Opublikowano 23 maja 20186 l Wpadło Zico za czwartym okrązeniem 30:47 to chyba nawet lepszy czas niż miałem na ps3. Ale to jak ta gra chodzi, jak ona wygląda (może nie na tym screenie bo jest nieco rozmazany) to ja pier.dolę, obama / 10. Coś pięknego, naprawdę, jak odpaliłem Sol z 2048 to mi szczęka opadła. Idę grać dalej, chyba całą nockę zarwę przy starym dobrym wipku xD.
Opublikowano 24 maja 20186 l Mam nadzieję, że grasz z pełnym HDR i natywnym (!) 4K. Wtedy faktycznie kopie tyłek. Wyłącz jeszcze w opcjach motion blur!
Opublikowano 24 maja 20186 l nieee, gram na zwykłym ps4 ;/ ale i tak jest zaje.biście Ten motion blur wyłączę
Opublikowano 24 maja 20186 l 11 minut temu, Square napisał: To kiedy latamy? Wipek już czeka na dysku. Z tobą? Ja się nawet nie ocieram o czasy, które ty wykręasz xD
Opublikowano 24 maja 20186 l można i nawet dziś wieczorem polatać Spoko chris, ja będę zaniżał poziom
Opublikowano 24 maja 20186 l dziś nie dam rady, zapomniałem że nie mam plusa jeszcze xD chris wyślę ci zapro na psn potem
Opublikowano 28 maja 20186 l square i reszta, jak ktoś ma ochotę to dziś wieczór można pocisnąć kilka wyścigów, bo za 48h mi próbny plus wygasa xD Edytowane 28 maja 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 28 maja 20186 l Jeśli będę online to dołączę. Edytowane 28 maja 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 28 maja 20186 l Bardzo chętnie, pisz na PSN albo PW tutaj gdyby mnie nie było akurat online.
Opublikowano 28 maja 20186 l pojeździłem trochę ze Square i w 4 wyścigach okazał się lepszy oj, trzeba nabrać wprawy jeszcze Fajnie byłoby jakąś większą ekipę zorganizować, w 4-6 osób to już byłaby jazda, terminy się ustali. Jak ktoś jest chętny to pisać. W ogóle ten śnieg na Sebenco Climb Po pięciu latach od odstawienia WHD poznałem że coś tu nie gra i że przecież wcześniej nie było śniegu, fajny efekt to robi.
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Elo takie pytanie. jest teraz wipeout omega collectionw promocji na PS+ .Z racji tego że jestem nieogarem mam kilka pytań . 1 Ile części znajduje się w kolekcji? Jeżeli kilka czy każda ma swoją platynę ? I najważniejsze czy jest dużo graczy online ?
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Dwie (WipEout HD + dodatek Fury oraz WipEout 2048). Jest jedna platyna. Nie ma dużo graczy, ale problemów z graniem ostatnio nie było.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Jako, że gra trafiła do Plusa to może jakieś forumowe latanie? Ktoś byłby chętny? Bo nie wiem czy ściągać.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Mysle o platynie ale wlasciwie jeszcze nie odpalalem gry wiec nie wykluczone ze jakis obuchowy cios skutecznie wybije mi z glowy takie plany
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Dziwi tak mało aktywnych gier zwłaszcza teraz jak gierka jest w plusie. Da sie spokojnie pograć, ale nie we wszystko co się chce, no i goście wychodzący bo przegrywają turniej, lol.
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Pograłem kilka wyścigów dzisiaj, ale wkurzają mnie ludzie co nie potrafią zmienić trasy i tak jeżdżą ciągle na tej samej. Jak chcesz inną to trzeba zmienić lobby, albo samemu stworzyć. CTR się mocno dał we znaki i co chwilę wciskałem R1 aby zrobić slajda Jak ktoś chętny na pośmiganie to pisać.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l chętnie polatam ;] z kimś kto nie ucieknie z lobby po 2 przegranych wyścigach :|
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Troszke pograne i z jednej strony ciagnie mnie do dalszej gry, z drugiej to co sie dzieje w zonach lekko przeraza. Jaka strategie polecacie dla kogos na kampanie w W2048? Pierwszy sezon wbilem elite passy we wszystkich eventach oprocz czasowek - czy masterowac je feisarem speed do upadlego czy skipnac i wrocic na koniec z jakims lepszym statkiem (o ile bedzie?). Ah no i nieszczesne zony - jakies tipsy? Probowalem roznymi statkami - agility sa bardzo niestabilne i o ile pozwalaja mi na szybka reakcje tak mam wrazenie ze czesto przez zbyt nerwowe pokonanie zakretu niepotrzebnie koncze na bandzie. Z drugiej strony probowalem tez jakimis czolgami zeby dluzej przetrwac ale ta strategia to chyba w ogole jakis poroniony pomysl bo rozwalalem sie tak szybko jak innymi statkami.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Feisar speed do czasówek jak i do wyścigów. Zone to zależy, statek do battle wytrzyma więcej uderzeń o bandę, trasy w 2048 sa dość szerokie, więc i sam tryb jest dość łatwy.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l To nie jest tak, że w Zone i tak bolid jest tylko kosmetyczny, a kazdy prowadzi się tak samo?
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Co do predkosci to moglbym sie zgodzic. Ale na pewno rozna sie sterowaniem, bo to ja jako laik odczulem ze te zwrotne wchodza w zakrety o wiele żwawiej ale z drugiej strony latwiej nad nimi stracic kontrole
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To nie jest tak, że w Zone i tak bolid jest tylko kosmetyczny, a kazdy prowadzi się tak samo? W WHD każdy ma te same maksymalne staty, w 2048 mają takie statystyki jak normalnie w każdym innym trybie, więc też np lepiej wybierać bardziej zwrotny statek albo wytrzymalszy.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Jak w tej grze mnie wkur.wiają cieniasy co wychodzą w trakcie wyścigu. Gramy w siedmiu a na koniec zostaje tylko czworka. Albo jak dołączam się do wipeoutHD a gdy zbierze się wiecej osób to koleś zmienia w ustawieniach na tego drugiego wipeouta i szybko odpala wyscig. Za wychodzenie z gry powinny być jakieś minusowe punkty do reputacji i tacy de.bile graliby sami ze sobą. Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez Plugawy
Opublikowano 30 maja 20204 l Właśnie zacząłem platynować Omegę. Masakra. Jest to mój pierwszy Wipeout i nie myślałem, że będzie tak trudno! Soulsy mogą się schować. Mam na złoto Elite całą kampanię 2048 i HD, zabieram się za Fury. Ziko pokonany także chyba już z górki. Jak na razie najwięcej kłopotu sprawił mi turniej osmio etapowy Meltdown. Martwię się jedynie o pucharki za online bo nie widzę by ktoś grał. Trzymajcie kciuki.