Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

o wertykalność bym się nie martwił, nadal będzie można się wspinać na obiekty, a dodatkowo będzie linka z hakiem.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 533,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcie

o wiele bardziej podoba mi się styl graficzny Infinite od piątki, mniej świecący i mniej plastikowy. A sam design Spartan mocno przypomina gry Bungie, zwłaszcza Halo Reach

Opublikowano

Imo sporo osób w tym ja zatęskni za movementem związanym z thruster packiem. W zasadzie kiepsko to widzę bo znacznie zmniejszy to mobilność spartan, nie tylko lewo prawo, ale we wszystkich kierunkach np. ktoś rzuca granatem i możesz dzięki unikowi uciec lub zwiększyć, zmniejszyć szybko dystans do przeciwnika, nie mówiąc nawet o strafowaniu. Akurat fanem GP czy SC nigdy nie byłem ale tym bardziej bez thruster nie ma sensu je zostawiać. 

Pozdro dla Spermatello. 

_20210616_164652.JPG

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Phil mówi, że 343 celuje aby gra ukazała się na święta, coś czuję, że może się to nie udać...

Opublikowano

Mialo byc jedno halo przez cala generacje, co nie? To infinity and beyond, wiedzieli co sie swieci nazywajc gre :yao:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Lord Protector napisał:

Phil mówi, że 343 celuje aby gra ukazała się na święta

Akurat to nie powinna być żadna nowa informacja bo taki termin podaje trailer z E3.

Dokładnie to Spencer powiedział że nie podali konkretnej daty premiery tylko dlatego bo czekają na to kiedy wyjdą inne konkurencyjne duże fpsy (w domyśle Call of Duty) i dostosują premierę do sytuacji na rynku.

Opublikowano
  • Autor

No BF i CoD to od dłuższego czasu większe marki od Halo, a w dodatku też wychodzą tej jesieni, więc nie widzę w tym nic dziwnego że oglądają się na premiery tych tytułów.

Opublikowano

Jeseli tak jest to faktycznie ma to sens, premiera BF już jest chyba znana z tego co kojarzę?

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Halo multi będzie free to play więc i tak zaora płatne gierki przynajmniej na starcie. 

Życzę szczęścia 343i, ale nie oszukujmy się - na rynku jest jeszcze Fortnite, Warzone i Apex. :reggie: Liczę na wielką akcję marketingową MSu, bo z pewnością taka będzie, ale nie łudzę się nawet, żę Halo wejdzie do pierwszje ligi popularności.

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale 343i przespało z multikiem, gdyby chociaż zrobili w tym samym czasie co ejpex i fortnajt, to może by się udało, a tak to będzie bardzo ciężka droga.

Opublikowano

Halo przeszkadza paradoksalnie to, że próg wejścia w multiku jest wbrew pozorom bardzo wysoki. Jak nie "umisz" grać to będziesz zbierał niesamowite baty i właśnie głównie to zniechęca większość gawiedzi.

W CoD wystarczy wejść na serwer i kogoś tam zawsze się zabije. W Halo nie bałdzo.

Opublikowano

Zależy w jakim trybie, bo włączysz BTB i próg wejścia jest podobny jak w każdej innej grze.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

BTB nie jest grą rankingową, stąd jest jak jest. Halo = Arena, reszta jest tłem.

nie zgodze się, w Halo zawsze największa popularnością cieszyły się social playlist, z BTB, Griffballem, Fiestą itp. Nawet w Halo 5 tak jest.

Samo w sobie Halo też nigdy nie miało jakiegoś wysokiego progu wejścia, zawsze było mnóstwo graczy którzy latali z AR-ką + kolba (wyjątkiem jest Halo 5 które rzeczywiście było trochę bardziej skomplikowane) ale nie robiłbym z Halo jakiegoś uberskillowego fpsa. To zawsze był produkt dla prostych amerykanów którzy lubią postrzelać i nawet najgorszy gracz zawsze zdobędzie jakiegoś fraga.

Opublikowano

Fajnie, że nooby znają swoje miejsce na social playlistach. 

Prawdziwe Halo zaczyna się w Team Slayer BR/Pistol 

Opublikowano

No pytanie tylko czy te rankingowe playlisty są najbardziej popularne, bo z tego na czym skupiają się w Infiniti wynika, że raczej nie.

Opublikowano
  • Autor

Z pierwszej prezentacji można odnieść wrażenie że duży nacisk jest na BTB bo z tego właśnie trybu pochodzi najwięcej materiałów (którego swoją drogą w ogóle nie było w Halo 5 na premierę xd)

Oczywiście klasyczna arena 4vs4 też będzie, ale nie będzie tak hardcoreowa jak w Halo 5, zapowiedzieli np. Powrót pojazdów, więc  bardziej przypomina to Halo 3.