Opublikowano 16 czerwca 20186 l <lebandoski.jpg> Ale kurde, jak zaczął te tańce przy rozbiegu to już wiedziałem, że nie wejdzie. Good, good, 0:0 obstawione i tak ma zostać.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: Ten komentarz to jest je.bana abominacja xD Przecież Jońca brzmi jak naje.bany Tomek Burnos podczas pamiętnego jesiennego wieczoru przy komentowaniu eliminacji do MŚ, tak samo przeciąga wyrazy Na Trzeciaka w ogóle szkoda strzepic ryja. to samo mi sie skojarzylo; nawet przez chwilę myslalem, ze to on
Opublikowano 16 czerwca 20186 l VAR za(pipi)isty, Jońca nayebany dobrze gada że po tym turnieju ludzie się do niego przekonają.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l co najmniej 10 lat za długo im zajęło wprowadzenie VAR, ale lepiej późno niż później co do komenatarza, to oglądam z wyłączonym, a puszczone mam radio Le Mans, bo jadą 24h wyścig dzisiaj od 15, polecam
Opublikowano 16 czerwca 20186 l czemu oni tak pajacują z tymi rozbiegami, co to miało być w ogóle XD niby banalna rzecz a tyle trudności niektórym sprawia, chociaż żeby w bramkę trafił...
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Ilość razy odwołują się do VAR pokazuje że Polska powinna wygrać w 74. Polska mistrzem Polski!!!
Opublikowano 16 czerwca 20186 l co oni (pipi)a w fife street grają że chcą na(pipi)ać jakieś punkty stylu?
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 39 minut temu, c0ŕ napisał: ALE TE PIŁKI ZAGRYWA SĄ ZBYT PŁASKO! :jęk: Edytowane 16 czerwca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Autor ALE Z WOLEJA UDERZYŁ GŁOWĄ duszę się kur.wa xdddddd Edytowane 16 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 42 minuty temu, raven_raven napisał: Kurde z tym VAR to jeszcze tak nie było. Zatrzymanie gry, cyk do monitora, chwila napięcia i... Sędzia wskazuje 11 metr. Coś nowego. W sportach trzeciego swiata jakim jest pilka nozna to na pewno.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Autor w sumie Jońca wygląda na takiego co małpkę na rozluźnienie języka przed meczem by strzelił pamiętam że 4 lata temu komentował na mundialu chyba tylko te mecze które były późno w nocy, nie dziwię się dlaczego Edytowane 16 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 16 czerwca 20186 l aj mogla byc jedna z lepszych bramek turnieju, jakby ta piętka weszła
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Świat zaszokowany, że przegrywająca drużyna atakuje, a ta druga się broni
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Peru za dużo kombinowania, rowerki, piętki, z fałsza i inne jakieś triki. Przesadzili.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Autor Znasz to powiedzenie, 3 rogi *hłe hłe* ŻARTUJE czemu ten mecz się musi skończyć za(pipi)iste tempo, spaleni / naje.bani komentatorzy, jest dobrze NIESAMOWITEEEEEEEEEEEEEEEE Jońca adoptuj mnie xDD Edytowane 16 czerwca 20186 l przez c0ŕ