Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 236

Oceń okładkę PSX Extreme 236 35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 236 (The Legend of Zelda: Breath of the Wild)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 236 (Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Wycieli babe z Horizon i wkleili zelde i zaraz 10/10, 9/10 9+/10 xD koneserzy. Przypilnuje was jak bedzie koles z CoD na okladce i bedziecie sie (pipi) jaka kupa, wtedy przypomne zeldunie i ta babe co ma twarz jak szafa trzydrzwiowa. 6/10

Druga okladka bardzo dobra 8/10.

Ty jesteś jakis chory na głowę?

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 20,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurde a myslalem ze to ja mam zaleglosci z pe.

• Dla mnie ta z Linkiem jest brzydka. Wolałbym jakby dali jakiś art z Linkiem i widoczkiem z jakiegoś pagórka, ale i tak szacun, że walnęli Nintendo na okładkę.

• Niestety dziś ocenę 7 poostrzega się bardzo źle. A ja własnie w recenzji pisałem, że jak do kogoś klimat trafi to będzie zachwycony Nierem. Ja byłem, ale gra miała swoje wady. System ocen coraz bardzi

Opublikowano

Po zmianie naczelnego (zamkniętym w swoim świecie) pismo nabrało więcej luzu w (pipi)e, starzy redaktorzy coś skrobną, a i w temacie okładek w końcu coś ruszyło. Dobra robota

Dla nas, forumowiczów, czy starych czytelników, tak - pismo nabrało więcej luzu, jest lepiej. Tylko czy nowym czytelnikom to pasuje, czy przyjdą nowi czytelnicy?

Bo w sumie mało który forumowicz, tak naprawdę kupuje pismo.

Opublikowano

Po zmianie naczelnego (zamkniętym w swoim świecie) pismo nabrało więcej luzu w (pipi)e, starzy redaktorzy coś skrobną, a i w temacie okładek w końcu coś ruszyło. Dobra robota

Dla nas, forumowiczów, czy starych czytelników, tak - pismo nabrało więcej luzu, jest lepiej. Tylko czy nowym czytelnikom to pasuje, czy przyjdą nowi czytelnicy?

może po prostu nikt się nie przyznaje, bo hejtowanie szmatławca jest cool i trendi? :D 

Opublikowano

Legenda głosi, że na forum PSX Extreme nie ma czytelników PSX Extreme.

Opublikowano

bizon się regularnie pojawia na łamach pisma, legenda jest chyba jednak nie do końca prawdziwa

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe tradycyjnie w punktach z prasą na terenie kraju. E-wydanie dostępne na PPE lub na platformie e-Kiosk. Przyjemnej lektury!

Opublikowano

Właśnie przeglądam PDF na telefonie i widzę, że w headshocie w końcu nie ma gościa, co ciagle pisał o PC. Plus za to, a drugi plus za osóbkę, która weszła za niego:) mam nadzieję, źe na stałe.

Opublikowano

Właśnie przeglądam PDF na telefonie i widzę, że w headshocie w końcu nie ma gościa, co ciagle pisał o PC. Plus za to, a drugi plus za osóbkę, która weszła za niego:) mam nadzieję, źe na stałe.

Roger obiecał, że odkupi mi utopionego Iphona, więc w ramach wyjątku zastąpiłam Zooltara. Ale cicho sza, żeby inni nie zaczęli spuszczać starej elektroniki w redakcyjnej toalecie.

Opublikowano

Nr tradycyjnie ciekawy :) 3gr Dżuja (Mass Effect). Jeśli wytyka się grze wady typu; problemy z frame rate, błędy (jakieś przykłady) itp to jest to konstruktywna krytyka a nie hejt. Zapowiedź Ultra Street Fighter II. Nie ze SNESa tylko z wersji automatowej.

Edytowane przez Popa

Opublikowano

może po prostu nikt się nie przyznaje, bo hejtowanie szmatławca jest cool i trendi? :D

Głupi jesteś. Po prostu pod skrzydłami Buchera wielu osobom nie spodobał się kierunek obrany przez PE i tyle. Roger na stanowisku i jakoś nie widzę typowego hejtu pokroju 'jezu ktos jeszcze kupuje tę (pipi)owa gazetę' Dla mnie różnica jest widoczna gołym okiem, okładki z FF XV, TLG czy teraz z Zeldą, dużo niszowych gier w recenzjach, jakis taki bardziej konsolowy klimat a nie peany na część nowych gier DICE to dla mnie bliższy klimat niz to co było pod Butcherem, ale też nie mówię, ze to co robił było złe po prostu w mój gust trafia bardziej kierunek Rogera.

Opublikowano

A ja mam z Zeldą. Rozfoliowałem, a laska mówi : ale dziecinna okładka. 

:)

Opublikowano

A ja mam z Zeldą. Rozfoliowałem, a laska mówi : ale dziecinna okładka. 

:)

zastrzeliłbym laskę :shotgun:

Opublikowano

W kiosku mieli tylko Zeldę. Kupowanie tej okładki to akurat nieco większy przypał, ale to okazja jedna na sto numerów, więc zapewne już za kilka lat egzemplarz z Zeldą będzie średnio o 30 groszy cenniejszy, niż okładka z Ghost Recon, więc jestem zadowolony. W tego GR to w ogóle ktoś jeszcze gra? Bo widzę, że ostatni wpis w temacie gry to 20 marca Xd

Opublikowano

Doszedł mi numerek z okładką z Ghostów. Po przeglądnięciu czegoś mi jednak brakuje. No tak- prawie wcale nie ma reklam.

Dorzucam plusa do plusa grzybiarza, a dziewczyna też się dokłada :D

P.s. ktoś jeszcze dostał w prenumeracie dodatkowe okładki i grzbiet luzem czy tylko mi dropły?

Opublikowano

no (pipi)a, wiedziałem, że mi przyjdzie z wildlandsem :wujaszek: bede musial kupic drugi z zelda 

Opublikowano

no (pipi), wiedziałem, że mi przyjdzie z wildlandsem :wujaszek: bede musial kupic drugi z zelda 

Perez w tej chwili:

keikaku.jpg

Opublikowano

Na mnie jak zwykle poczta się wysrała i nie dostałem. (pipi)e to.

U mnie podobnie, choć już mamy czwartek... i raczej dzisiaj się nie spodziewam...To jest jak z preorderami na gry. Dostajesz później niż ci, co kupują w sklepach w dniu premiery...

Opublikowano

To piszcie na forum Poczty Polskiej, a nie tu. Ostatnio były jakieś strajki, więc jest obsuwa. Sam prenumeruję i tylko raz miałem numer wcześniej niż premiera kioskowa:)

Opublikowano

Testy okołogrowe niesamowicie ciekawe (Chapo, Escape Rooms). Co do Switch-a. Test utwierdza mnie w chęci posiadania ... WiU :).

W następnym numerze Zgrentgen Zeldy - musowo.

Btw: najlepszy Escape room (tylko drogi)-to wizyta u stomatologa.Polecam