Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie Sunset Overdrive to numero uno tej generacji :banderas:

Szkoda tylko, że te dauny nie ogarnęły i żeby przejść od początku jeszcze raz, trzeba założyć drugie konto na konsoli :reggie:

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Szkoda tylko, że te dauny nie ogarnęły i żeby przejść od początku jeszcze raz, trzeba założyć drugie konto na konsoli :reggie:

Sejwa nie umiesz usunąc? xD 

Opublikowano

Z tego co czytałem w temacie to ten sposób nie działa

Opublikowano

w tej generacji skomplikowali nawet granie w kilka osób 

Opublikowano
15 minut temu, Rayos napisał:

Sejwa nie umiesz usunąc? xD 

Cwaniaczku, spróbuj zresetować postęp w Super Meat Boyu, ten sam dziadowski zabieg. Usuwanie sejwa, usuwanie gry, usuwanie sejwa z chmury i usuwanie gry nie działa. Gdzie oni to c0rwa zapisują?

Opublikowano

@Yakubums wie, że jestes klapem i dlatego nie pozwala ci na zaczęcie tej gry drugi raz

Opublikowano

Wypraszam sobie, Ja jestem Multiplatformowcem :sir:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Boty też ku.rwa debile, zamiast kupić SO (które jest genialne i ma feeling arkadówek z DC) to pompowały szmal w CoDy, biłbym takich ludzi.

Godzinę temu, Bzduras napisał:

Dla SO zamieniłem PS4 na XOS, nie żałuję. A dzisiaj chyba dokupię do kompletu Jet Set Radio, niemal identyczny fun z grania jest.

Kiedyś to były gierki... teraz co najwyżej bieganie szczurem z okularami na głowie.

:notsure:

czekaj czekaj, obrazasz ludzi i chcesz ich bic bo nie kupili gierki na premiere, a sam dopiero ja wziales na xos ?  :yao:  ciekawe czy  z drugiej reki xD

ps prawinilnie kupiony SO na premiere, pozniej cyfrowo :lapka:

a szalu macicy klapow nie ma nawet co komentowac bo to najzwyklejsza w swiecie patologia umyslowa

Opublikowano
2 minuty temu, kubson napisał:

czekaj czekaj, obrazasz ludzi i chcesz ich bic bo nie kupili gierki na premiere

Bo nie kupili w ogóle, chyba, że sprzedaż liczy się tylko w dniu premiery, a potem już nie - jak tak to spoko

2 minuty temu, kubson napisał:

ciekawe czy  z drugiej reki xD

Nówka w folii, wypraszam sobie wciskanie mi cech klapeczka

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

fortnite-battle-royale-fb245f10-b504-426

jak odpaliłem to myślałem, że to jakaś prowokacja. grałem wcześniej u ziomka 2 mecze PUBG - klimacik, poważna grafika, nasłuchiwanie terenu, satysfakcjonujący gunplay, styl, sukces, no nie powiem, aż się chciało zainteresować KOXEM.

Natomiast to? Biegasz jakimiś plastusiami, coś tam skrzaty pier,dolo po niemiecku, design jak z 0.99$ gierki na iOSa, no ale paciowi i plejowi koledze masorza się podoba ostroooooo

top bk, szkoda że nie jest tylko na ps4 to bym nienawidził jeszcze bardziej

grać w podróbę gierki ostrooooooo

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Może bym się striggerował ragus no ale opinia kogoś kto jara się celeste... nope :/

Opublikowano

Muszę chyba podziękować Michaelisowi, że wtedy zagadał mnie i nie spędziłem zbyt wiele czasu przy Gears of War w Empiku. Kto wie, może dzięki niemu nie jestem botem, który dziś przejadałby się kebabami z rozpaczy? Uf.

MS do końca zachowywał pokerową twarz, nic nie wyciekło że gra to ch*jnia. Opłacił streamerów, dał im betę, embargo na recki do samego końca (a nawet i po premierze), wrzucił do cebulapassa grę na premierę, zasymulował zapchanie serwerów. Jeszcze dwa dni temu asax wierzył że gra zmiażdży ex'y konkurencji i pewnie dopiero dziś jak wszedł na MC, to w głowie usłyszał taki dźwięk z "Idź na całość" gdy zonka ktoś wylosowywał ;)

Opublikowano
57 minut temu, ragus napisał:

Natomiast to? Biegasz jakimiś plastusiami, coś tam skrzaty pier,dolo po niemiecku, design jak z 0.99$ gierki na iOSa

Jak w mordę strzelił opis Sunset Overdrive. Tylko że SO kupiłem jak frajer cyfrówkę na premierę :whyyy:

SUNSET OVERDRIVE PRE-ORDER EDITION

$59.99

Ukończone

4 października 2014

Dziękuję Pan Xbox :frog: 

Opublikowano

Fortnite bardzo spoczko, nawet zacząłem oglądać streamy jak inni grają, ale na dłuższą metę zaczęło mnie denerwować te całe budowanie tych guwien i jak się natknąłem na jakiś stream z PABDŻIEGO to nie było już odwrotu i poleciałem do sklepu po pudełko z kodem. Co prawda po pierwszym uruchomieniu byłem mega zawiedziony, ale po kilkunastu minutach jak złapałem bakcyla, to dla mnie w tym roku mogłaby żadna gierka już nie wyjść :cool:

Opublikowano
41 minut temu, Mendrek napisał:

Muszę chyba podziękować Michaelisowi, że wtedy zagadał mnie i nie spędziłem zbyt wiele czasu przy Gears of War w Empiku. Kto wie, może dzięki niemu nie jestem botem, który dziś przejadałby się kebabami z rozpaczy? Uf.

MS do końca zachowywał pokerową twarz, nic nie wyciekło że gra to ch*jnia. Opłacił streamerów, dał im betę, embargo na recki do samego końca (a nawet i po premierze), wrzucił do cebulapassa grę na premierę, zasymulował zapchanie serwerów. Jeszcze dwa dni temu asax wierzył że gra zmiażdży ex'y konkurencji i pewnie dopiero dziś jak wszedł na MC, to w głowie usłyszał taki dźwięk z "Idź na całość" gdy zonka ktoś wylosowywał ;)

Brudne pieniądze Microsoftu przekupiły nawet developerów Spider Mana

DOKĄD JESZCZE SIĘGAJĄ MACKI SPENCERA??? 

Opublikowano

A i tak powszechnie wiadomo, że to właśnie klapy są niedoścignionymi mistrzami, wręcz prekursorami konkurencji zwanej masowa branzleriada w obliczu ewidentnych crapów vide The Smroder 1886 lub No Man`s Sky:lapka:

Opublikowano
40 minut temu, asax napisał:

Brudne pieniądze Microsoftu przekupiły nawet developerów Spider Mana

Szkoda że nie przekupili recenzentów. 

Polygon 6.5 

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tutaj $ony z Kratosem było pierwsze  ;)

SoT oceny jak najbardziej sprawiedliwe, gra zajbiście się podoba, wystarczy zobaczyć do tematu na forum ale 200zł za taką bieda wersje w zawartości to  :yao:   i żadne tłumaczenia Asaxa nie pomogą że szkieletor w trzech różnych kolorach to trzy rodzaje przeciwników  xD

Opublikowano

Ej no, przeciez jednego na rok czasu developingu robili. Nie wymagasz za wiele ?

Opublikowano

A mogli zrobić coś takiego świniaka z bb, zrobić z niego bossa i posadzić gdzieś na wyspie:

Bloodborne_Enemy_Maneater_Boar%20.png

Skoro gra też polega na łapaniu warchlaków. 

Byłoby goty.

Opublikowano
15 godzin temu, Mendrek napisał:

<zdjęcie mendrka> życie ci uratował. 

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie braku  mendrka w niebieskiej armii wyzwolenia.

Opublikowano

I tak się przejada kebabami tylko z szczęscia, że może pograć w overwatcha 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.