Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch Online - problemy itd.

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, tomsyn napisał:

Ja również chętnie poznam nowych krewnych. Jest nas czterech. Może ktoś odważy się nas zaadoptować i być tatą.

cena za 4 już mi odpowiada bo jie chce czekać, może w między czasie jeszcze się ktoś znajdzie.

Mi pokazuje cenę 271,52 za rok expansion pack family. 

Na łeb 67,75

Piszecie się, @Eskimos @tomsyn @jimmyyy8?

• Odpowiedzi 645
  • Wyświetleń 193,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• JustynaL
    JustynaL

Synowi sąsiad z podwórka zabrał Nintendo Switch i nie chce oddać . Twierdzi , że go nie ma . Czy można jakoś namierzyć grę po logowaniu na apce kontroli rodzicielskiej Switch Parental? 

• Tu nie chodzi o kase tylko o sposób w jaki Nintendo wprowadza te swoje nędzne usługi. Trzeba płacić za online a nie mozna nawet wysłac wiadomosci tekstowej do znajomych z listy. VC umarło tylko dlateg

Opublikowano

Musisz mieć aktywny abonament ten podstawowy dlatego przelicza i jest zniżka, tamten Ci anulują i rodzinny będzie liczony od dnia zakupu czyli niby ten okres co nie wykorzystałeś starego, a za niego zapłaciłeś jest rabatowany przy zakupie wyższego 

Opublikowano
2 hours ago, Bjały said:

cena za 4 już mi odpowiada bo jie chce czekać, może w między czasie jeszcze się ktoś znajdzie.

Mi pokazuje cenę 271,52 za rok expansion pack family. 

Na łeb 67,75

Piszecie się, @Eskimos @tomsyn @jimmyyy8?

@BjałyPiszę się, ale wolałbym mieć komplet i wyciągnąć z tego maxa skoro już kombinujemy ;)

Opublikowano

Mi pasuje - jak rozumiem nie będziemy mieć pełnego roku, ale też zniżkę 2,25... (do kiedy masz abonament?). Jak ktoś dojdzie wtedy jego wpłatę dzielimy na 4, jak kolejny to na 5 itd. Bjały bym nam przelał te nadwyżki a my teraz Bjałemu po 67,75. Wszyscy muszą się zgodzić rzecz jasna. Resztę możemy uzgadniać na PM.

Edytowane przez tomsyn

Opublikowano
1 godzinę temu, tomsyn napisał:

Mi pasuje - jak rozumiem nie będziemy mieć pełnego roku, ale też zniżkę 2,25... (do kiedy masz abonament?). Jak ktoś dojdzie wtedy jego wpłatę dzielimy na 4, jak kolejny to na 5 itd. Bjały bym nam przelał te nadwyżki a my teraz Bjałemu po 67,75. Wszyscy muszą się zgodzić rzecz jasna. Resztę możemy uzgadniać na PM.

Będziecie mieć pełny rok

Przykład:

Biały ma podstawowy abonament do 1 czerwca 2023

Biały kupuje dziś rodzinny abonament

Biały ma od dziś do 14 lutego 2024 abonament rodzinny 

Różnica za niewykorzystany okres podstawowego abonamentu czyli 14 luty 2023 do 1 czerwca 2023 to właśnie ten jego rabat przeliczany przez Nintendo proporcjonalnie 

Opublikowano

A czyli my powinniśmy zapłacić @Bjały po 40 zł, bo czemu mamy być do przodu o jego nadpłacony abonament.

Opublikowano

Też jestem chętny na dołączenie do rodziny Online + Expansion Pass. Więc chyba jest 5

Opublikowano

No to już mamy 5, czyli na razie 58 na łepka. Czy ktoś jeszcze chętny?

Opublikowano

Spoko. Jakby co jesteśmy otwarci na kolejnych członków klanu.

Opublikowano

W piątek pograłem z 2 kumplami w GoldenEya, a teraz jeszcze jeden kupuje Switcha, żeby pograć z nami multi we 4 co piątek 2-3h jak za dawnych czasów, myślę nad zakupem pada z N64, bo normalnego sterowania na dwa analogi niestety nie da się ustawić w opcji online (tylko w kampanii).

GoldenEye 007 jest NIEŚMIERTELNY!

Opublikowano

Część, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Switcha :D.

Z chęcią dołączę do rodziny, jeżeli jest jeszcze opcja.

Opublikowano
W dniu 17.02.2023 o 16:52, zdrowywariat napisał:

W piątek pograłem z 2 kumplami w GoldenEya, a teraz jeszcze jeden kupuje Switcha, żeby pograć z nami multi we 4 co piątek 2-3h jak za dawnych czasów, myślę nad zakupem pada z N64, bo normalnego sterowania na dwa analogi niestety nie da się ustawić w opcji online (tylko w kampanii).

GoldenEye 007 jest NIEŚMIERTELNY!

Chętnie pogram na multi w Bonda, ustawiłem sobie w trybie kampani ustawienia na joiconach ze fajnie się gra. W multi jest problem ale zauważyłem ustawienia w tym trybie że też coś można poustawiać ważne żeby było solitare. Trzeba ogarnąć te sterowanie na multi:) jeśli ktoś ma rozwiązanie piszcie.

Opublikowano

Czy konto rodzinne ma jakieś ograniczenia? Myślę, żeby razem z kumplami, z którymi gram w GoldenEya zrobić jedno, a do tego bym dodał jeszcze syna od zmarłego przyjaciela, jakieś osoby się jeszcze znajdą, na razie byłoby nas 5, może 6.

I gdyby kiedyś już nie było chętnych to czy nie ma problemu z przełączeniem się z powrotem na zwykłe pojedyncze konto? Czy są jakieś utrudnienia, czy po prostu zmienia się z jednego na drugie kiedy nam pasuje?

Opublikowano

Nic nie zmieniasz nic nie ruszasz. Twoje główne konto jest dodane do rodziny i tyle,

przez rok masz spokój. W każdej chwili możesz się z rodziny wypisać. 

Opublikowano

Tata też chyba może wypisać dzieci więc moja ekipa niech uważa co pisze na forumku :cool2:

Edytowane przez Daffy

Opublikowano

Jeszcze tylko Golden Sun i biore Abo na rok. Liczę na to,że Zero Mission będzie dodane niedługo tak samo jak GS2. W ogole bilbiotreka na GBA jest mocna i sporo bym widział do ogrania. Problemem jak zawsze będą licencje ale moze kilka razy Nintendo mnie mile zaskoczy (jak z WinBack z N64 - zazdrosciłem tej gry z jakiegos powodu).

Opublikowano

Myślicie, że jest szansa w przyszłości na podobny myk z DSem/3DSem jak teraz z GB/GBA na rozszerzenie abonamentu? Wiem, że te konsole posiadają dwa ekrany, ale jest masa gier, które przy małym wkładzie dałoby się przeportować, w końcu w większości gier na drugim ekranie była tylko wyświetlana mapka. Takie DKCR i SM3DL na przykład na Switcha ile to roboty? Tyle co nic.

Opublikowano

Skoro na WiiU gry na NDS są i działają dobrze to czemu miałoby być inaczej na Switchu

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał:

Skoro na WiiU gry na NDS są i działają dobrze to czemu miałoby być inaczej na Switchu

Nie miałem WiiU, więc nie wiem, czyli być może kiedyś taka opcja wleci i będzie grana najlepsza małpa po raz enty :banderas: