Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, DarkStar napisał(a):

FF VII wkrótce znika z dystrybucji i ma być zastąpione przez bliżej nieokreśloną nową wersję, ale na niej nie będą działać mody, dlatego sobie zaklepałem wersję z 2013.

obraz.png

FF X jest obok FF VII moim ulubionym Fajnalem. Ograłem na PS2 19 lat temu (mózg mi rozwala ile czasu minęło, wydaje mi się jakby to było 10 lat temu), niestety pirata :( 2007 był ostatnim rokiem kiedy tknąłem jakiegoś .iso z grami (nie licząc prawdziwego retro do emulatorów), od tamtej pory już zawsze oryginały i zawsze nówki w folii. Kupiłem trochę dlatego, że chciałem za to zapłacić (tzw. zakup karmiczny, ale na wyprzedaży... :P ), trochę dlatego, że chciałbym zagrać w to ponownie i przede wszystkim dlatego, że nigdy nie grałem w X-2. A że prawie nic nie pamiętam z FF X, to trzeba by przejść ponownie przed X-2.

X-2 daj znać, jak wrażenia xD. No, ale w sumie bez heheszków system walki był lepszy niż w X.

Magnus Opus systemu ATB. gigachad

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 485,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

X-2 daj znać, jak wrażenia xD

Wiem, że tam jakieś tańce odchodzą ;) To może być ciekawe, mimo wszystko. Chciałbym ograć, bo to bezpośredni sequel X i czuję jakbym ograł tylko połowę gry.

Opublikowano
Teraz, DarkStar napisał(a):

Wiem, że tam jakieś tańce odchodzą ;) To może być ciekawe, mimo wszystko. Chciałbym ograć, bo to bezpośredni sequel X i czuję jakbym ograł tylko połowę gry.

Ja tam zawsze lubiłem Czarodziejki z Księżyca :). Ale zmiana vibe'a ogromna względem X.