Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś tutaj w ogóle myśli o kupnie GT? :D

Miliony ludzi kupi to gunwo obesrane, także nic z tym nie zrobisz, marka swoje zadanie odrobi. Tyle, że to janusze, samo hasło real driving simulator ciągnie jak lep do gnoja.

;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Najlepszy multiplayer znowu na PlayStstion, Gran Turismo Sport lata świetlne przed konkurencja, a u zielonych co tam? Cofanie czasu jak dla daunow i oglądanie graficzki?

Wyrobnicy z Polyphony Digital wymyślili coś jeszcze lepszego, a mianowicie......samochód sam hamuje!!! Rozwiązanie nawet nie dla daunów, bo ci byle jak, ale coś tam jednak myślą, jeno dla zwierząt! :pawel:

Opublikowano

Kyo na masz exparta ktory klaszcze uszami do 40 fpsów w GTS

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

botow rodzice nie uczyli by sie nie smiac z uposledzonych?

Opublikowano

Najlepszy multiplayer znowu na PlayStstion, Gran Turismo Sport lata świetlne przed konkurencja, a u zielonych co tam? Cofanie czasu jak dla daunow i oglądanie graficzki?

Oh wait, przecież jest gorsza niż w GT xD

Nawet mi was nie zal

8Si0EUR.png

ah ten SYMULATOR w 40 fpsach xD

45fps > robienie z gracza dauna

no w GTS każdy będzie expertem.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

botow rodzice nie uczyli by sie nie smiac z uposledzonych?

:obam:

Opublikowano

Niech mi któryś klap napisze, raz jeszcze o drzewach w FM7, to mu napluje w twarz. 

Włączyłem to demo i autentycznie zrobiło mi się smutno. Chciałem jakieś wyścigi do czasu, aż kupię XOXa a tu taka kupa. 

Ta gra to pomyje, przy serii Forza, (pipi)a pomyje. Zrozum,  to  Expert, a potem wyjaśnij kolegom. 

Opublikowano

6 terafankow mocy wystarczylo na taki pit stop xd

Opublikowano

6 terafankow mocy wystarczylo na taki pit stop xd

ten ryk sinika :obama:

Tymczasem u "konkurencji "

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ficuś ilu terafanków potrzebuje Polyphony, aby zrobić kariere dla jednego gracza i zmienne warunki atmosferyczne? 

Opublikowano

Ficuś ilu terafanków potrzebuje Polyphony, aby zrobić kariere dla jednego gracza i zmienne warunki atmosferyczne? 

0,2 czy tam 0,3 terafanka czy ile tam mialo ps3 na pokladzie

Opublikowano

Dlaczego  nie mogę kręcić kamerą i oglądać auta z każdej strony? Dlaczego kamera w trzeciej osobie jest tak sztywna? Dlaczego nie mogę zobaczyć boku samochodu ? Dlaczego w trakcie poślizgu kamera ciągle pokazuje dupę auta i ani milimetra innej części samochodu?  Expert weź odpowiedz proszę XDDDD 

tumblr_inline_nufdylO8JX1tq3x2w_500.gif

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Opublikowano

Tę kamerę już chyba ogarnęli w którymś patchu bety. Zajęło im to co prawda jakieś kilkanaście lat, ale w końcu się udało, więc strzał chybiony chris ;)  

Opublikowano

boty to sa nieogary, tak pieknie mozna punktowac te gt sport a oni co chwile headshot w swoje kolano xddd

Opublikowano

boty to sa nieogary, tak pieknie mozna punktowac te gt sport a oni co chwile headshot w swoje kolano xddd

Opisuję swoje wrażenia po ograniu dema, a tam ta opcja jest  niedostępna. Nie śledzę informacji o kolejnych patchach z deszczem, czy ( o zgrozo) ustawieniami kamery. 

Opublikowano

Dźwięk w tej grze to dramat, który mamy rok? Krwa te samochody brzmią jak z ery ps2.

Opublikowano

A wyobrażacie sobie co będzie w dniu premiery KoX-a? Huk trzaskających klapich anusów...to będzie naprawdę solidna dawka decybeli.

Wyobrażacie sobie np YETI-ego? Już sama świadomość, że Sory nie posiada najmocniejszej konsoli na rynku może być solidnym gwałtem na jego psychice. Gotów sobie jeszcze zrobić krzywdę :empathy2:

Czarus, wystarczy mi, że Sony posiada gry, w przeciwieństwie do tego JE. B.ANAEGO ŚMIECIA XBOXA. (....)

No, no. Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że Xbox to tylko pady oraz co najwyżej odtwarzacz 4k.

Niemniej jednak samo Sony ujawniło najlepiej sprzedające się gry w ostatnim czasie na swoją platformę:

1. FIFA 18
  2. Destiny 2
  3. Star Wars Battlefront
  4. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  5. Grand Theft Auto V
  6. Final Fantasy IX
  7. EA Sports UFC 2
  8. Rocket League
  9. Uncharted: The Lost Legacy
  10. NBA 2K18
  11. Minecraft
  12. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  13. Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  14. Battlefield 1
  15. Overwatch
  16. Assassin’s Creed IV Black Flag
  17. Pro Evolution Soccer 2018
  18. Rayman Legends
  19. Wolfenstein: The New Order
  20. Battlefield 4

I wygląda na to, że na dwadzieścia gier na PS4 przypada siedemnaście na One, zatem jakie znowu "X box nie ma gier". :dunno:

A coś mi się zdaje, że nowy Wolf, CoD, Battlefront Drugi i Shadow of War raczej tego stanu rzeczy nie zmienią :isee:

Opublikowano

No ale xboty to wiadomo że największe lamusy i bezguścia gejmingu więc nie pomagasz kijo :|

Opublikowano

To zrób lepszą ripostę. No proszę bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.