Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oryginalne konto. Od kiedy odszedł trochę w cień, zaczął bawić się w twittera.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Na pewno te gry wyjdą szybciej od Shenmue III :kaz:

Nie zapomnijcie o Death Stranding

Opublikowano

Nie. Shenmue 3 wyjdzie do końca 2018. BG&E 2 to jest gra na PS5 i X2.

Opublikowano

Ale ten assassyn bedzie meczaca gra pewnie. Pokazali mape - jest ogromna, ale

juz widze, ile bedzie tam nasrane nudnych aktywnosci. Jedyne co by mi sie podobalo to pladrowanie piramid, ale tego nie pokazali.

Opublikowano

Oby te króliki na switcha sprzedały się lepiej od tego AC.

Opublikowano

IGN pokazuje teraz gameplay z AC Origins i wygląda to biednie. Liczyłem na więcej po takiej przerwie

Opublikowano

Observer jaki tryhard, siedzi cały dziś i dissuje MS w każdym poście jak jakiś nawiedzony pisowiec xD

No no aż drugi post o MS dzisiaj napisałem i od razu płacz mazzeo że MS obrażają, krucha ta bocia psychika coś od wczoraj :empathy3:

Opublikowano

Przecież wystarczy kliknąć na twój nick by zobaczyć ze tylko w trakcie konfy Ubisoftu napisałeś 5 postów z aluzjami do MS xD ale trajharduj dalej, do 3 rano może przekroczysz dyszke

Opublikowano

Przecież wystarczy kliknąć na twój nick by zobaczyć ze tylko w trakcie konfy Ubisoftu napisałeś 5 postów z aluzjami do MS xD ale trajharduj dalej, do 3 rano może przekroczysz dyszke

Po 3 rano nie będzie już czegoś takiego na tym forum jak xbox.

Opublikowano

no ale mazzeo, przecież wszyscy je,bią z MS teraz równo

Opublikowano

no czytając te "je.biące" posty niektórych użytkowników, można odnieść wrażenie że serio ograli wszystkie gry na xboxa i prawdziwie zawiedli się jesiennym line-upem. 

Opublikowano

no czytając te "je.biące" posty niektórych użytkowników, można odnieść wrażenie że serio ograli wszystkie gry na xboxa i prawdziwie zawiedli się jesiennym line-upem. 

nie trzeba być fanem Xboxa by zauważyć że Forza oraz Crackdown 3 to słaby lineup jesienny

a przypomnijcie sobie jaki był cały rok xd

Opublikowano

nie trzeba być fanem Xboxa by zauważyć że Forza oraz Crackdown 3 to słaby lineup jesienny

zgadzam się, jest słaby każdy to przyzna 

Opublikowano

Strasznie slabo ten crackdown wyglada, nawet nie chodzi o grafe ale gdzie sie podziala ta destrukcja? Przeciez takie rujnowanie domostw to moglby byc dealbreaker przy tego typu gierce a tak to wyglada jak by od czasu pierwszej czesci tworcy jedyne co robili to podciagali tekstury

Opublikowano

Ale observerowi płaca chyba 50 groszy za wpis, pewnie chce uzbierać na prostaka

On chociaż zarabia samodzielnie, nie musi podpyerdalać rodzicom biżuterii jak ty

Opublikowano

Ale observerowi płaca chyba 50 groszy za wpis, pewnie chce uzbierać na prostaka

No no, ci co krytykują MS na pewno mają płacone jak jakiś Don, a nie że ta konfa faktycznie była (pipi)owa xD Wyparcie poziom zaawansowany.

Ty jesteś pierd/olniety?

Ale hamuj nerwy jeszcze, za dwie i pół godziny będziesz miał dopiero powody do przeklinania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.