Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Xbox ty yebany śmieciu :lapka:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

:notbad:

Opublikowano

Jakim cudem Sony daje siano na produkcje tego guwna Gran Turismo. Do części 4. to zacna szpila a dalej? Dalej jeden wielki dramat.

Pograłem z dwie godziny w demo o sie prawie zrzygałem. Makabra. Polyphony dalej ma się świetnie a zamknęi evolution od Drivecluba w którego do dzisiaj gram.

W Sony pracują kretyni.

Opublikowano

driveclub by sie dobrze sprzedal studio by dalej zylo (a to byla ich sprzedazowa kolejna wtopa bo taki motorstorm apokalipsa to tez byla zenada sprzedazowa), gran turismo sie dobrze sprzedaje to pewnie sony ma wyyebane jaka jakosc prezentuje

Opublikowano

Niemniej jednak samo Sony ujawniło najlepiej sprzedające się gry w ostatnim czasie na swoją platformę:

• FIFA 18
  • Destiny 2
  • Star Wars Battlefront
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Grand Theft Auto V
  • Final Fantasy IX
  • EA Sports UFC 2
  • Rocket League
  • Uncharted: The Lost Legacy
  • NBA 2K18
  • Minecraft
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Battlefield 1
  • Overwatch
  • Assassin’s Creed IV Black Flag
  • Pro Evolution Soccer 2018
  • Rayman Legends
  • Wolfenstein: The New Order
  • Battlefield 4

A czy to nie są wyniki z PSS?

Opublikowano

Ja tam za symulatorami wyjątkowo nie przepadam, ale tak czy owak skoro Nissan wciąż rekrutuje kierowców amatorów spośród mistrzów Gran Turismo Academy (czyli najlepszych w tą grę), szkoli ich, załatwia licencje, a potem oni zostają zawodowymi kierowcami (a nawet wygrywają, vide Lucas Ordonez) to chyba świadczy o jakości i poziomie modelu jazdy w Gran Turismo. A o to chyba w zasadzie chodzi w symulatorach, żeby oddać jak najlepiej wrażenia z jazdy prawdziwymi samochodami? Tak mi się przynajmniej wydaje.

Innymi słowy - grając w Forzę zostaniesz mistrzem nerdów fapujących do photo mode past-gen 4k. Grając w Gran Turismo zostaniesz zawodowym kierowcą Nissana. Jak dla mnie werdykt jest oczywisty, a sprzedaż tylko to potwierdzi ;)

Opublikowano

Mało tego, yeti grając w sf5 później na dzielni załatwia śmietniki z kopa, plejstejszon bawi i uczy;)

Opublikowano

Street Fighter V to bardzo ceniona bijatyka na Playstation 4 i nie na xboxie (bo nie dla psa kiełbasa), która ma swoje miejsce na mistrzostwach świata bijatyk EVO.

Xbox ma tylko jakieś tam Killer Instinct, które okazało się tak słabe, że go z EVO wyrzucili i w tym roku go nawet tam na wolnych standach nie było.

Xbox - strasznie ch*jowa platforma ;)

Opublikowano

no cóż sf5 jest tak ceniony że się nie sprzedał o czym ciągle płacze capcom, złodzieje z $ony wysłali tiry wypełnione kasiorą żeby kilku niepełnosprawnych waliło w przyciski na turnieju, podobnie z gt, dobry sim kosiarek do trawy, jaka konsola takie średniaki jako ikony do ogrania również na PC ;)

sf5 podobne oceny do KI który miał 3 postacie i dwa tryby na start xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W temacie GT ładna beczunia i jaranko do Forzy, tej samej gry która ma niższa ocenę według użytkowników niż znienawidzony Driveclub, jak można upaść tak nisko, to trochę jak zes.rac sie do własnego łóżka i pójść w nim spać.

Boty dostarczają xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zes.rac sie do własnego łóżka i pójść w nim spać.

może pij mniej expart

Opublikowano

W temacie GT ładna beczunia i jaranko do Forzy, tej samej gry która ma niższa ocenę według użytkowników niż znienawidzony Driveclub, jak można upaść tak nisko, to trochę jak zes.rac sie do własnego łóżka i pójść w nim spać.

Boty dostarczają xD

To nie boty dostarczają, a Sony Difens Fors dostarcza...

Opublikowano

ale sie triggerują niebieskie karakany w temacie o GT xD nie mogą znieść że mesjasz samochodówek ma drzewa 2d, 40 fps i powrót aut z Playstation 2

kompleks Forzy nadal obecny :D

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Takie było zalozenie tworcow, nawiazac do zlotych czasow PS2 i zrobic gre bardzo podobna do szanowanego GT4, tylko ze bez zawartosci.

Opublikowano

ale sie triggerują niebieskie karakany w temacie o GT xD nie mogą znieść że mesjasz samochodówek ma drzewa 2d, 40 fps i powrót aut z Playstation 2

fajnie się to czytało w pracy

niesamowita jest ta społeczność, gotowa skoczyć sobie nawzajem do gardeł za jakikolwiek złe słowo na GT 

Opublikowano

GT ma spoko model jazdy....  iiiii co więcej? Nic koorwa XDDDDDDDD Nadal jest opóźnione (zatrzymane?) w rozwoju.

Szkoda strzępić ryja, serio

Opublikowano

fajnie się to czytało w pracy

niesamowita jest ta społeczność, gotowa skoczyć sobie nawzajem do gardeł za jakikolwiek złe słowo na GT

I pisze to gość broniący tematu Forzy xD
Opublikowano

Forza broni się sama. Ale co ty tam wiesz.

giphy.gif

Pisze to gość który ograł Forze Horizon 3 i Forze 6, no, tak więc milcz jak dorośli rozmawiają.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

-lista gier-

Nie wiem gdzie Ty to sprawdzasz, ja sprawdzam rankingi multiplatformowe i w pierwszej 20 pudelkowo najlepiej sprzedajacych sie gier mamy 4 gry na Switch, 5 gier z 3DSa, 8 gier PS4 - 3 exy, i 1 gre na X1 - multiplatforma Agents of Mayhem.

Heheszki ze sprzedazy exow Sony mozna bylo robic raczej w czasach PS3, taki U4 dobija do 10 mln, Horizon 3.5 itp

Opublikowano

Wstawił wyniki z psnu więc dziwnego żeby tam były gry Nintendo geniuszu.

Opublikowano

Oto przykład gracza 2017

(temat - Battelfront 2)

S(pipi)ix jak się nazywa tak i czyni

Miałem się wstrzymać z zakupem, ale jednak biorę day1.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

xD prowo czy starh?

Opublikowano

Upadek branży już blisko więc trzeba brać co się da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.