie zaklepałem wersję z 2013.FF X jest obok FF VII moim ulubionym Fajnalem. Ograłem na PS2 19 lat temu (mózg mi rozwala ile czasu minęło, wydaje mi się jakby to było 10 lat temu), niestety pirata :( 2007 był ostatnim rokiem kiedy tknąłem jakiegoś .iso z grami (nie licząc prawdziwego retro do emulatorów), od tamtej pory już zawsze oryginały i zawsze nówki w folii. Kupiłem trochę dlatego, że chciałem za to zapłacić (tzw. zakup karmiczny, ale na wyprzedaży... :P ), trochę dlatego, że chciałbym zagrać w to ponownie i przede wszystkim dlatego, że nigdy nie grałem w X-2. A że prawie nic nie pamiętam z FF X, to trzeba by przejść ponownie przed X-2.X-2 daj znać, jak wrażenia xD. No, ale w sumie bez heheszków system walki był lepszy niż w X.Magnus Opus systemu ATB.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):X-2 daj znać, jak wrażenia xDWiem, że tam jakieś tańce odchodzą ;) To może być ciekawe, mimo wszystko. Chciałbym ograć, bo to bezpośredni sequel X i czuję jakbym ograł tylko połowę gry.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, DarkStar napisał(a):Wiem, że tam jakieś tańce odchodzą ;) To może być ciekawe, mimo wszystko. Chciałbym ograć, bo to bezpośredni sequel X i czuję jakbym ograł tylko połowę gry.Ja tam zawsze lubiłem Czarodziejki z Księżyca :). Ale zmiana vibe'a ogromna względem X.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):W ogóle szkoda, że nie ma Maxów na GOGu. Fix zrobiony przez społeczność? Pan nowy w świecie PC gamingu? Na gogu również trzeba fikolki robić z dungeon keeper 2 i wgrać tzw. Flame fix. Napisalem do goga by dodał to jakos deafult do instalki, bo trzeba się naczytać i z reprozytorium githuba specjalnie to ciągnąć.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, oFi napisał(a):Na gogu również trzeba fikolki robić z dungeon keeper 2 i wgrać tzw. Flame fix. Napisalem do goga by dodał to jakos deafult do instalki, bo trzeba się naczytać i z reprozytorium githuba specjalnie to ciągnąć.Przecież nie trzeba, gra działa jak złoto bez moda.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Przecież nie trzeba, gra działa jak złoto bez moda.Gra wiesza calego kompa gdy chcesz wyłączyć grę. I wiesza się dopiero po ograniu misji zazwyczaj a nie ze włączysz i wyłączysz. Mam tak właśnie z wersja na steamie i z tą na gogu.Tyle, że na gogu jest pelna wersja polska z panem ś.p. Andrzejem Butrukiem jako lektorem i jego genialnym przełożeniem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 minut temu, oFi napisał(a):Gra wiesza calego kompa gdy chcesz wyłączyć grę. I wiesza się dopiero po ograniu misji zazwyczaj a nie ze włączysz i wyłączysz. Mam tak właśnie z wersja na steamie i z tą na gogu.Tyle, że na gogu jest pelna wersja polska z panem ś.p. Andrzejem Butrukiem jako lektorem i jego genialnym przełożeniem.U mnie nic się nie wiesza po skończonej misji. Wersja gogowa jest zupełnie inna niż ta na steam i ma już masę łatek wgranych w tym społeczności. Kupiłeś grę na gogu i ci się wiesza po skończeniu misji?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):U mnie nic się nie wiesza po skończonej misji. Wersja gogowa jest zupełnie inna niż ta na steam i ma już masę łatek wgranych w tym społeczności. Kupiłeś grę na gogu i ci się wiesza po skończeniu misji?Tak. Ten Flame ma wiecej poprawek od tej gogowej.