Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Shadow of the Colossus Remake

Featured Replies

Opublikowano

Pięknie wyklepany ten remake - aż nie mogę nacieszyć się tymi zwiastunami. Dwa porównania poniżej. Z tego co poczytałem niektórzy narzekają trochę na brak tego charakterystycznego dla Team Ico stylu artystycznego. Może coś w tym jest, ale nieraz miałem wrażenie, że w grach tego studia ktoś za bardzo podkręcił jasność w filtrach. :D

Zresztą perfekcyjnie widać to właśnie na tych porównaniach.

Edit: świetna cena. Czy jest już jakieś info o wydaniu pudełkowym?

Edytowane przez Cedric

• Odpowiedzi 678
  • Wyświetleń 100,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wpadlo. Ehh coz to za piekna przygoda byla. W tym miejscu chcialbym podziekowac bluepoint za remaster idealny, dopieszczony , dzielo sztuki , wiem ze teraz napewno to czytaja wiec jeszcze raz dziekuje

• No juz przypier.dalanie się ze uleciał klimat na podstawie screena z doopy to autyzm over 9000. Ja tam po tym trailerze nie widziałem żadnego braku klimatu względem oryginału, wrecz przeciwnie świetni

• Bawicie się Photo Mode? Te lokacje

Opublikowano

Wygląda kozacko, no ale dylemat jest, bo TLG było dla mnie nieporozumieniem i ciekawe czy tutaj też się nie odbiję.

kolego bierz, ico i tlg nie dla mnie ale tego kocura przechodziłem z 10 razy

Opublikowano

Już widzę miny tych co kupili grę bo trailery fajne. Odpalaja a tam wielka mapa bez żadnych znaczników, odległości od punktu docelowego,podpowiedzi jak zabić kolosa i innych pierdół.

Opublikowano

A no wezmę. Może znajdę bestię podobną do Trico i wyobrażę sobie jego egzekucję :cool:

Opublikowano

Już widzę miny tych co kupili grę bo trailery fajne. Odpalaja a tam wielka mapa bez żadnych znaczników, odległości od punktu docelowego,podpowiedzi jak zabić kolosa i innych pierdół.

Czekam na te żale, będą bezcenne szczególnie u januszy grających tylko w gry od ubi.
Opublikowano

A no wezmę. Może znajdę bestię podobną do Trico i wyobrażę sobie jego egzekucję :cool:

Nie znajdziesz, ale będzie Ci smutno za każdym razem jak pokonasz przeciwnika.

Opublikowano

Ciekawe czy wrzucą do gry niewykorzystane fragmenty soundtracku? Chciałbym bardzo, oj tak:

Opublikowano

Ch,uj z podgraczami.

No wygląda to dobrze, muszę przyznać. Na początku byłem dość sceptyczny czy uda im się wiernie odtworzyć estetykę oryginału i nie zrobią z tego jakiegoś świecącego niewiadomoczego, ale nie - podeszli do tego bardzo ze smakiem i wygląda świetnie.

Opublikowano

Z relacji ludzi, ktorzy grali wynika, ze to bedzie idealny przyklad rimejka, a co do gifa to łojej, az brakuje slow.

Opublikowano

daaamn jaram się wiele gier z tamtego okresu zasługuje na równie ładne podbicie oprawy

Opublikowano

Remake ma miec zawartosc identyczna jak orginal. Wiec nie sadze zeby dodali cos od siebie a szkoda. ALe ten remake to co pieknego , zazdroszcze tym ktorzy jeszcze w to nie grali.

Opublikowano

przekonali mnie tym nowym zwiastunem. Biore z zamknietymi oczami na premiere. 

PS. Moj ULUBIONY soundtrack w grze ever

Opublikowano

przekonali mnie tym nowym zwiastunem. Biore z zamknietymi oczami na premiere. 

PS. Moj ULUBIONY soundtrack w grze ever

Wyjąłeś mi to z ust. 

Opublikowano

No Okami i Sotc niedoscignione ost'ki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam nadzieję, że na podstawowym PS4 nie będzie powtórki z PS2, z pokazu slajdów. :rotfl:

Ale i tak czekam z wypiekami na twarzy :fsg:  Przejdzie się któryś raz z kolei to małe arcydzieło. 

Opublikowano

No ale jednak pro i 60 klatek to będzie to, gdzie na zwykłej tylko 30.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

steelbook? wiedzą gnojki jak mnie kupić