Opublikowano 10 kwietnia 20187 l A to wychodzi w końcu na PS4 i Xboxa? Czy na razie tylko na Switchu?
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l na razie tylko switch ale na pytanie czy ps4/xone nie powiedzieli, ze nie wiec raczej bankowo kiedys tam wyjdzie ta gierke trzech ludzi robi bodajze dlatego tyle czasu to zajmuje
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Hollow Knight do pobrania od teraz. Ale doje,bali Na Switcha oczywiście.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jak ktoś nie grał na pc a ma teraz okazję na słicza to nawet się nie zastanawiać, gra jest świetna.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Kapitalna gra A jestem dopiero na początku. Design to jest mistrzostwo świata.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Poczytałem temat, jeszcze mi Ficuś pisał jaka to świetna pozycja i chyba zaraz biorę wersję Switchuniową
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Piękna gierka i zarazem wymagająca .Klimat , muza i design naprawdę robią wrażenie do tego 60 klatek i szczerze mogę powiedziec że przebiła u mnie Axiom Verge Jeden minus jak dla mnie to skoki coś mi tu nie gra za bardzo. ALe to tylko jeden minusik w gąszczu samych plusów Edytowane 23 czerwca 20186 l przez Rezoo7
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Brać w ciemno, topka metroidovanii. Klimat, muzyka, desing, tajemniczość, sterowanie na switchu z racji tego, że nie ma krzyżaka trochę utrudnia rozgrywkę. Ostatnio tak dobrze się bawiłem właśnie przy Axiom Verge.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Gram powolutku i to bardzo dobra gra. Klimat magiczny a ze skokami nie mam najmniejszego problemu. Dobry jest patent, że sobie sami kupujemy takie znaczniki na mapie, jakie nam odpowiadają.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l No najlepiej to jest od razu kupić wszystkie te znaczniki na mapkę, wtedy łatwiej się wszystko eksploruje i się nie zgubisz już. Nie ma co żałować hajsu na te ficzery do mapki.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Spoiler Ale ten boss Hornet jest tak irytujący, że uj, nieprzewidywalna baba yebana wanga. qwa no yebane w dupe szmacisko, się zaciąłem Edytowane 25 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 25 czerwca 20186 l jak ci sprawia problem to krzyz na droge na przyszlosc bo bedzie jeszcze gorzej duzo sie ruszaj, caly czas w ruchu (na dystans) i naucz sie jej atakow - w sumie robi cale trzy i w odpowiednich momentach atakuj
Opublikowano 25 czerwca 20186 l No ja miałem wczoraj sytuacje gdzie walczyłem z bossem chyba godzinę. I nawet nie chodziło o to, że był jakoś ekstremalnie trudny tylko dojście do niego z ławki było długie i wymagające. Często zaczynałem walkę z dwoma lub trzema punktami życia więc nie miałem zbyt dużo czasu na naukę jego ruchów Gra ogólnie czasem MOCNO irytująca, ale też daje satysfakcję
Opublikowano 25 czerwca 20186 l no tez mnie rozmieszczenie tych lawek irytuje, blizej bossow moglyby byc, czasem sa blisko, a czasem hektar od nich
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Bardzo często jest skrót bądź ukryta ławeczka blisko bossa, dłuższe wycieczki to tylko parę przypadków jak dobrze pamiętam. Tak więc warto sprawdzać ściany
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Ja po 13 godz nadal nie wiem czy pcham fabułe (jest tu jakaś?) czy po prostu cały czas odkrywam ścieżki do nowych gniazd, które są opcjonalne. Klimat tej gry zjada nawet metroidy z gba. Masakra, dawno nie czułem się taki zaszczuty i osamotniony grając w grę
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Ale ta gra jest w uj trudna, nawet nie wiem czy to w moim odczuciu przebija takiego bb. Qwa, te bossy to masakratory.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l bossy to tam (pipi) bo się nauczysz ruchów, zarzucisz dobre charmy i już, polecam etapy platformowe np. white palace jak ktoś się skusi na true ending, mi się nie chciało.