Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ohydne, ciekawe kiedy skończą im się pieniądze? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Oby nigdy bo kto będzie dostarczał corocznej beki na e3? :(

Opublikowano
16 minut temu, asax napisał:

edge3178aps0.jpg

Kedyś Rare to był mój ulubiony developer, same sztosy robili, chciałbym żeby powrócili w najlepszej formie. Szacun za DKeye ze SNESa, GoldenEyea, PD64, Banjo Kazooie, Banjo Tooie, Conkera, czy hardcorowe BattleToads.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Oby nigdy bo kto będzie dostarczał corocznej beki na e3? :(

EA

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Kedyś Rare to był mój ulubiony developer, same sztosy robili, chciałbym żeby powrócili w najlepszej formie. Szacun za DKeye ze SNESa, GoldenEyea, PD64, Banjo Kazooie, Banjo Tooie, Conkera, czy hardcorowe BattleToads.

no dokladnie, a teraz takie cos xddd wstydu nie mają

Opublikowano
7 minut temu, kermit napisał:

no dokladnie, a teraz takie cos xddd wstydu nie mają

Nie mają za wiele do gadania, pamiętaj że nad artystami stoją panowie w garniturach, którzy liczą kasę. Jeśli dostali odpowiednią ilość czasu to na pewno będzie sztos, a okładka Edge chyba na to wskazuje.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Sunset mialo okladke i kazdy wie jak sie skonczylo.

Opublikowano

Sunset nie bylo na pc. Sot na bank sprzeda sie dobrze dzieki samej tylko popularnosci na twitchu

Opublikowano

Taaa chyba po $1.99

Nie no też kupię, co nie? :lapka:

Opublikowano

podoba mi się to jak  popularność i pozytywny odbiór SoT szybciutko zamknął mordy forumowym ekspertom :cool:

Opublikowano

ehhhh MS z tymi swoimi ciężarówkami pieniędzy, wszystkim posmarowali

tylko nie tym z niebieskiego obozu, pewnie stąd tyle jadu

Opublikowano

Oby zostalo troche kasy na rezenzje :obama: 

Opublikowano

Gdyby na playstation był taki głód na gry to pewnie byśmy teraz odliczali godziny do wyjścia Dreams, ale kogo obchodzi jakaś gra nieudaczników co nie potrafią od kilkunastu lat wydać dobrej gry,  a ich najnowsza będzie infantylnai  będzie umożliwiała spełnienie snów, my czekamy na łubudubu, odcinanie głów, i męskie odgłosy skakania

Opublikowano

Klapy wiedzą, że dalsze hejtowanie SoT nie ma najmniejszego sensu, bo gra zapowiada się WYBORNIE, co potwierdza internet na każdym kroku, więc milczą, bo tak nakazuje przyzwoitość. Wyczuwam niebawem zmasowany atak na Crackdown 3.

Opublikowano

Crackdown 3? kolejny diament w koronie króla spencera!

Opublikowano

Zestawianie god of war i Sea of Thieves jest absurdalne i nie rozumiem co takie porównanie, uporczywie forsowane przez milana, może wnieść do dyskusji

Dwie zupełnie różne gry, które dzieli wszystko. Jedna to nowe oryginalne IP, o wizjonerskim koncepcie. Druga natomiast to stara marka, która wygląda i porusza się jak soft reboot Ryse, miejmy nadzieje że chociaż gameplay będzie dobry. 

Edytowane przez asax

Opublikowano
6 minut temu, Moldar napisał:

Czym jest wizjonerski koncept?

Immersyjny (bez żadnych znaczników) shared world (oparty o interakcje między graczami, a nie rywalizacje i zabijanie) bez statystyk, punktów doświadczenia i grindowania.

Jeśli znasz inną taką grę, to mogę odszczekać słowa o wizjonerstwie. 

BTW fragment o God of War celowo został hiperbolizowany do potrzeb CW nie bierzcie go na serio

Opublikowano

minecraft. Nawet oprawa wizualna na podobnym poziomie :)

Opublikowano
17 minut temu, asax napisał:

Immersyjny (bez żadnych znaczników) shared world (oparty o interakcje między graczami, a nie rywalizacje i zabijanie) bez statystyk, punktów doświadczenia i grindowania.

Jeśli znasz inną taką grę, to mogę odszczekać słowa o wizjonerstwie. 

BTW fragment o God of War celowo został hiperbolizowany do potrzeb CW nie bierzcie go na serio

CW nie jest na serio, bo inaczej was wszystkich trzeba by leczyc.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

minecraft. Nawet oprawa wizualna na podobnym poziomie :)

no w sumie racja :dog:

z tym że Minecraft to gra survivalowo-kreatywna (nie wiem jak to nazwać) a Piraci to gra przygodowa. Ale nawet jeżeli przyjmiemy że Minecraft w pewnych ideach był pierwszy   to przez prawie 10 lat nikt  nie wpadł na to jak tą idee przekuć na inny gatunek, więc Rare IMO dalej są wizjonerami

EDIT: 

poza tym Minecraft nie jest grą shared world 

Edytowane przez asax

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

CW nie jest na serio, bo inaczej was wszystkich trzeba by leczyc.

Wszystkich to nie, tu większości zaglądają i piszą normalni ludzie, którym zwyczajnie czasami nudzi się w pracy lub wieczorem w domu. 

I jest też Mendrek, Aformo, Rozi...

Opublikowano

Jak wam sie nudzi to sobie w cos pograjcie :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.