Opublikowano 9 lutego 20214 l 8 godzin temu, dee napisał: Hey Niko! Its your cousin Roman, lets go bowling kurde kupiłbym z dodatkami cyfrową edycję
Opublikowano 9 lutego 20214 l Jeszcze chyba wpadnie rdr i division2. @Ins gdzie jest do kupienia Prey? Patrzę i patrzę i nie widzę ma storze.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 41 minut temu, XM. napisał: @Ins gdzie jest do kupienia Prey? Patrzę i patrzę i nie widzę ma storze. Zakupione w amerykańskim sklepiku. Jest właśnie promka i kosztuje 4 dolce. PS. Ktoś wie czy jest jeszcze do zakupienia gdzieś cyfrowa wersja Prince od Persia 2009 na X360?
Opublikowano 10 lutego 20214 l 6 godzin temu, Ins napisał: PS. Ktoś wie czy jest jeszcze do zakupienia gdzieś cyfrowa wersja Prince od Persia 2009 na X360? 2008, niestety zdjęta ze sklepiku. Zostaje polowanie na płytkę.
Opublikowano 10 lutego 20214 l I na moim XSX od wczoraj króluje logo X360 Ukończyłem RDR2 niedawno i żal było nie skorzystać z promocji, a GTA IV to trochę w pakiecie z sentymentu Edytowane 10 lutego 20214 l przez Dalhi
Opublikowano 10 lutego 20214 l Szkoda, że nie ma wersji z dodatkami IV, taniej chyba pudelko wyjdzie kupić bo też bym bral digital.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Lost and Damned jest na promocji, Ballada pewnie pojawi się za jakiś czas.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Kup GTA IV: The Lost and Damned — sklep Microsoft Store pl-PLKup Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony — sklep Microsoft Store pl-PL Przekieruje Cię do X360 Marketplace i tam elegancko Lost And Damned za 21 złociszy wchodzi.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 18 godzin temu, XM. napisał: Jeszcze chyba wpadnie rdr i division2. @Ins gdzie jest do kupienia Prey? Patrzę i patrzę i nie widzę ma storze. Jakbyś nie wrzucał listy jakie gry kończysz w danym roku to bym pomyślał, że te 50 gier rocznie to jest każda część Dead Rising po kilka razy.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 2x Sakaguchi tyrający dla Amerykana + jedna z gierek życia do cyfrowej kolekcji.
Opublikowano 14 lutego 20214 l Przypomniałem sobie o kolejnym microsoftowym exclusive, którego zawsze zazdrościłem posiadaczom X360 i w przypływie impulsu kupiłem cyfrę: By później wejść na allegro i kupić to jeszcze raz, tym razem w pudełku, za ułamek tej ceny Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłem, ale kij z tym
Opublikowano 14 lutego 20214 l 70zł Robisz wszystko, żeby przebić to Halo w pudełku. Edytowane 14 lutego 20214 l przez 20inchDT
Opublikowano 14 lutego 20214 l Nie no z Halo się cieszę, że mam, ale w przypadku Conviction wybitnie nie przemyślałem sprawy - na allegro znalazłem używkę w bdb stanie za 14zł (przy okazji dorzuciłem od tej samej laski jeszcze SC Double Agent i trzy części Gearsów - przynajmniej będzie co postawić na półce obok Forza Horizon, bo tak to tylko jedno takie brzydkie pudełko było)
Opublikowano 14 lutego 20214 l Jakby co to Double Agent OG Xbox i Double Agent X360 to dwie różne gry
Opublikowano 14 lutego 20214 l MS chyba ma jakąś polityką zwrotów więc jak nie grałeś to możesz to ogarnąć.
Opublikowano 14 lutego 20214 l zwrócą pieniążki bez problemu do 2h grania, a jak więcej to czasem też się udaje