Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie Sunset Overdrive to numero uno tej generacji :banderas:

Szkoda tylko, że te dauny nie ogarnęły i żeby przejść od początku jeszcze raz, trzeba założyć drugie konto na konsoli :reggie:

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 596 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

Szkoda tylko, że te dauny nie ogarnęły i żeby przejść od początku jeszcze raz, trzeba założyć drugie konto na konsoli :reggie:

Sejwa nie umiesz usunąc? xD 

Opublikowano

Z tego co czytałem w temacie to ten sposób nie działa

Opublikowano

w tej generacji skomplikowali nawet granie w kilka osób 

Opublikowano
15 minut temu, Rayos napisał:

Sejwa nie umiesz usunąc? xD 

Cwaniaczku, spróbuj zresetować postęp w Super Meat Boyu, ten sam dziadowski zabieg. Usuwanie sejwa, usuwanie gry, usuwanie sejwa z chmury i usuwanie gry nie działa. Gdzie oni to c0rwa zapisują?

Opublikowano

@Yakubums wie, że jestes klapem i dlatego nie pozwala ci na zaczęcie tej gry drugi raz

Opublikowano

Wypraszam sobie, Ja jestem Multiplatformowcem :sir:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Boty też ku.rwa debile, zamiast kupić SO (które jest genialne i ma feeling arkadówek z DC) to pompowały szmal w CoDy, biłbym takich ludzi.

Godzinę temu, Bzduras napisał:

Dla SO zamieniłem PS4 na XOS, nie żałuję. A dzisiaj chyba dokupię do kompletu Jet Set Radio, niemal identyczny fun z grania jest.

Kiedyś to były gierki... teraz co najwyżej bieganie szczurem z okularami na głowie.

:notsure:

czekaj czekaj, obrazasz ludzi i chcesz ich bic bo nie kupili gierki na premiere, a sam dopiero ja wziales na xos ?  :yao:  ciekawe czy  z drugiej reki xD

ps prawinilnie kupiony SO na premiere, pozniej cyfrowo :lapka:

a szalu macicy klapow nie ma nawet co komentowac bo to najzwyklejsza w swiecie patologia umyslowa

Opublikowano
2 minuty temu, kubson napisał:

czekaj czekaj, obrazasz ludzi i chcesz ich bic bo nie kupili gierki na premiere

Bo nie kupili w ogóle, chyba, że sprzedaż liczy się tylko w dniu premiery, a potem już nie - jak tak to spoko

2 minuty temu, kubson napisał:

ciekawe czy  z drugiej reki xD

Nówka w folii, wypraszam sobie wciskanie mi cech klapeczka

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

fortnite-battle-royale-fb245f10-b504-426

jak odpaliłem to myślałem, że to jakaś prowokacja. grałem wcześniej u ziomka 2 mecze PUBG - klimacik, poważna grafika, nasłuchiwanie terenu, satysfakcjonujący gunplay, styl, sukces, no nie powiem, aż się chciało zainteresować KOXEM.

Natomiast to? Biegasz jakimiś plastusiami, coś tam skrzaty pier,dolo po niemiecku, design jak z 0.99$ gierki na iOSa, no ale paciowi i plejowi koledze masorza się podoba ostroooooo

top bk, szkoda że nie jest tylko na ps4 to bym nienawidził jeszcze bardziej

grać w podróbę gierki ostrooooooo

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Może bym się striggerował ragus no ale opinia kogoś kto jara się celeste... nope :/

Opublikowano

Muszę chyba podziękować Michaelisowi, że wtedy zagadał mnie i nie spędziłem zbyt wiele czasu przy Gears of War w Empiku. Kto wie, może dzięki niemu nie jestem botem, który dziś przejadałby się kebabami z rozpaczy? Uf.

MS do końca zachowywał pokerową twarz, nic nie wyciekło że gra to ch*jnia. Opłacił streamerów, dał im betę, embargo na recki do samego końca (a nawet i po premierze), wrzucił do cebulapassa grę na premierę, zasymulował zapchanie serwerów. Jeszcze dwa dni temu asax wierzył że gra zmiażdży ex'y konkurencji i pewnie dopiero dziś jak wszedł na MC, to w głowie usłyszał taki dźwięk z "Idź na całość" gdy zonka ktoś wylosowywał ;)

Opublikowano
57 minut temu, ragus napisał:

Natomiast to? Biegasz jakimiś plastusiami, coś tam skrzaty pier,dolo po niemiecku, design jak z 0.99$ gierki na iOSa

Jak w mordę strzelił opis Sunset Overdrive. Tylko że SO kupiłem jak frajer cyfrówkę na premierę :whyyy:

SUNSET OVERDRIVE PRE-ORDER EDITION

$59.99

Ukończone

4 października 2014

Dziękuję Pan Xbox :frog: 

Opublikowano

Fortnite bardzo spoczko, nawet zacząłem oglądać streamy jak inni grają, ale na dłuższą metę zaczęło mnie denerwować te całe budowanie tych guwien i jak się natknąłem na jakiś stream z PABDŻIEGO to nie było już odwrotu i poleciałem do sklepu po pudełko z kodem. Co prawda po pierwszym uruchomieniu byłem mega zawiedziony, ale po kilkunastu minutach jak złapałem bakcyla, to dla mnie w tym roku mogłaby żadna gierka już nie wyjść :cool:

Opublikowano
41 minut temu, Mendrek napisał:

Muszę chyba podziękować Michaelisowi, że wtedy zagadał mnie i nie spędziłem zbyt wiele czasu przy Gears of War w Empiku. Kto wie, może dzięki niemu nie jestem botem, który dziś przejadałby się kebabami z rozpaczy? Uf.

MS do końca zachowywał pokerową twarz, nic nie wyciekło że gra to ch*jnia. Opłacił streamerów, dał im betę, embargo na recki do samego końca (a nawet i po premierze), wrzucił do cebulapassa grę na premierę, zasymulował zapchanie serwerów. Jeszcze dwa dni temu asax wierzył że gra zmiażdży ex'y konkurencji i pewnie dopiero dziś jak wszedł na MC, to w głowie usłyszał taki dźwięk z "Idź na całość" gdy zonka ktoś wylosowywał ;)

Brudne pieniądze Microsoftu przekupiły nawet developerów Spider Mana

DOKĄD JESZCZE SIĘGAJĄ MACKI SPENCERA??? 

Opublikowano

A i tak powszechnie wiadomo, że to właśnie klapy są niedoścignionymi mistrzami, wręcz prekursorami konkurencji zwanej masowa branzleriada w obliczu ewidentnych crapów vide The Smroder 1886 lub No Man`s Sky:lapka:

Opublikowano
40 minut temu, asax napisał:

Brudne pieniądze Microsoftu przekupiły nawet developerów Spider Mana

Szkoda że nie przekupili recenzentów. 

Polygon 6.5 

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tutaj $ony z Kratosem było pierwsze  ;)

SoT oceny jak najbardziej sprawiedliwe, gra zajbiście się podoba, wystarczy zobaczyć do tematu na forum ale 200zł za taką bieda wersje w zawartości to  :yao:   i żadne tłumaczenia Asaxa nie pomogą że szkieletor w trzech różnych kolorach to trzy rodzaje przeciwników  xD

Opublikowano

Ej no, przeciez jednego na rok czasu developingu robili. Nie wymagasz za wiele ?

Opublikowano

A mogli zrobić coś takiego świniaka z bb, zrobić z niego bossa i posadzić gdzieś na wyspie:

Bloodborne_Enemy_Maneater_Boar%20.png

Skoro gra też polega na łapaniu warchlaków. 

Byłoby goty.

Opublikowano
15 godzin temu, Mendrek napisał:

<zdjęcie mendrka> życie ci uratował. 

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie braku  mendrka w niebieskiej armii wyzwolenia.

Opublikowano

I tak się przejada kebabami tylko z szczęscia, że może pograć w overwatcha 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.