Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, WisnieR napisał:

Cy ktoś grający w obie serie Halo i Destiny jest mi w stanie tak rzeczowo napisać czym róznią się te dwie gry?

Głównie ťym co napisałeś. Dla mnie w d2 jest za dużo wszystkiego żeby to fajnie działało i bylo dobrze zbalansowane. Halo jest bardziej skillowe chociażby dlatego że kule lecą tam gdzie celujesz a nie magiczne przyciąganie kul na headshoty. No i tak patrząc z boku to Destiny (bungie) nigdy nie było nastawione na pvp a głównie pve. U mnie po znajomych bardzo duża część się zwyczajnie wykruszyła i poszli grać w coś innego. 

IMO d1 bardziej przypominało Halo niż druga część. A z Halo powinieneś być zadowolony :)

Pokaż mi się podobał...zobaczymy jak prezentuje się movment. Tylko czemu na pokazie w broniach nie było DmRki? 

Edytowane przez Szymek

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 569,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

To wylacz Ray Tracing.

No i łom może porównuje wersje PC, swoją drogą HALO też było prezentowane na PC :reggie:.

To w istocie bardzo pomogło. Dzięki.

Opublikowano

Mieszane uczucia, jakościowo to nie porywa, tekstury liche No i animacja śmierci i w ogóle postaci to poprzednia generacja, szkoda, że w nowych konsolach nie dodali czefoś naprawdę Wow i next genowego :/ może single pokaże jakościowy skok bo tutaj to kicha, pogra się zapewne ale bez szału

Opublikowano
3 hours ago, Paolo de Vesir said:

@kubson miałeś już okazję spróbować? Ja się do testów nie załapałem, ale wciąż liczę, że wpadnie to zapro. :sapek: 

Nie, chyba jeszcze nie ruszyły testy, jutro wieczorem dopiero będę sprawdzać 

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Mieszane uczucia, jakościowo to nie porywa, tekstury liche No i animacja śmierci i w ogóle postaci to poprzednia generacja, szkoda, że w nowych konsolach nie dodali czefoś naprawdę Wow i next genowego :/ może single pokaże jakościowy skok bo tutaj to kicha, pogra się zapewne ale bez szału

ale jesteś wiadom, że to z trybu multi, nie?

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ale jesteś wiadom, że to z trybu multi, nie?

O tym pisze, o multi. Bądźmy obiektywni, wyglada to jak z poprzedniej generacji, nie ma tu skoku na miano next gena

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

to cross-gen, w dodatku tryb multi i od razu mogę Ci powiedzieć, że jest niebo a ziemia względem grafiki z Areny w Halo 5 :lapka: 

W Halo 5 w multi pograłem trochę No i mam nadzieje że będzie lepiej, liczę na więcej po prostu

Opublikowano

Dopóki nie zobaczysz native na ekranie to się nie przekonasz jakie są zmiany. Pamiętam, że kiedyś oglądałem stream z Godrizona 4 i zastanawiałem się czym tu się jarać, a gdy opaliłem na OLED nocny wyścig w czasie śnieżycy to kopare zbierałem z podłogi. Tak ten gałgan dobrze wyglądał. Także będzie dobrze dzieciak. 

Opublikowano
  • Autor

U mnie też wciąż brak zaproszenia.

Ale zapisałem się dopiero kilka tygodni temu, a z tego co czytałem pierwszeństwo mieli ci którzy są w programie dłużej.

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

W Halo 5 w multi pograłem trochę No i mam nadzieje że będzie lepiej, liczę na więcej po prostu

Tak jak Paolo również mówi. To był pokaz multi, nie singla. W Multi nie liczy się grafika, ona czasami wręcz przeszkadza i powoduje spadek framerate`u, który jest absolutnie kluczowym aspektem miodu w tym trybie. To tak jak w nowym CoD-ie na PS5. Po wyłączeniu raytracingu zupełnie inna gra.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

U mnie też wciąż brak zaproszenia.

Ale zapisałem się dopiero kilka tygodni temu, a z tego co czytałem pierwszeństwo mieli ci którzy są w programie dłużej.

Mówili na streamie ze nie każdy się załapał ale będą nastepne, większe testy. 

Ja tam jestem swiezak i ostatnio dołączyłem ale może dostałem bo jestem aktywny w MCC. 

Opublikowano
  • Autor

Zazdroszczę ;) napisz coś o swoich wrażeniach jak trochę pograsz

Opublikowano
  • Autor

IMG_20210730_060910.jpg.acb5bbb7e74285127b76044123523ed6.jpg

Jednak Spencer o mnie nie zapomniał xd

Opublikowano

Szkoda ze tak późno wysłali bo coś koło 5 rano. Na streamku mówili że jak wszystko pójdzie dobrze to MOŻE w niedzielę na ostatni dzień włącza arenke z ludźmi :)

Opublikowano
10 minut temu, Moldar napisał:

A dostaliście pw na halo waypoint gdzie miały być szczegóły?

U mnie strona leży i nie chce się wczytać. 

ed wczytała się ale zginęły mi wszystkie wiadomości i aktualizację. Tak więc czekamy cierpliwie 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
  • Autor

Wrzucam jak pobrać

Opublikowano

A ja zapa nie dostalem:/

BTW jest gameplay w 4K/60fps wygląda jak Halo ładnie schludnie jak zawsze, taki już "dizajn" od lat.

Miło, że dźwięk regeneracji shielda brzmi jak w Halo 1  :)

Opublikowano

Mało grałem w piątkę...tam też tarcza odnawiała się podczas sprintu? Mam wrażenie po meczyku że jest szybciej troszkę do 5tki.