Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jakby Sony zrezygnowało z wydawania konsol i gier, to bym grał w Overwatcha na Xboxie, ojeju. I zagryzłbym Switchem od czasu do czasu. Świat byłby oczywiście ch*jowszy, ale zdarzało mu się nie raz w historii...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Konfa za pol godziny i Paolo nieodbanowany ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie prosił o powrót na E3.

Opublikowano

:(

Opublikowano

Gdzie te posty pochwalne botów co tak były zapowiadane? Co tak cicho?

Jako bot bym się cieszył - Spencer zapowiedziała zakup kilku studiów, to znaczy że za 4-5 lat będą w końcu jakieś gierki oprócz mielonych do porzygu halo/forza/gearsy, będzie można nawiązać walkę z Sony. A to dużo lepsze perspektywy dla Xboxa niż były przed konferencją.

Opublikowano

PAQIATTO czy jak mu  tam, czeka na posty takie jak twój by wkleic "jaki meltdown xDDDD".

Opublikowano

Czy ten gość to jakiś alter Dona?

Opublikowano

Wykupili studia. Spencer napomknął, że pracują nad nową konsolą. Także się zbroją. Może być powtórka z X360. Ta generacja jest przegrana ale tegoroczne e3 w wydaniu MS pokazuje, że się nie poddają i rzucają rękawicę Sony (wkońcu po 5 latach. Wkońcu gry a nie wiaderka i inne gówna) za co szacun.

Opublikowano

Wykupili studio, mowa o twórcach Forzy, bo po co im typy od SoD2? Ninja Theory, cinematic experiens bez gameplayu, tak kochany oezez botów, gdyby kupił Team Ninja, to byłby zakup. Reszty randomow nawet nie pamietam. Stworzyli od podstaw jakąś nową ekipę i zrobili siedzibę w Santa Monica, pewnie mając nadzieję, że będą robić gry ze średnia jak dwa studia Sony z tego miasta XD

Dobrze, niech gruby spencer cos działa, bo konkurencja jest potrzebna, Sony co kilka lat podczas tego sprint czasami się obejrzy do tyłu. 

Poza tym, jutro piękne wdeptanie tych śmiesznych exow z bonka. 

PS. Forza za(pipi)ista, tylko to. 

Opublikowano

Mam szacunek do Forzy Horizon ale ten brytyjski setting wydaje mi się najnudniejszy w historii serii. Wszystko takie zwykłe. Miejscówka bardziej pasuje do tego:

Opublikowano

Największa beznadzieja to crackdown,  obraza dla ludzkiej inteligencji, każdy któremu się to podoba to podludź.

A trailer dodatku  do cupheada to yebane dzieło  sztuki.

Edytowane przez milan

Opublikowano
33 minuty temu, YETI napisał:

Wykupili studio, mowa o twórcach Forzy, bo po co im typy od SoD2? Ninja Theory, cinematic experiens bez gameplayu, tak kochany oezez botów, gdyby kupił Team Ninja, to byłby zakup. Reszty randomow nawet nie pamietam. Stworzyli od podstaw jakąś nową ekipę i zrobili siedzibę w Santa Monica, pewnie mając nadzieję, że będą robić gry ze średnia jak dwa studia Sony z tego miasta XD

Dobrze, niech gruby spencer cos działa, bo konkurencja jest potrzebna, Sony co kilka lat podczas tego sprint czasami się obejrzy do tyłu. 

Poza tym, jutro piękne wdeptanie tych śmiesznych exow z bonka. 

PS. Forza za(pipi)ista, tylko to. 

ostatnią gierkę ludzi od "cinematic expieriens bez gameplayu" wypisywałeś z milion razy na ex-listach Sony więc zm

Opublikowano

Warto nadmienic, ze gdyby MS skupil sie tylko na tegorocznych exach, to pokazalby tylko .... Forze.

Ale widac, ze zatrudnili kogos nie po zaocznym marketingu.

Opublikowano

Trochę bawi to, że za jakieś 2-3 lata dostaniemy już nowa generacje konsol.

Opublikowano

Wyleczyłem się z kupna z wersji pro/scorpio konsol, przeboleję te dwa lata i kupię. Pc xd 

Opublikowano

Jak ms uderza w temat streamingu przy następnej generacji to na co to komu klamot pod tv? Kiano stick 3.0 albo tablet i fśśśt. 

Opublikowano

Konfa super bo duzo dobrych gier pokazali ale z mitycznych 15exow tak naprawde mamy 5 i kazdy byl znany przed e3 (c3,ori2) albo kazdy mogl sie domyslec ze pokaza (halo,girsy,forza).

Nowe studia spoko, wreszcie uciekna od swietej trojcy choc pewnie pierwsze owoce ich prac zobaczymy za rok przy okazji zapowiedzi gierek na nextgena z data premiery 2020

Opublikowano

pierwsza konfa ms od niepamiętnych czasów, którą dobrze się oglądało osobom, których nie interesuje kolejna część halogirsówforzy - za to szacuneczek, wyciągnęli wnioski

za to co do exów... xDDDDD

Opublikowano

Konferencja fajna ale jak zwykle exów brak. Na ten rok mamy tylko forze horizon 4, słabo. Z kupionych studiów 2 i tak tworzyło exy na xboxa - playground i undead labs. Jedne studio to jakiś malutki developer który na pewno nie tworzy gier AAA. Cieszy otwarcie studia w santa monica i zakup ninja theory. Niestety efekty prac tych studiów zobaczymy prawdopodobnie za 3-4 lata na kolejnym xboxie. 

Na 2019 rok mamy jedynie girsy i crackdown 3. Widać że microsoft odpuścił xboxa one i szykuje się na nową generację. 

Opublikowano

zapomnialem ze istnieje cos takiego jak plejbeka

tak sie robi konfy a nie shenmue 3 i ffvii xdddd

Opublikowano

Klapy jak probuja ujadac i gryzc po kostkach xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.