Opublikowano 9 czerwca9 cze trzeba było wesprzeć devów, bo fajna promocja pojawiła się na Dooma z kolcami w premium edition
Opublikowano 10 czerwca10 cze Lubię od czasu do czasu pyknąć w te filmowe gierki. Żal nie wziąć za 26 ziko.
Opublikowano 12 czerwca12 cze On 6/10/2026 at 4:52 PM, Uzytnik30 said:Lubię od czasu do czasu pyknąć w te filmowe gierki. Żal nie wziąć za 26 ziko.Niestety nie jest warta nawet tyle, jeden z gorszych tytułów Supermassive.
Opublikowano 14 czerwca14 cze Podobno ostatnia promocja przed premierą. No i pora obadać gierke. A w sumie to jeszcze Raymanek, bo ten remake mi się nie podoba wizualnie.
Opublikowano 19 czerwca19 cze przecież ten rayman będzie za 16zl za tydzień na wyprzedaży u grubego xd
Opublikowano 19 czerwca19 cze Nie bądź złośliwy. Wsparł chłopak upadającą multimiliardową korporacje.
Opublikowano 19 czerwca19 cze Nie doczekam sie raczej rimejka, więc pora na 2. 9 godzin temu, wojtas011 napisał(a):przecież ten rayman będzie za 16zl za tydzień na wyprzedaży u grubego xdAle fajnie, ale co mnie to?xd
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Na klocu dopiero na 10 dni przed premierą, więc odklikanie preordera teraz nie jest żadnym zobowiązaniem, więc czemu nie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dawno nie czekał tak na Assassyna a i nie grałem w oryginał. No i GTA 6.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kurde jeszcze zabraknie cyfry w dzień premiery, trzeba się śpieszyć