Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Za dużo ostatnio na konsolach grałem. Zainstalowałem nowego total war i siadam z herbatka do gierki. Odpalam steam i grę. Widzę komunikat gra odblokowana po premierze za 12 h:D (pipi)ać to idę grać w co innego. Myślałem że premiera dzisiaj a to dopiero 3 maja. I tak dobrze że sklep wysłał przed. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
26 minut temu, blantman napisał:

Za dużo ostatnio na konsolach grałem. Zainstalowałem nowego total war i siadam z herbatka do gierki. Odpalam steam i grę. Widzę komunikat gra odblokowana po premierze za 12 h:D (pipi)ać to idę grać w co innego. Myślałem że premiera dzisiaj a to dopiero 3 maja. I tak dobrze że sklep wysłał przed. 

Takeshi-Kitano-Yakuza-6-141x141.jpg

Opublikowano

No, to jak wypuszczą kiedyś tego RDR-a, to można będzie się nawet zastanowić nad kupnem plejszmaty żeby te trzy warte uwagi gierki ograć <ok>

ale kur.va podjarka grafą z tego trailera jest trochę niesmaczna xd

Opublikowano

poka tego kto się jarał

Opublikowano
22 minuty temu, kermit napisał:

Takeshi-Kitano-Yakuza-6-141x141.jpg

rysiu-z-klanu.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

poka tego kto się jarał

2 godziny temu, milan napisał:

Co za grafika, gta6 jeżeli wyjdzie w tej generacji to będzie już kompletny pogrom.

Jest jakakolwiek szansa ze odswieza jedynke na ps4, czy musze odpalic i przejsć na ps3?

3 godziny temu, Rozi napisał:

:obama::obama::obama:

(pipi)a jak to wygląda :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GoW robił robotę, ale gurwa to? meh

Opublikowano

https://www.the-west.pl/

Na co im RDR?

Opublikowano

:P

Opublikowano
3 godziny temu, Lukas_AT napisał:

Co innego jak sprzedajesz gre, ktora ukonczyles i ci sie podobala, a co innego jak sie jej pozbywasz, bo jest crapem na 6/10.

xDDDDDDDDDDDDDDDD tak to sobie tłumacz. Mesjasz plejki, najbardziej oczekiwana gra $ony ostatnich lat a klapy zamiast mieć w kolekcji to biegiem na PT. Nawet biedy Iiizii grał po nocach żeby tylko zdążyć do wysyłki.

a piraty jeszcze namieszają, wierzę w Asaxa, dojdzie nowy szkieletor, nowe wiadro i tratwa i będzie się działo  :banderas:

Opublikowano
48 minut temu, Grabek napisał:

Call of Juarez>RDR

Pod pewnymi względami, CoJ był autentycznie lepszy od RDR. Dwójka z epizodem sandboxowym była mega klimatyczna, a Gunslinger tym pastiszem i rozrywkowym klimatem był gameplayowo jak skondensowana radość z przebywania na dzikim zachodzie.

No ale oczywiście RDR jako gra bardziej rozbudowana i wypełniona zawartością, stoi tutaj wyżej jeśli chodzi o zasługi w dobrej promocji gier o kowbojach ;)

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Pod pewnymi względami, CoJ był autentycznie lepszy od RDR

Pod jakimi?

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Pod jakimi?

Np. muzyka była bardziej niczym w spaghetti westernach, historyczne smaczki w Gunslinger (wraz z autentycznymi wyjaśnieniami jak to było naprawdę), przemierzanie pustkowi na koniu w FPP też było bardziej kozackie niż w TPP, pojedynki 1 na 1 też były lepsze w CoJ, fajni Indianie w obu częściach, fajne motywy pościgowe...

Opublikowano

Meh. Że Saints Row jest lepsze niż GTA to jeszcze niektórzy mogli łyknąć, ale to już jest za gruba przynęta.

Opublikowano
10 godzin temu, Daddy napisał:

Nawet biedy Iiizii grał po nocach żeby tylko zdążyć do wysyłki.

Tak sobie tłumacz. xDD Na Xboksie nie masz gier ze średnia powyżej 90% to nic dziwnego w tym, że jesteś zaskoczony, jak jakiś tytuł może kogoś tak wciagnać, że wali maratony od godziny 17:00 do 5:00 rano. :reggie: Ja też siedziałem po nocach, a gry nie sprzedaje w najbliższym czasie. Sea of Thieves, crap na 6/10, potem porcja beki z Crapdown 3, no z takimi tytulami nikt nocki nie bedzie zarywal.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Crapdałn3 wystarczy by był tak samo grywalny i głupkowaty jak jedyneczka i już będzie lepszą grą niż  horajzon dałn.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ano tak, przepraszam, są rzeczy ważne i ważniejsze w klaperskim świecie.

Opublikowano

Crackdown 1 ogólnie był spoko, daj Boże żeby 3 była w 50% tak fajna.

Godzinę temu, Ins napisał:

Ano tak, przepraszam, są rzeczy ważne i ważniejsze w klaperskim świecie.

Co prawda to prawda, dlatego Xbox One X jest najpotężniejsza konsola na świecie tyle ze be gier, samozaoranie od samego rana widzę xD

Opublikowano

Najpierw muszą wyciągnąć z piwnicy PrzegrywStejszyn 3, żeby przypomnieć sobie oryginał. Na premierę dwójki te 20FPS na BiedaStejszyn 4 nie będzie ich tak kłuć w oczy, "bo przecież kontynuują tradycję zapoczątkowaną w pierwszej części" czy jakoś tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.