Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

gram obecnie na xbox one we wspaniałą grę observer (multiplatforma) oraz w przerwie gram w gunslingera we wstecznej (polskie gry górą) . Coś tam na xbox one się znajdzie do pogrania ale z exow w tym roku czekam na kilka na switcha czy pc i jeden na ps4. 

BTW polecam observera ja pierdykam co za klimatyczny cyberpunk. Rutger w roli tytułowej robi robotę. 

Opublikowano

licze na nowy trailer assassins creed, nowy trailer coda i nowy trailer shadow of mordor

same sztosy!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dawno tak generycznego designu konsoli nie widziałem. Dosłownie czarne pudło, bez żadnego wyrazu, charakteru czy duszy. W sumie pasuje.

75x75.jpg

audi-rs7-01.1200.jpg

VS

ps4-pro-hero-3-970-80.jpgfiat-multipla-2000-kutno-438505857.jpg

Opublikowano

Elegancja a nie jakies kaloryfery z trzeszczacym tworzywem

Opublikowano

Insajdery z twittera zapowiadają, że MS da ładne bomby wieczorem, czekam, jarango 1000%

Opublikowano

One X ma design mega prosty i minimalistyczny, jest spoko, ale chyba One S najładniejszy z rodziny bonerów o co nie trudno, bo z kolei One to kloc.

Pro to już (pipi) obesrane. Dawno nie widziałem tak na odj.eb się projektu konsoli, pasek led na dole, naped wyżej, przyciski też (pipi) wie gdzie są no i ten plastik. Tandeta jak przy Fatcie, ale tam chociaż to jakoś się prezentowało jako całość.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Insajdery z twittera zapowiadają, że MS da ładne bomby wieczorem, czekam, jarango 1000%

pewnie najwieksza "bomba" bedzie xbox one x project scorpion edition 

DHjfk1KXcAAUHEy.jpg

bhXAtp8.jpg

Opublikowano

Xbox One X to styl, szyk i elegancja. Nawet jak nie ma na to gier to chyba kupię by stało i zaje,biście wyglądało.

PS4 Pro bym najchętniej schował gdzieś za szafą, tylko problem jest taki że pewnie by się tam ugotowało xD

Opublikowano

Ahh co za piękność

Opublikowano

Wygląda jak trumna. Wymowne.

Opublikowano

Na choj wam ten szyk elegancja i duże felgi, jak na to gier nie ma?

Prosiak wygląda jak sr*czka, ale przynajmniej ma co do dzioba włożyć. W bąku jedynie indory i multiplatformy + forza, a poźniej do żyda.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Prosiak wygląda jak sr*czka, ale przynajmniej ma co do dzioba włożyć. W bąku jedynie indory i multiplatformy + forza, a poźniej do żyda.

Nadal lepiej niz japonska (pipi)zka w postaci jakis srakuz

Opublikowano

nic takiego nie piszą i nic takiego nie będzie  :)

gt5 hd do wiosny 2018 to faktycznie wypas  xD 

Opublikowano

Już są pierwsze bomby :obama:

Opublikowano

Ale MS pozamiata niebieskie karakany :banderas:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Mam nadzieje, ze to jakiś photoshop bo inaczej beka wnusiu a jeszcze nawet 18 nie ma a co dopiero 21.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.