Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, oni napisał:

DfqtJ4-UcAANiq_.jpg:large

#4theplayers 

Niech ktoś to przerobi z historia o #paypal

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
24 minuty temu, milan napisał:

kumple z innej platformy

pTnFr8j.gif

Nie wiem o co chodzi sam ta grałem w SoT - na PC a cześć ekipy na xo. Później poszedłem na kanape i dokończyłem granie na xox. Bardzo fajna sprawa. Akurat za to należą się brawa dla Mikro - Sony pewnie by blokowało konta...

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

ale czy te jebane w dupę Sony podało jakiś argument dlaczego oni to blokują poza "bo nie i chuj"?

wcześniej mówili że chcą chronić dzieci xD

a teraz....

xD

Opublikowano
17 minut temu, oni napisał:

Tak swoją drogą, to jednym  z moich ulubionych ficzerów w tej generacji jest Play Anywhere, jasne ameby umysłowe mogą cisnąć bekę że z tego powodu Xbox nie ma exów bo wszystko ląduje na Windowsie, ale gdy wracam od czasu do czasu do domu rodzinnego i mogę ze swoim bratem, który gra na Xboxie, pograć na laptopie ramię w ramię w Sea of Thieves, bez żadnych kombinacji, przewożenia konsoli, podłączania kabli. To szczerze mówiąc oddałbym te exy na PC-ta drugi raz 

Wszystko na tym swiecie ma swoje zalety i wady. Tobie to sie podoba i slusznie, ale  wystarczy poczytac chocby u nas na stronkach nie wiem gryonline komenty, ze jednak zachecanie exami dla jakiejs grupy dziala.

Na moje to MS w tym gen chce za wszelke cene poszerzyc baze uzytkownikow, tyle.

Opublikowano

Mikro z tego zgarnie plony za kilka lat. Zreszta ich polityka - kup grę i zagraj gdzie chcesz jest całkowitym przeciwieństwem początku gen. Kup xox wydaj zeta na gamepassa i masz grania w uj. Zanim przejdziesz wszystkie exy minie jakiś czas.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jakie wady, ja żadnych nie widzę? niewiele mnie interesują komentarze na gryonline. Zachęcanie ludzi do kupna konsoli to też nie mój problem, niech korporacja się o to martwi

ja jako gracz widzę same zalety 

Opublikowano

Play anywhere nie ma żadnych wad. Trzeba mieć kisiel zamiast mózgu, by będąc konsumentem narzekać, że w cenie jednej gry dostaje się licencję na dwa sprzęty. 

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Zreszta ich polityka - kup grę i zagraj gdzie chcesz jest całkowitym przeciwieństwem początku gen.

Microsoft w tym momencie jest challengerem, zacheca do siebie jak moze. Jak odzyskaja pozycje lidera nie beda tacy sympatyczni, zreszta to widac juz po Goldzie od kiedy jest GP. Konsumenci uwielbiaja firmyc-challengerow, ale korpa jakos bardzo nie lubia kiedy nie dominuja.

4 minuty temu, oni napisał:

ja jako gracz widzę same zalety 

A ja jako posiadacz PS4 stwierdzam, ze wybor pomiedzy PC a X1 jest bardzo ciezki.

Opublikowano

dokładnie 

nie ma niczego lepszego dla graczy niż taka wielka korporacja jak MS próbująca ponownie wkupić się w łaski graczy. Dlatego niech przegrywają jak najdłużej, aby jak najdłużej musieli się starać. Bo potem znowu pewnie historia zatoczy koło i MS osiądzie na laurach i stanie się arogancki 

Opublikowano
5 godzin temu, Observer napisał:

I dobrze. Jebać prądem fanów fortnite. 

Ale pawcia to ty szanuj klapie 

Opublikowano

Wczoraj wywaliłem z dysku :( słiczowczy zepsuli tę produkcje 

Opublikowano
3 godziny temu, MaZZeo napisał:
ale czy te (pipi)ane w dupę Sony podało jakiś argument dlaczego oni to blokują poza "bo nie i (pipi)"?

Pewnie dla tego samego powodu, kiedy Microsoft nie był tym zainteresowany w poprzedniej generacji, a sony chciało.

Poprzednio xbox 360 nie potrzebował graczy z ps3. Teraz ps4 mając taka przewagę nie potrzebuje bazy graczy z Xboxa.

I tak się bujamy kolejne lata.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano
4 godziny temu, Moldar napisał:

Pewnie dla tego samego powodu, kiedy Microsoft nie był tym zainteresowany w poprzedniej generacji, a sony chciało

link, chętnie sie doinformuje :)

Opublikowano

W poprzedniej generacji usługi sieciowe Sony zasłynęły głównie wyciekami danych milionów klientów, więc się nie dziwię, że mogli mieć opory do dzielenia sieci :p

Opublikowano

Klocuch pieknie wyjasnil DS. Gosc z dzieckiem chodzi z wiatrakiem. Kojima zrobil symulator jotjota.

Opublikowano

Girsy, te co mają na yt liczbę wyświetleń na poziomie patostrimow, wyjaśnił jeszcze lepiej. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

YETI osiąga nowe poziomy desperacji. Zabawne, że minął już prawie tydzień, a go dalej telepie po porażce Sony.

Ze co przepraszam? Porażce? Przecież ten jeden fragment z TLoU2 położył dwie konfy M$, ubiegłoroczną i tegoroczną. Występ może i średni ale gry jak zawsze dostarczyły. 

Opublikowano

Nie. Sony zzaorane 

Opublikowano

sony nie zaprezentowalo nic na co warto czekac zwykle generyczne gierki tylko w z napisalem only on playstaion, a klapy juz maja mokro 

tfu jedyne co wyszlo sony to vita o ktora nie potrafili zadbac

Opublikowano

nie no TLoU spoko, tylko prezentacja trochę nudna i musiałem przewijać gameplay. Ale podobnie miałem z materiałem z Gearsów, gdzie cutscenke byłem w stanie obejrzeć tylko raz na konferencji i już więcej nie mam zamiaru 

Edytowane przez oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.