Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

x360 byl sukcesem tylko dlatego ze Sony z(pipi)alo start ps3

Nie przesadzałbym ale na pewno też sony miało pewien czynnik. Niemniej X360 był świetną konsolą.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 529,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja po tej generacji w wykonaniu MS mam kilka teorii:

- sukces x360 to bylo dzielo przypadku

- wszyscy ludzie zwiazani z x360 umarli lub odeszli z firmy przed rozpoczeciem pracy nad xone

- MS trzepie jakies wielkie pieniadze przy zerowym nakladzie pracy (praktycznie brak wewnetrznych studiow i podejmowania ryzykownych projektow)

- (pipi)ac graczy

- spencer spi z ballmerem a ten pozwala mu na robienie czego chce nie martwiac sie o potencjalnych stratach

- tak naprawde to nie istniejemy tylko jestesmy czescia jakiejs wirtualnej rzeczywistosci, a wczorajsza konfa to glitch w systemie

Nie wiem, ktora teoria jest najblizsza prawdzie, ale licze ze wszystkie

Oczywiście to pogrubione, bardzo dużo osób odpowiedzialnych za stworzenie (i rozwijanie) Microsoft Game Studios oraz za koncept Xboxa i  X360, po prostu nie ma już w firmie, chociaż większość odeszła jeszcze podczas poprzedniej generacji.

A najgorsze było pewnie odejście Eda Friesa jeszcze w 2004 ( i mnóstwo pikantnych szczegółów o wewnętrznych walkach w korporacji, z naciskiem jak gry były traktowane przez resztę firmy).

Opublikowano

Przynajmniej sie utwierdzilem w przekonaniu, że najlepiej ograc w koncu zaleglosci i sprzedac xone s...

Opublikowano

xd można sie uśmiechnąć pod wąsem
Opublikowano

Konferencja totalnie bez pomyslu, zapowiadaja najpotezniejsza konsole i pokazuja praktycznie same indory i multiplatformy, ktore nie sa topowe jesli chodzi o wyglad. 

Wygryw konferencji oczywiscie Anthem od Bioware i Assasin od Ubisoftu, ale tylko dlatego ze uwielbiam antyczny Egipt.

edit- literowka

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Na którą muszę sobie budzik nastawić dzisiaj?

Swoją drogą liczę na jakąś przeróbkę upadku od Mazzeo z ciśnięciem beki z MS

Tak 3:20 bo to Sony wiec sie spoznia xd

Opublikowano

No, ale będzie PU'Battlegrounds na bąkaX :reggie:

Na ps4 tez po jakims czasie. Bo to tylko Console launch exclusive jest

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

x360 byl sukcesem tylko dlatego ze Sony z(pipi)alo start ps3

O to to, i devi polecieli do MS.
Opublikowano

Przypomnijmy sobie raz jeszcze

XD

Przepraszam, myślałem ze scali posty.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Też macie wrażenie że to będą najgorsze targi e3 w historii gejmingu? SZONY, NINTENDO RATUJCIE

Opublikowano

Mi tam się na razie podoba i stawiam dychę na klatę, że Sony w nocy pozamiata :)

No i konfa Devolcer rewelacyjna. Btw zróbcie coś z limitem plusów ;(

Opublikowano

W Sony nadzieja. Nintendo się nie liczy bo oni się oderwali od wyścigu Sony z MS. 

Pokażą wam chuyo chuyo 2 za 300zł z breloczkami z podobizną ogolonych owiec. MS i nintendo jedna banda

@yakubu

Chociaż do jutra powinny być nielimitowane :P

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

poki co ms dostarczyl to co potrafi czyli beki a bethesda dwie kontynuacje swoich mega gierek - wiec nie jest zle, miesko jak zawsze na koniec

Opublikowano

Ogólnie się z kolesiem nie zgadzam, ale tutaj dobrze mówi

Oni w rok nie sprzedadzą tylu egzemplarzy tego xboxa ile nintendo opchnęło switcha w 2 miesiące od premiery.

Poza tym patrzcie w jakiej teraz Sony jest pozycji: Wszędzie wszyscy piszą, że to ostatnia nadzieja tych targów, że tylko oni mogą je uratować bo ogólnie to straszny fetor się unosi po tych konfach. Jeśli dostarczą, a zapewne to zrobią. To będzie IMO pozamiatane na najbliższe 3 lata.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W Sony nadzieja. Nintendo się nie liczy bo oni się oderwali od wyścigu Sony z MS. 

Pokażą wam chuyo chuyo 2 za 300zł z breloczkami z podobizną ogolonych owiec. MS i nintendo jedna banda

@yakubu

Chociaż do jutra powinny być nielimitowane :P

bo sony w ogole nie ogoli xd

Opublikowano

Ubi uratuje E3, spokojnie.

nawet nie zartuje, wystarczy, że pokażą Beyond Good and Evil 2

Opublikowano

Ubi uratuje E3, spokojnie.

nawet nie zartuje, wystarczy, że pokażą Beyond Good and Evil 2

Nie będzie Beyond Good and Evil 2. 

Zostało to potwierdzone przez A.

Opublikowano

Też macie wrażenie że to będą najgorsze targi e3 w historii gejmingu? SZONY, NINTENDO RATUJCIE

Nie, gdzie najmocniejsza konsola na rynku, a gdzie tvtvtv i obowiązkowy kinect?
Opublikowano

jezu ta konfa develover digital to jest dzieło sztuki

cała branża tak obsmarowana guwnem, że z kwiczenia nie wytrzymam 

doskonała satyra

Opublikowano

Jak by była premiera w listopadzie to takie Bundle PS4 z GoW zapiedoli na amen tego śmieciowego xboxa xd, który też w listopadzie ma premierę, beka toczy bekę dalej XDD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Dziękuje za ten temat, rano jak czytałem przed wyjściem do roboty to sikałem ze śmiechu. Poprawa humoru over 9000.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.