Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

To też dziwne, bo u mnie filmiki z reddita nie odtwarzają się z automatu.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 384,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Znalazłem coś w opcjach reddita, moze to pomoze nastepnym razem.

Opublikowano

Wyłączyłem w opcjach reddita autoodtwarzanie ale i tak statusy lewaka mi sie odpalaja z automatu

Przechwytywanie.JPG.6db302af156ab3decac8fc9a303ad1f5.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na której nakładce aktualnie najlepiej śmiga forumix?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cos sie zmienilo z kwestii cenzury bo widzialem, ze przestaje dzialac.

zjebal

e: no dziwne, w dziale nba ocenzurowalo

Opublikowano

Tapatalk cenzoruje, a jak się pisze przez przeglądarkę to jest ok. Nie wiem czemu tak...

Piszę z Tapatalka teraz, test: (pipi)a

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znowu Chrome (na Andku 11) ubija mi się gdy wchodzę w edycję posta :( Jak odpalę ponownie to mogę wtedy kontynuować edycję. Czyszczenie danych Chroma do zera nie pomogło. Też ktoś tak ma? Upierdliwe.

Opublikowano

Odinstalowałem chrome (a raczej aktualizacje) i wróciłem do wersji bazowej, po czym zainstalowałem znowu update. Taktyczny wpis i zaraz zedytuje, by sprawdzić czy się naprawiło.

edit

no dupa, kraszuje mi się od razu w momencie jak ma wyjechać klawiatura gdy wejdę w okno edycji posta po raz pierwszy. Serio tylko na moim MIUI 12.5 to się dzieje...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu nie mogę dodawać aktualizacji statusów? Nawet nie to że się nie wysyłają ale nawet gdzie je wpisywać nie ma.

Opublikowano

Masz wyłączone w profilu, w edycji powinieneś móc je sobie włączyć.

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze ma problem z umieszczaniem zdjęć? Chodzi o to, że jeśli wybieram plik z telefonu (android) to muszę czasami to robić po kilkanaście razy. Kliknij, aby wybrać plik -> wybieram plik -> wraca do strony, która się przeładowuje i pojawia się na dole komunikat "zbyt mało pamięci do zakończenia poprzedniej operacji". Odświeżenie strony lub reset telefonu nie pomaga. Jest to dosyć irytujące jak się chce wstawić na szybko zdjęcie a się traci 5 czy 8 minut.

Opublikowano

Odnośnie zdjęć, to można robić upload zdjęć większych, jak 9 mega :). Przynajmniej u mnie przeszło w zaokrągleniu 9.3 mega.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie o limit reakcji: czasami zdarzy się tak, że na telefonie kliknę nie w tę, którą zamierzałem. To akurat moja wina, ale po wyczerpaniu limitu dziennego gdy chcę naprawić ten missclick dostaję komunikatem, że na dzisiaj już jestem pusty w plusiki. Czy jest możliwość ustawienia tego tak, by usunięte/zmienione reakcje nie wliczały się do puli wykorzystanych czy jest to zaszyte na sztywno w silniku forumka?

Opublikowano
W dniu 12.06.2022 o 21:12, mitra napisał:

Czy ktoś jeszcze ma problem z umieszczaniem zdjęć? Chodzi o to, że jeśli wybieram plik z telefonu (android) to muszę czasami to robić po kilkanaście razy. Kliknij, aby wybrać plik -> wybieram plik -> wraca do strony, która się przeładowuje i pojawia się na dole komunikat "zbyt mało pamięci do zakończenia poprzedniej operacji". Odświeżenie strony lub reset telefonu nie pomaga. Jest to dosyć irytujące jak się chce wstawić na szybko zdjęcie a się traci 5 czy 8 minut.

Yep, Chrome na Andku. Dodaje zdjecie i znowu pojawia się ekran wyboru pliku. Zwykle dwa razy muszę powtórzyć, aby foto się wgrało (brak komunikatu błędu).

+ nadal ciagłe ubijanie przegladarki przy pierwszej edycji posta po napisaniu.

Opublikowano

Szkoda, będę musiał bardziej uważać w takim wypadku. Dzięki za sprawdzenie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla zainteresowanych, w edycji profilu doszła możliwość uzupełnienia pola "Discord". Na chwilę obecną pole wyświetla się przy postach tak jak w przypadku innych platform jak PSN ID czy GamerTag. Docelowo może będzie widoczne tylko w profilu, zobaczymy.

A i jak ktoś nie korzysta to nie musi tego wpisywać w każdą platformę, potem robi się niepotrzebna drabinka w poście.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuciłem w status film z pieskiem ze streamable, na kompie mi go normalnie pokazuje, a na telefonie jakies gówno z youtube ktorego na oczy nie widziałem.:dafuq:

Screenshot_20220816-181347_Firefox.jpg.3abc4a4f7c16ac0687644f3ddbcfca7b.jpgScreenshot_20220816-181327_Firefox.jpg.2b2f91b8e8bbf014a06107d87198c479.jpg

Opublikowano

To na głównej czy przez zawartość? U mnie tu i tu wyświetla ok.

Opublikowano

Na głównej. Juz miałem kiedys taka sama sytuacje, że tez wrzucilem cos ze streamable, a wyswietlalo się cos z youtube, tez jakies randomowe co nie widzialem wczesniej.

O a teraz jeszcze tak mam, widze moj filmik u czoperra w statusie

Screenshot_20220816-190021_Firefox.thumb.jpg.dfa7d11853ea6f84cf9e0c4aab07da9f.jpg

Opublikowano

Potwierdzam, czasami statusy się pierdolą i wczytują nie tę zawartość w stosunku do autora. Ten filmik YT wrzucał ktoś wcześniej (chyba Figaro). Na pocieszenie dodam, że to chyba występuje indywidualnie i sporadycznie - w sensie Shen widział u siebie nie swój status, ale inni widzą poprawnie.