Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

32 minuty temu, blantman napisał:

Nie wiem czy to takie legalne bo zmieniasz swój region a regiony po coś są.

(...) sami nic nie potrafią kupić. (...) Co innego kombinować za każdym razem jak by tu nie zapłacić. (...)

ale ja i inne osoby zapłaciły za gry po tej „nielegalnej” zmianie regionu, niczego za darmo tutaj nie mamy :reggie:

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

omg, to dobrze że nie widzisz równości, bo to coś gorszego niż kupowanie gier z innych regionów, bo tam normalnie za nie płacisz. Ile z tego zarabia producent? nie wiem, ale przy tym jak robisz nie dostaje nic od tych co korzystają z Twojego konta

Opublikowano

Blantman zniszczony

Opublikowano

4MNVPqY.jpg

Od czasu do czasu coś tam trzeba na pieca wziąć. Tym razem mocno sentymentalnie za niewielkie pieniądze. :ohboy:

Wersje Enhanced Edition ma się rozumieć.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Dwie gry dzisiaj premiera na xbox one. Jedna to od dawna wyczekiwana polska gra w moich ulubionych klimatach turowej strategii a druga to gra którą musiałem sprawdzić jako patron pewnego działu. Mam nadzieję że temat o niej jeżeli gdzieś na forum jest tam trafi bo po prologu stwierdzam że to idealna gra pod tamten dział xD

RDmlooh.jpg

P.S. Niech żyje polska złotówka dla polskich twórców :P

Opublikowano

Ładnie, tyle preorderow w cyfrze:)

przynajmniej masz pewność ze zagrasz w dniu premiery

Opublikowano

Nie kupuje juz tyle gier co kiedys, wiec od czasu do czasu kupuje cyfrowke.

To ze sa teraz 3 jest wyjatkiem.

Opublikowano

Brak screena ale musicie mi wierzyć na słowo (i na listę trophy na profilu:). Kupiłem grę na ps4 w cyfrze, Yoku’s Island Express. Akurat pojawiła się promocja, a na grę czaiłem się od recenzji w psx extreme. Jak ktoś grał na n-gage w mile high pinball, to niech nawet się nie zastanawia. To platformowka połączona z pinballem. Nizszowy tytuł, acz dość miodny.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Finally, Celeste has come back to chris85 #pdk

Opublikowano

Ogromne serducho za Celestyne i taki sam plusior za Wipeout OC. Widać, że wiesz co dobre.

Opublikowano

Najlepsza gra o I wojnie światowej.

Opublikowano

bo każda wymówka jest dobra, żeby wstawić to arcydzieło