Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Yeti Ty nie masz pojęcia o rynku konsol i o tym co ludzie kupują, twoja wiedza to internetowe tabelki więc proszę Cię przestań majaczyć i pierdzielić głupoty.

Nowa konsola MS pokazała, że ma MOC a ludzie lubią MOC, zawsze chcieli i chcą mieć najlepiej, teraz rynkiem rządzą Janusze niestety i taki target z tego co widzę obrał MS, miło, że SONY pamięta o Hardcorowcach.

Jedyne, co nowa konsola microsoftu pokazał, to to ze bedzie kosztować $500, czyli znacznie wiecej niz konkurencja. A moc to by pokazał gdyby mieli w 4k takiego God of Wara czy Horizon, a skończyło się na indykach i crapdown ktorego lepiej przemilczeć. Zobaczymy jak sie przyjmie xbox xD, obecnie nawet gdybym miał tv 4k, to nie widze tej konsoli u siebie w domu. Brak gier, tyle.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ten Cracdown z grafa z 360, z fizyka, ktora musieli wraz z chmura wyciac (gdzie te niszczenie calych wierzowcow z 1 zapowiedzi ^^), do tego w 30 fpsach no beka. ja (pipi)e co ten MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Panowie ale Forze 7 to ogrywamy na PC, gdzie jest wsparcie dla szerokiej gamy kierownic dostępnych na rynku a nie kilku wybranych do współpracy z xbonem, m'kay? No chyba, że jak janusze gracie w samochodziki na padzie

ŻAŁOSNE

Oczywiście że na pc. Problem polega na tym że wg pierwszych relacji w fizyce nic nie zostało zmienione i nadal jest to gra typowo pod pada.

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

Po konfie Microsoftu napisałem że Xbox has no games ale to co Sony ma na koniec 2017 to jest dramat. Ale to w sumie dobrze. Może znajdę czas by w koncu horizon pograc dalej niż prolog. Chociaż nie, wolę zelde.

Ten znów na kwasie xDDD

Yakuza Kiwami

Ni no kuni 2

GT S

Uncharted TLL

Hellblade

Horizon

Knack 2

Crash

Evrybodys Golf

Nex Machina

Hidden Agenda

Teraz napisz co ma xbox w drugiej połowie roku, bo co miał w pierwszej to wszyscy wiemy :yao:

Opublikowano

Po konfie Microsoftu napisałem że Xbox has no games ale to co Sony ma na koniec 2017 to jest dramat. Ale to w sumie dobrze. Może znajdę czas by w koncu horizon pograc dalej niż prolog. Chociaż nie, wolę zelde.

Ten znów na kwasie xDDD

Yakuza Kiwami

Ni no kuni 2

GT S

Uncharted TLL

Hellblade

Horizon

Knack 2

Crash

Evrybodys Golf

Nex Machina

Hidden Agenda

Teraz napisz co ma xbox w drugiej połowie roku, bo co miał w pierwszej to wszyscy wiemy :yao:

a dodaj do tego liste z pierwszego polrocza, jak Nioh, Last Guardian, Ratchet, Yakuza 0 i pare innych. Zeratul, wez Ty sie chlopie wyspij w koncu!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No dobra z Ratchetem moze mnie ponioslo, ale LG kiedy wyszedl - w grudniu ? Mialem duzy backlog, tak czy siak, nie ma co porownywac tego roku do 2 gier MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale co Ty pierd.olisz, jaki brak gier? xD

to pewnie te slynne halucyngi

Opublikowano

takiego zakłamania i naginania rzeczywistości jakie prezentują dziś boty, to nawet w polskim sejmie się nie znajdzie

Opublikowano

Ten znów na kwasie xDDD

Yakuza Kiwami

Ni no kuni 2

GT S

Uncharted TLL

Hellblade

Horizon

Knack 2

Crash

Evrybodys Golf

Nex Machina

Hidden Agenda

co to za dlc i indyki?
Opublikowano

Pierwsze pół roku na PS4? Prosze bardzo.

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/ps4?year_selected=2017&sort=desc

6 miesiecy lepsze od 4 lat xbona :banderas:

co to za dlc i indyki?

Które dlc, widze tylko do horizon, które to dlc pewnie będzie lepsze... w sumie nie ma do czego porównać, bo nic w tym roku na xbona nie wyszło.

Opublikowano

Kur.wa kłócicie się z Zeraciulem, który MUSI tak pisać, bo mu za to płacą. Ogarnijcie baniaki. 

Opublikowano

Nie było bloodborna, yebać sony i te obesrane targi  :[

Opublikowano

ten śmieć to w ogóle coś dostał poza halo wars 2 (79 na meta :oh_you:)?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zeratul idź się wysraj bo guwno przez ciebie przemawia. Takich odrealnionych bredni nawet Mazzeusz nie wypisuje

Opublikowano

ten śmieć to w ogóle coś dostał poza halo wars 2 (79 na meta :oh_you:)?

no +DLC do Horizon xD vs lista Yetiego z 1 polrocza i nadchodzacego. Do tego najpotezniejsza konsola swiata z rozdzielczxoscia 4 k i multiplatformami w 30 fpsach (poki co jeszcze nie wiadomo, ktore w ogole multiplatformy sie beda roznic miedzy Pro a Xem) - niech ginie ten MS. Obiecywali High End, a zrobili konsole do indykow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

w ktorym momencie konsola microsoftu pokazala moc?

przeciez jakby te pokazy od sony zayebal microsoft i puscil na swojej konfie to by czolowy z reszta pluskw juz by milion postow nastukalo jak to 6terafankow robi roznice i takie rzeczy mozliwe tylko na xbox one x

a tutaj mamy nowego gowa masakrujacego oprawa gierki na nowy magnetowid gameplayem puszczanym z biedastejszyn, nie wspominajac juz ze poziom u4 i horizon to juz progi nie osiagalne do wyrobnikow z ameryki nawet jakby i 10 terafankow mieli do dyspozycji

Ficus w pierwszej części posta elegancko to podsumował.

Jak to jest, że konsoka z 1.8 terflopa pokazuję lepszą grafikę od 6tflopowego potwora xD? No krwa ludzie.

Gdybyście zamienili te konfy grami to Mazzeo by tutaj cwierkach, Daddy zmartwychwstał a Cezare szalał w amoku z tym typem na A.

Zapomniałem, że Zeratul pracuje w amerykańskim korpo. To wszystko wyjaśnia.

Opublikowano

W sumie znowu normalka, koniec E3, a wrze tylko w tematach o grach Sony. Posty o Spidermanie, Days Gone, God of War, Crashu itd, gdzie w dziale Xboxa taka sama pustka jak cały rok.

Opublikowano

Panowie ale Forze 7 to ogrywamy na PC, gdzie jest wsparcie dla szerokiej gamy kierownic dostępnych na rynku a nie kilku wybranych do współpracy z xbonem, m'kay? No chyba, że jak janusze gracie w samochodziki na padzie

ŻAŁOSNE

Oczywiście że na pc. Problem polega na tym że wg pierwszych relacji w fizyce nic nie zostało zmienione i nadal jest to gra typowo pod pada.

Nom, też śledzę ISR. Pełna Forza Motorsport na PC to zawsze krok naprzód a zawsze mogą coś przypaczować. W kolejnej części to już bym chciał gruntowne zmiany w fizyce.

Opublikowano

ŻAŁOSNE

W Forze na PC to grają tylko Janusze, tam są duże lepsze wyścigówki.
Opublikowano

O (pipi)a bot będzie Yakuzę indykiem nazywał xD Weź sobie zobacz konferencję microsoftu jak chcesz zobaczyć co to jest indyk jeszcze szumnie nazywany e x c l u s i v e chociaż wychodzi na wszystko co jest na rynku.

Opublikowano

Ale wrze w tematach xD fanek wkleja filmiki i wszyscy spuszczają się nad graficzką

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.