December 28, 20168 yr Author Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/ Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy
December 28, 20168 yr Darkest Dungeon i Mother Russia Bleeds dobrze ze u gabena można zwracać gierki xD
December 28, 20168 yr Też to Darkest Dungeon kupiłem i na razie trochę mieszane odczucia, ale jestem na początku. Wydaje się bardzo zamotana, niczym dawne rpg-i gdzie bez opisu nie podchodź. No ale dam jej szansę, ma ładną kreskę, a poza tym wydaje się być typowym zapętlaczem - czyli można w nią grać w kółko
December 28, 20168 yr Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/ Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy Czy w takim razie jeśli teraz kupi się S&S to z automatu będzie zbundlowana z wersją na Vitę? Niech ktoś to potwierdzi pls
December 28, 20168 yr tak, tworcy jakis czas temu sami o tym mowili ze jak ktos kupi wersje na ps4 bedzie mial mozliwosc gry na vicie
December 28, 20168 yr na bank? dasz linka? kurde to wstrzymywalem sie od zakupu by kupic na vite by bylem pewny, ze nie ma cross buyu a tu taki news
December 28, 20168 yr Author cross save tez? jestem w 95% ze mowili ze cross save nie bedzie. Znalazlem w ich FAQ: There will be PS4/Vita Cross-Buy, though not cross-save, so if you buy it on PS4 before the PSVita version is out, you will also be able to get the Vita version later. Edited December 28, 20168 yr by Rayos
December 29, 20168 yr Ludzie, bierzcie Volgarra na Vite. 30 przejść na PC i nigdy dość, łyknę w styczniu wersje na bąka a potem jeszcze na PS4 takie to sztosiwo. Najlepszy indyczek obok Spelunky.
December 29, 20168 yr nawet nie wiedzialem ze Volgarr jest na vicie o_O mam na xone ale podejrzewam ze na vicie bedzie grac sie duzo przyjemniej
December 29, 20168 yr ale idźcie w ch,uj z tymi dyskusjami, dwa zdjęcia na całą stronę tematu jak na razie
December 29, 20168 yr Szkoda ze Salt nie jest na vite ;/ Q1 2017 mój drogi, także zakup przyszłościowy to czekam, nazbieralo sie troche indorow na vite
December 29, 20168 yr ale idźcie w ch,uj z tymi dyskusjami, dwa zdjęcia na całą stronę tematu jak na razie Na ratunek!
December 29, 20168 yr 3 genialne gry na Steam. Dwa point and clicki w klimatach cyber punku od mojego ulubionego Wadjet Eye Games i Undertale, na ktore juz od dawna sie czailem. Nic tylko grac.
December 30, 20168 yr nie ma volgarra w ogole na PSNie europejskim. takze Wlasnie przeczytalem na ich fb o tym, że będzie na poczatku roku na eu i że robią powoli nowy tytuł.