Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Pany, jakby ktoś chciał z laikiem pograć (5 lvl - dopiero zaczynam), to śmiało zapraszać. SW-7336-8475-4699
Opublikowano 26 października 20195 l Warto kupić jeszcze gierkę i zainwestować w nią czas? Bo chyba już nic się nie wydarzy w niej, ale o nowej części nie słychać nic
Opublikowano 26 października 20195 l A czemu nie? Jak nie grałeś jeszcze w ogóle, to dla ciebie się sporo wydarzy. Jest spory single player (myślę, że sporo by się mówiło o takiej grze, gdyby wypuścić zeszłoroczne DLC osobno). Splatoon to nadal jedna z czterech superpopularnych gierek online na Switcha, community będzie zawsze spore. Główny problem ze Splatoonem pozostaje tylko w tym, żebym ja miał czas w nim robić. Edytowane 26 października 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 26 października 20195 l Waham się między Overwatchem a Splatoonem. Splatoon wydaje mi się ciekawszy, za to Overwatch jest żywy, są eventy itp. W Splatoonie coś nowego szykują? Chyba już nie
Opublikowano 26 października 20195 l Nie szykują. Od lata nic nowego się już nie pojawia. Splatfesty skończone, nie będzie żadnych większych dodatków czy nowych rzeczy itd. Ale to specyficzne pytanie od kogoś, ktom jak rozumiemm w ogóle w grę jeszcze nie grał. Jak zagrasz to dla ciebie wszystko będzie nowe. Co więcej można powiedzieć. Możesz też kupić pierwszego Splatoona, bo też ludzie w niego nadal grają. Chyba że pytasz bo kupiłeś Splatoona, sprzedałeś, a teraz się pytasz czy jest coś nowego by wracać, no to nie, od lata 2019 nic nowego już nie dodają, a ogólnie sedno gry od lata 2017 się specjalnie nie zmieniło Edytowane 26 października 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 1 maja 20204 l Raczej tak. Gram w tygodniu o różnych porach dnia od kilku miesięcy i nigdy nie ma problemu z długim czekaniem. Przynajmniej w Turf War, bo to tryb, w który gram prawie zawsze. Nie wiem jak to wygląda w innych
Opublikowano 2 maja 20204 l Jedna z tych marek Nintendo, która po oglądaniu gameplayow i czytania opinii grających dawała mi poczucie, że mi nie podejdzie, a nastawienie na multi to wzmacniało. No i ograłem wczoraj to demo. Skończyłem tutka, rozegrałem dwa mecze online i gierka poleciała do kosza lina. Nie dla mnie seria. Edytowane 2 maja 20204 l przez balon
Opublikowano 2 maja 20204 l Za to dodatek singlowy jest imo bardzo fajny. Nawet dla tych co nie lubią multi.
Opublikowano 3 maja 20204 l Jak na grę "nastawioną na multi" to singiel jest wystarczająco zajmujący. Ograłem z dużą przyjemnością... a potem kupiłem dodatek Octo Expansion, czyli singlowe rozszerzenie odmienne klimatem, ale równie dobre z tym, że nastawione na szybkie partie. A w multi mi się nie chciało.
Opublikowano 3 maja 20204 l Uwielbiam multi w Splatoonie, ale rzeczywiście singiel też jest świetny i jest to zupełnie inna gra niż w multi. Mówiłem o tym kiedyś Balonowi i proponowałem, że pożyczę Mu, żeby sprawdził, ale wtedy nie chciał..
Opublikowano 3 maja 20204 l No było tak, ale pamiętam, że wtedy miałem ogień z firmą i nie miałem czasu. No ale co się robi w singlu? Skacze więcej, eksploruje? Jest jakaś fabuła? Nie ma tych walk na arenach tylko że z botami? Podobne jest to do tego tutka? Bo on on też mi tak se podszedł.
Opublikowano 4 maja 20204 l @balon Jeśli dobrze pamiętam: singiel to kilka światów, każdy ma swój hub, który wymusza odrobinę kombinowania, by dostać się do portali do każdego z kilku poziomów. W tych jest trochę platformowania, trochę strzelania, kminienia jak zgarnąć znajdźki (z nimi jest oszczędnie, po 2/3 na poziom), malowania ścian, by przedostać się dalej, ogólnie nie są to levele przesadnie duże i są liniowe. Po zaliczeniu poziomów uzyskujemy dostęp do walki z bossem danego świata. Standardowo - trzeba znaleźć na niego patent, bo nie wystarczy po prostu maziać farbkami. Są też bronie do oblokowania, ale (znów - o ile dobrze pamiętam) ich swobodny dobór jest tylko w hubach, natomiast kolejne poziomy mają z góry narzucony arsenał. Uogólniając - singiel jest poprawny i ma świetne momenty, ale przede wszystkim trzeba polubić samo strzelanie i mechanikę poruszania w formie kałamarnicy, bo levele ostro nas z tych umiejętności testują.
Opublikowano 4 maja 20204 l Godzinę temu, Kmiot napisał: ale przede wszystkim trzeba polubić samo strzelanie i mechanikę poruszania w formie kałamarnicy, No właśnie to mi jakoś nie podchodzi, więc chyba dlatego nie mogę się polubić z tą gierką.
Opublikowano 15 listopada 20204 l Czy jest jeszcze dostępny Salmon Run ? Edytowane 15 listopada 20204 l przez Kavka
Opublikowano 16 listopada 20204 l W dniu 15.11.2020 o 17:53, Kavka napisał: Czy jest jeszcze dostępny Salmon Run ? Harmonogram trybów i plansz możesz sprawdzić: - bezpośrednio w grze (w menu pod X - wchodzisz w zakładkę "Stages" przyciskami L/R, następnie strzałeczkami/gałką do pozycji "Salmon Run" - masz rozpiskę na najbliższe dni) - w mobilnej apce Nintendo Switch Online (sporo informacji niedostępnych z poziomu gry: prócz harmonogramów, mnóstwo statystyk, i możliwość zamawiania osprzętu) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.znca - na jakiejś fanowskiej stronce udostępniającej takie info, np. https://splatoon2.ink/ Edytowane 16 listopada 20204 l przez Damk