Opublikowano 3 sierpnia 20186 l To ten jego ciepły głos, tak mnie porobił. Wciąż siedzi mi w głowie... A czy dałem się nabić w butelkę to wyjdzie, jak zacznę grać. Na razie jeszcze mam w co grać.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Zamówienie zakupu Shadow of the Colossus™ (1)(62,10 zl) Kupiłem Kolosa, ale coś czuję, że to nie gra dla mnie. W Last Guardian klnąłem non stop, tutaj wyczuwam, że będzie podobnie.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Coś czuję, że tutaj trza będzie trochę pogłówkować - od razu wielka mapa i tak naprawdę nie wiem gdzie iść:) A i tam sterowanie/kamera zasysało, mam nadzieję, że tu działa lepiej.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Niby po tych wszystkich update jest już dużo zawartości do singla to można trochę pojeździć
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l 22 minuty temu, Faka napisał: W media markt miesiąc temu pudełka po 50 zł nówki leciały. I tak trzeba pół gry dociągnąć, więc lepszą opcją jest zakup cyfrowej, pobranie całej i granie bez konieczności wkładania płyty. Trochę się w(pipi)iłem jak musiałem całą grę pobierać od nowa po zakupie cyfrowej, chociaż miałem wcześniej zainstalowaną z płyty.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Pierwsza z sierpniowego łańcucha kandydatów do GOTY. Trzeba wytrzymać do powrotu z pracy
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 10 godzin temu, mozi napisał: Daj znać czy dobre. Mozi przecież ta gra wyszła już rok temu wszystko o niej wiadomo.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Faktycznie, sprawdzę ręcki i pewnie kupię ale chyba najpierw ogram deaths gambit bo zaraz będzie
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Już na Sce jest całkiem nieźle, 4k musi w tej gierce robić dobrą robotę.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l jakość obrazu jest chora, gra z 2010 roku 0_o Edytowane 9 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Chyba nie jesteś zaznajomiony z aktualnym stanowiskiem beriona, ta gra jest z 2010, nie moze być ładna.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Takie ceny u Turka że aż szkoda było nie kupić Coś czuję że to nie koniec.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Waluta im się posypała i są ceny jak na wyprzedaży torebek Wittchen w Lidlu