Opublikowano 30 lipca 20204 l W dniu 28.07.2020 o 18:30, Daddy napisał: no ale animacja lewego małpiszona jak zaczyna kuśtykać po strzale w nogę
Opublikowano 30 lipca 20204 l Ta gra zapowiada się na kawał naprawdę dobrego gameplay'a. Będzie grane.
Opublikowano 30 lipca 20204 l Dzisiaj z ciekawości obejrząłem materiał w 4K i pomijając samą grafikę (dość surową, ale niebrzydką) z chęcią w sumie zagram. Assault Rifle dostał kopa, wszystko przyjemnie świeci w ferii barw i wybucha. W sumie może będzie to pierwsze od dawna Halo które skończę w singlu (albo przynajmnie któremu dam szansę). @ASX czy na tym gameplayu są jakieś nowe bronie? Nie widziałem wcześniej tego shotguna ani karabinu maszynowego. Tylko na PC, bo na XOS to bedzie pewnie niezły . Edytowane 30 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 31 lipca 20204 l Najważniejszy news, że kampania na 4 zostaje. Ej wtf, czyli multi nie ma na premierę jednak? ;O Edytowane 31 lipca 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 31 lipca 20204 l Autor Czyli to co widzieliśmy na E3 to był builid from several weeks, oglądali materiał Digital Foundry (xd) i w finalnej wersji oświetlenie ma być lepsze. No i ok, będzie to ich pewnie kosztować mnóstwo pracy ale fajnie że odnieśli się do krytyki grafiki. Jeden z internetowych sklepów opublikował też informacje że multiplayer będzie działać w 120 klatkach na sekundę i będzie w modelu free to Play.
Opublikowano 31 lipca 20204 l No to ciekawe z tym f2p, bo jak oglądałem jakiś czas temu podcast z Jeffem Grubbem, to mówili właśnie o tym modelu dla Halo i zlikwidowaniu golda i paywalla multi.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Hmm, ciekawe czy uzytkownicy gamepassa dostaną battlepassa w cenie abonamentu.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Degradacja gry do F2P, no nie napawa to optymizmem. Nie ma nic za darmo, nic wartościowego. ah, tylko multik, nie było tematu Edytowane 31 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 31 lipca 20204 l Nie ma nic dobrego za darmo, dlatego wrzucili Battle Pass do gry W sumie spoko, kto chce to zabuli za pierdoły, a model F2P może zapewnić gierce sporo grających pomimo kontrowersji, jakie wzbudził pokaz Craiga.
Opublikowano 31 lipca 20204 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Hmm, ciekawe czy uzytkownicy gamepassa dostaną battlepassa w cenie abonamentu. O, (pipi)a 120 fps!!! Ale to będzie zapierdalać. Edytowane 31 lipca 20204 l przez lpcl
Opublikowano 31 lipca 20204 l 3 godziny temu, ASX napisał: Czyli to co widzieliśmy na E3 to był builid from several weeks, oglądali materiał Digital Foundry (xd) i w finalnej wersji oświetlenie ma być lepsze. No i ok, będzie to ich pewnie kosztować mnóstwo pracy ale fajnie że odnieśli się do krytyki grafiki. Jeden z internetowych sklepów opublikował też informacje że multiplayer będzie działać w 120 klatkach na sekundę i będzie w modelu free to Play. Pisałem o tym strone temu, to co widzieliśmy ma 4-5 miesięcy...
Opublikowano 31 lipca 20204 l Soul ku,rwa ty serio wierzysz, że ta gra będzie wyglądać jakoś diametralnie inaczej? RT by mógł zamieszać ale ogólnie gra pisana na Jaguara, otwarty świat i 60 fps równa się to co widzimy, coś co nie robi wrażenia na nikim i w ogóle nie korzysta z mocy XSX.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Oczywiście, że w cuda nie wierzę, będzie trochę ładniej a gra obroni się mam nadzieję resztą: Gameplay Story Mechanika otwartego świata RT też może dużo dać i powinien być na premire na nie kiedyś tam... Edytowane 31 lipca 20204 l przez Soul
Opublikowano 31 lipca 20204 l Ano, Halo ma fajne historie, to fakt. Nie ambitne, epickie czy przełomowe, ale w ramach konwencji bardzo solidne.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Mnie najbardziej ciekawi jaka będzie różnica między wersjami na XOX a XSX
Opublikowano 31 lipca 20204 l Tak bedzie wygladac po poprawkach https://images.app.goo.gl/NUrHb17yST4mNZhF7 Edytowane 31 lipca 20204 l przez chmura
Opublikowano 31 lipca 20204 l Mnie by wystarczyło aby tylko ten nieszczęsny popup ogarnęli, bo wygląda to żenująco pod tym względem. No i niech ten RT dodadzą jak najszybciej, pomijam, że powinien być na premierę.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Nawet jeśli będzie RT to spodziewam się, że raczej szczątkowy. A jeśli faktycznie chcą zrobić te 120 fps w multi to w ogóle się go tam nie spodziewam.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Grubb najlepszy insider. Niech sie sprawdzi jeszcze likwidacja golda i paywalla za online.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Zastanawiam się jak ten multik ma być wydany. F2P kojarzy mi się z oddzielną apikacją ergo mie musi być na premierę. Słabo