Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

Hola hola, ten egzemplarz jest już zajęty ;/

Pics or it didn't happen

Edytowane przez Matriks_1111

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

trzeba zaktualizowac liste

37. raven_raven

38. asax

39. matriks_1111

Opublikowano

SoT? Pffff. Klapy za niecały miesiąc będę mogły przenalizować swoje relacje z ojcami dzięki fabularnemu  g e n i u s z o w i God of War. A boty co? Dalej strzelanie do krasnali? xDDDDD

Opublikowano

Betatesterzy z Ps4 gierkę potestowali i teraz Xbox dostanie całkiem nie najgorszą wersję NMS :notbad:

Opublikowano

No Man's Sky? Po co to komu? W takiego Dad of War pewnie da się całkiem zaje.biście pograć mimo pałętającego się gówniaka i paska życia bossa na dole, ale tego kupsztala to jaśnie Spencer powinien zablokować. Jest to skaza na marce Xbox i smutny dzień dla wszystkich botów.

Opublikowano

O widzę w punkcik poszło :D Dobrze, niech piecze przed świętami! Wesołego! Hejo!

Opublikowano
11 minut temu, kermit napisał:

trzeba zaktualizowac liste

37. raven_raven

38. asax

39. matriks_1111

40. Rayos :rayos: 

Opublikowano

Kolejny „ex” plejszmaty cztery utracony xDDDD jeszcze chwila to jedynce co klapy będą miały ekskluzywnego to stulejarskie tytuły z Japonii i ułomnego drwala ze Sparty 

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze :xboss:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

Z xboxem jeszcze nie było tak dobrze :xboss:

Chyba większego pojazdu nie było w tej edycji po  xboxie xD

Opublikowano

Kolejny wielki ex z listy yetiego na XO  :) 

Jaka beka z niebieskich pokrak  xDDDDD  po uj komu plejbeka jak exów nie ma, najgorsze multiplatformy z padem z plasteliny.

Opublikowano

jeszcze niech moss dadza na xboxa to juz wogole nie będzie powodu do  zakupu ps4

Opublikowano

Za chwilę Shenmue 3 i FF VII Remake również zawita na XO. Znaczy same trailery tych gierek. Które wyjdą za 10 lat. I dalej będą nikogo. No ale zawsze. :pawel:

Opublikowano
10 minut temu, Hum napisał:

Za chwilę Shenmue 3 i FF VII Remake

xD

ktoś czeka na te gówna?

Opublikowano

Klapy 

Bo nigdy nie grały w oryginały lub poprzednie części:yao:

Opublikowano
4 godziny temu, Ficuś napisał:

69 to idealna ocena obrazujaca zwiazek spencera z swoimi fanami

Byłeś blisko, ale to wygląda trochę inaczej. Spencer przedstawia sprawę jasno, ja wam w dupę, wy mi loda.

:kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Chyba większego pojazdu nie było w tej edycji po  xboxie xD

:fsg:

Zielone szambo wybiło, Mazzeo po stronie plejstejszon. Jak widać nawet największemu botowi już przejadło się ponad 4 letnie łykanie białka spencera. 

Opublikowano

Nie zdziwię się jak NMS odniesie wielki sukces na xbox one.

SoT zrobił  dobry podkład pod takie gry, czy to ważne czy latasz wylewac wodę wiaderkiem,  czy strzelasz 20 minut w brazowe tekstury by zniszczyć skałe? 2 lata bawienia się piratami, potem 2 lata NMS i  fsiuuuu, xonex2 i minekraft 8k.

Opublikowano

Teraz się okaże, że No Man's Sky to jednak dobra gra. 

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Pewnie, bo po tych wszystkich updatejtach to będzie zupełnie inna gra, którą swego czasu klapersy dostały za 200zł jako beta testy. 

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Jak na standardy panujący w tym zielonym szambie, jak najbardziej. 

Teraz, Shagohad napisał:

Pewnie, bo po tych wszystkich updatejtach to będzie zupełnie inna gra, którą swego czasu klapersy dostały za 200zł jako beta testy. 

A nie mówiłem Xddddddd

Co za zwierzęta. :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.