Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Będę złośliwy. Dodali więcej opcji niż jest ludzi w lobby:yao:

• Odpowiedzi 648
  • Wyświetleń 111 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co za łajzy, oryginalne kawałki powinny być we wszystkich wersjach.

• Wczoraj miałem okazję trafić online na Tyranta, ambasadora marki i komentatora DBFZ. Jakby ktoś chciał zobaczyć wpierdziel to 1g21m tutaj https://www.twitch.tv/videos/937920571?t=01h21m04s Masa b

• Piccolo i Kuririn potwierdzeni, więc skład bety jest już w pełni znany.  

Opublikowano

To na konsolach też już nikt nie gra? Myślałem, że tylko na PC w lobby miasto duchów :frog: Fakt, że popołudnie w środku tygodnia to pewnie mało tłoczny czas w gierkach, ale wątpię by o innych porach było porażająco lepiej

Opublikowano

Na PS4 w lobby UK czy FR jest masa ludzi, w Eastern Europe zawsze było mało. Mnie wkurza to, że zawsze muszę długo czekać aż znajdzie mi przeciwnika, czy to ranking czy zwykły casual (może rzeczywiście jest mało graczy). No i mogliby coś zrobić ze zbieraniem Zeni, bo to jakaś kpina jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu ‎06‎.‎10‎.‎2018 o 22:26, Shen napisał:

Szukam info o nowym story i niczego nie znalazłem, wiadomo kiedy ma być?

Podbijam pytanie, doszła czwarta kampania do singla?

Opublikowano

Na razie sa trzy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widocznie kasy nie ma z tego, lepiej wydać kolejne płatne postacie, szybko zysk mały kosztem.

Opublikowano

Akurat DBFZ cieszył się największą popularnością na turniejach. Jeżeli to rzeczywiście jakieś problemy licencyjne z Toei to może to jakoś ogarną.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Free Weekend na Steam do niedzieli, jakby ktoś nie miał, a chciał przetestować.

Opublikowano

Wiedziałem, że to fajna bijatyka, ale że aż tak?! Nie jestem wymiataczem w mordobicia, dlatego cenie sobie przystępność, łatwe łączenie combosow, a jak do tego wszystkiego dochodzą jeszcze tak widowiskowe walki i efekty w takiej oprawie graficznej to w ogóle szczena na podłodze. Jak dla mnie po darmowym weekendzie Must Have! 

Opublikowano

Robienie własnych combosów wcale nie jest łatwe, chyba że masz na myśli autocombo :) Jak dla mnie to opanowanie movementu jest wymagające.

Opublikowano

Finały, a zwiastun chyba jakoś ok 5 rano. 

Opublikowano

Jest i zwiastun. W SP będzie tylko 6 postaci :yao: premiera 31/01, jako pierwsi Jiren i Videl, potwierdzeni też są Broly i Gogeta z najnowszego filmu, ale raczej będą dostępni jako ostatnia para.

Opublikowano

Videl i Jiren bez szału, Gogete kupie osobno albo poczekam na obnizke ceny sp. Miałem nadzieję na więcej postaci ze starych kinówek. Janembe albo Tapiona wzialbym z pocałowaniem ręki

Opublikowano

Myślę, że powinni tam znaleźć miejsce dla Roshiego wreszcie.

Po darmowym weekendzie kupiłem gierkę... Ultimate Edition 160zł i tak już w promocji -60%, ale trudno. Mimo, że już za stary na bitki jestem, to i tak gra się świetnie. Niby noob-friendly system, ale wymagający dla ambitnych. No i efektowne to wszystko, story fajne itp. Będzie na odreagowanie.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

desk nagrał CV dla Jirena

i Videl...

Edytowane przez ornit

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejną postacią będzie Kid Goku... z GT. Kogoś tam chyba zdrowo pokopało, żeby dawać wersję GT zamiast oryginalnego DB.

D17c1huWsAEuOen.jpg

Opublikowano

Podobno są na świecie ludzie, którym się podobało GT, może to dla nich?

Opublikowano

Opening z GT na zawsze w serduszku, poza tym bardzo fajne SS4.

Odnosnie postaci Kid Goku to również wolalbym klasyka, ale i tym nie pogardzę.

Opublikowano

GT? Bardzo spoko, o wiele lepsze niż to gufno obes.rane  Super.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę meh jak dla mnie. Wolałbym Goku z DB.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O 21:00 zaczyna się Top 8 CEO, ciekawe czy będzie zwiastun nowej postaci na koniec.

Opublikowano

Mimo posiadania wersji PC kupiłem kodzik na switch-a i gra mi się dużo wygodniej. Gra jest super ale dalej nie rozumiem jednej rzeczy , zmiany postaci w trakcie gry ... Według opcji za zmiane postaci odpowiedzialne powinno być wciśnięcie L+B/A zakładam że B to jedna postać , A to druga natomiast postacie zmieniają się na zupełnie przypadkowe plus używając asysty L+X/Y postać też się zmienia mimo że chciałem tylko chwilową asyste w postaci użycia jakiejś umiejętności.