Opublikowano 1 marca 20178 l Chyba wezmę tego switcha, mam półroczne dziecko i od momentu urodzin raz albo dwa włączyłem ps4 leży i się kurzy liczę że switch pozwoli mi w coś pograć.
Opublikowano 1 marca 20178 l Jak macie jakies pytania to chetnie odpowiem :] PS. zelda jest trudna jak na dzisiejsze standardy Napisz coś więcej o Zeldzie ;) Wiem, że pewnie nie pograłeś długo, ale czy nawet tylko dla niej warto? W ruchu na żywo przezentuje się lepiej niż na ytbach?
Opublikowano 1 marca 20178 l zalezy, na ekraniku konsoli wyglada bardzo dobrze (mimo, ze ekran ma 720p), na TV z bliska (krawedzie) slabo, a z zalecanej odleglosci dla danego tv (czyli 2.5 metra dla 65) wyglada spoko. Sama gra jest mocno nastawiona na eksploracje i przygode, nie ma miliarda strzalek i znacznikow - masz swiat i idz graj. Taki jest przekaz. W dzisiejszych czasach odswiezajace doznianie :) Bardzo podoba mi sie walka, fajny hit confirmation, swietnie przeciwnicy reaguja na szlagi - czuc moc ciosow. Ciezko jest sie przyzwyczaic do rozlozenia przyciskow - miyamoto drugi kojima ;/
Opublikowano 1 marca 20178 l Rozumiem więc, że wstępne wrażenia jak najbardziej na plus? :) Co do 900p to właśnie tego się boję, że gra jak na dzisiejsze standardy będzie odstawać.
Opublikowano 1 marca 20178 l nie mam sily ;/ @ragi bierzesz konsole, wkladasz do stacji dokujacej i kontynuujesz granie na tv. Od razu. It's that simple. NINTENDO @starh wydaje mi sie, ze takie maro kart bedzie wygladac kozacko, zelda jest specyficzna, bo ma olbrzymi swiat z dalekim draw distance i gesta roslinnosc.
Opublikowano 1 marca 20178 l przypomnialo mi sie, gamepad mial z tym olbrzymi problem (m.in xD) - motion handling jest bardzo dobry na handheldzie
Opublikowano 1 marca 20178 l Ale piszesz o WiiU, paskudnym ekranie TN i fakcie, że gra jest streamowana? Wolę grać na 3DSie w gry z Gameboya albo stream z PS4 na Vicie po LTE niż grać na Gamepadzie, szczerze piszę.
Opublikowano 2 marca 20178 l o (pipi)a jaki motyw :o :o :o Wibracje sa punktowe na calej dlugosc joycona :o :o :o Jest taka minigierka w 1 2 switch w ktorej obracajac joycona trzeba zgadnac ile jest kulek w srodku - i to kierwa czuc, niesamowite :o ps. darek ma skilla w dojeniu krow A jak pisałem, że to są nowe-drogie technologie do tego zamknięte w takim małym gunwnie, to kręci nosami, bo grafika nie z nasa (za 1500 ziko). no i ten uchwyt na joye do grania na TV jak dla mnie mocno niewygodny, rozłożenie klawiszy dziwne i mocno odmienne od typowych padów, tak mocno mi sie nie spodobał że chyba już bym wolał grać poprostu trzymając każdego joya osobno luzem a nie w formie pada - bo trzymanie osobno po bokach ciała jest calkiem wygodne w sumie ten uchwyt to najsłasza część jak dla mnie Dla mnie ten mutant od początku źle wyglądał pod względem ergonomii, a chyba każdy kto dłużej grał na wii przyzna, że taki sposób sterowania (łilot) był wbrew pozorom cholernie wygodny. Teraz jeszcze w grach single player sterowanie ruchowe nie będzie potrzebne (na wii czasami trzeba było wycelować, machnąć czy coś), to już w ogóle wypas. Dave, masz raty 0%?
Opublikowano 2 marca 20178 l Czy w Europie do każdego kompletu kolorowych joyconów jest dodawany kod na Snipperclips?
Opublikowano 2 marca 20178 l Czy w Europie do każdego kompletu kolorowych joyconów jest dodawany kod na Snipperclips? (...) w sprzedaży dostępny będzie także specjalny limitowany zestaw zawierający dwa dodatkowe kontrolery Joy-Con oraz kod do pobrania gry. ze strony http://www.nintendo.pl/news/zabawa-przybierze-wiele-ksztaltow-w-snipperclips-na-nintendo-switch/ Edytowane 2 marca 20178 l przez Wieslaw
Opublikowano 2 marca 20178 l Komputronik już ma na stanie w magazynie (Komorniki) Niech mi jeszcze grę potwierdzą, bo wisi że na zamówienie i lecę odebrać
Opublikowano 2 marca 20178 l Mam maila od ultimy ze od jutra można odbierać zamówienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL
Opublikowano 2 marca 20178 l A dawno temu składałes zamówienie? Koniec stycznia chyba 27 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL
Opublikowano 2 marca 20178 l Ja w KiG złożyłem w sobotę i widzę, że już zamówili kuriera z GLS bo jest link do trackingu.
Opublikowano 2 marca 20178 l KiG nawet jakbyscie dzisiaj zamowili to dojdzie jutro, polecam solidna firma zawsze mialem towar na drugi dzien.
Opublikowano 2 marca 20178 l Komputronik zaprasza jutro od 9. Dobre, że będzie na premierę wg niektórych mógł być problem.
Opublikowano 2 marca 20178 l KiG nawet jakbyscie dzisiaj zamowili to dojdzie jutro, polecam solidna firma zawsze mialem towar na drugi dzien. w tym wypadku różnie bywa bo podobno większość sklepów ma już wyprzedany towar swoją drogą niektóre sklepu podobno pozamawiały zaledwie kilka sztuk, nic dziwnego że odrazu są wyprzedani
Opublikowano 2 marca 20178 l Pytałem w Saturnie maja zamówione po 12 sztuk na sklep Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL
Opublikowano 2 marca 20178 l HDmarket ma wszystko, oprocz bombermana i wszystkiego od Hori. Dzis wysylaja, odbiory osobiste jutro.