Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak dobrze byc switchklapem

Opublikowano

Myślę że Nintendo znalazło kolejnego klienta owcę na ten rok :lapka:

Zostales tatą? Gratulacje!
Opublikowano

Sam jesteś pedalem rukanym przez Mendrka

Opublikowano

byłby skłonny powiedzieć, że pc + switch i playke mozna pogonić  :sorcerer:

Opublikowano

mario oddziela januszy gamingu od koneserów

janusze widzą tasiemca i to samo w każdej części

a koneserzy gejzer kreatywności, który nigdy nie przestaje zaskakiwać

To w sumie jak z każdą Fifą

Opublikowano

boty próbują wprowadzić, że gra na konsolę plus pc to nie ex. co za samooranie :yao:

Siedzą w gownie po pas i postanowili robić przysiady, dobre swiry.

Jakie to jest smutne... miala byc kleska Microsoftu... wielka zapowiedz TLOU2, Bloodborne 2, Final Fantasy VII, Shenmue 3... nie wiadomo co jeszcze co Sony obiecuje od 3 lata i nic nie wydaje. A tu psikus... zapowiedzili spin off uncharted na 6 godzin i DLC do Horizon. Potem zrobili replay PlayStation Experience z 2016 i ze spuszczonymi glowami zeszli ze sceny. Klapom zostalo tylko babranie sie w spermie jak zobaczyli remake gry z PS2, bo to tej pory to Sony bardziej remasterami sie zajmowalo. Ale, ze ciezko im by bylo sprzedac remaster SotC po raz n-ty to juz wykosztowali sie... ale oczywiscie nie w 2017. Wszysctko przynajmniej z rocznym wyprzedzeniem, zeby mozna bylo przynajmniej jeszcze 2 razy zapowiedziec. A temu to wszystko jedno... Shawn wysral by mu sie na klate a Yeti by to zlizal.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

byłby skłonny powiedzieć, że pc + switch i playke mozna pogonić  :sorcerer:

tenor.gif

Opublikowano

mario oddziela januszy gamingu od koneserów

janusze widzą tasiemca i to samo w każdej części

a koneserzy gejzer kreatywności, który nigdy nie przestaje zaskakiwać

To w sumie jak z każdą Fifą

No.

Czyli janusz.

Opublikowano

elegancko się bezguścia ujawniają :obama: 

-Yakubu

-Heavy-nie-rozumiem-Mario-Deaszcz

-Yeti 

-Exact 

nie żebym się czuł jakoś zaskoczony tą listą 

Opublikowano

Jakich by nie tworzyć równań to wszyscy mogą się zgodzić, co można w nim pominąć.

Opublikowano

Przecież klapy same stwierdziły, że jeżeli jest coś na PC to nie jest exem, więc czego sapiecie?

Dla mnie to bez różnicy, z wersjami na pc czy bez xbox przy ps4 wygląda jak syryjskie dziecko uchodźców przy następcy tronu UK czy innego Monaco.
Opublikowano

Podoba mi się, jak nagle XDboty stali się fanami Nintendo i po cichutku przeszli na jego stronę, żeby się wygrzebać z tego zielonego gnoju XD Ach...

Opublikowano

Niny zaorala konkurencję i wygralo E3, resztę gier można spokojnie ograć na PC, a PS4 do szafy dla jednego exa na rok + trochę japonszczyzny.

MS niech ginie.

Opublikowano

Podoba mi się, jak nagle XDboty stali się fanami Nintendo i po cichutku przeszli na jego stronę, żeby się wygrzebać z tego zielonego gnoju XD Ach...

który taki mądry? szepnę ochronie.

Opublikowano

PC + Switch + PS4.

Jedyne wyjście dla ludzi z k(l)asą. 

Opublikowano

Może dlatego ze przeciętny bot posiada i gra na innych platformach, a przeciętny klap ma ciasny umysł i jedyne co uznaje to logo Sony?

Opublikowano

który taki mądry? szepnę ochronie.

Ficus na bramce nie przepuści migrantów.

Opublikowano

elegancko się bezguścia ujawniają :obama:

-Yakubu

-Heavy-nie-rozumiem-Mario-Deaszcz

-Yeti 

-Exact 

nie żebym się czuł jakoś zaskoczony tą listą 

przecież ograłem już Mario

na SNESie

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

boty próbują wprowadzić, że gra na konsolę plus pc to nie ex. co za samooranie :yao:

Siedzą w gownie po pas i postanowili robić przysiady, dobre swiry.

Jakie to jest smutne... miala byc kleska Microsoftu... wielka zapowiedz TLOU2, Bloodborne 2, Final Fantasy VII, Shenmue 3... nie wiadomo co jeszcze co Sony obiecuje od 3 lata i nic nie wydaje. A tu psikus... zapowiedzili spin off uncharted na 6 godzin i DLC do Horizon. Potem zrobili replay PlayStation Experience z 2016 i ze spuszczonymi glowami zeszli ze sceny. Klapom zostalo tylko babranie sie w spermie jak zobaczyli remake gry z PS2, bo to tej pory to Sony bardziej remasterami sie zajmowalo. Ale, ze ciezko im by bylo sprzedac remaster SotC po raz n-ty to juz wykosztowali sie... ale oczywiscie nie w 2017. Wszysctko przynajmniej z rocznym wyprzedzeniem, zeby mozna bylo przynajmniej jeszcze 2 razy zapowiedziec. A temu to wszystko jedno... Shawn wysral by mu sie na klate a Yeti by to zlizal.
xDDDDDDDDDD

Miała być klęska microsoftu, ale jest wygrana, bo przez 3/4 konferencji zapowiadali indyki ze statusem launch ekskluziw no i bym zapomniał, pokazali nowy model porshe. Może za rok jakas pralka whirpola albo zestaw garnków? Spencer na pewno coś wymyśli. Sony to wystarczył trailer GoW aby przycmic tą zenada microsoftu. A TLoU2, BB2 czy FFVII, będą i zagramy w nie na ps4, a nie na tym x-smieciu bez gier.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Asax sie trochę kozaczy a nintendo nie ma chyba

Opublikowano

Jeszcze nie mam Switcha prawda. Ale jako G R A C Z który spędził setki godzin Mario Kart 64, Super Smash Bros, Super Mario 64, w Zeldy na GBA, nie mogę patrzeć obojętnie na tę ignorancję niektórych użytkowników 

Opublikowano

Ja to bym kupil te nintendo nawet. Faj e takie kolorowe te gierki. Ale za pincet. Wiecej bym nie dal.

Opublikowano

Może dlatego ze przeciętny bot posiada i gra na innych platformach, a przeciętny klap ma ciasny umysł i jedyne co uznaje to logo Sony?

mocne słowa jak na kogos, kto gra tylko w dwa gatunki gier
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.