Opublikowano 1 września 20213 l Ciekawostka: od 13 strony tego tematu nie ma żadnego rzetelnego i konkretnego info o tym tytule a jedynie jakieś gówno-twitty wrzucane najczęściej wiadomo przez kogo.
Opublikowano 1 września 20213 l Dlatego, że od zeszłego pokazu 343i zakopało głowę w piachu. Generalnie 3 miesiące do premiery i zero gameplayu. Wyczuwam najmocniejsze 79 na meta.
Opublikowano 1 września 20213 l Chyba nikt sie nie odwazy tyle dac xd ale do 90 to raczej nie dobije. Ja mysle, ze bedzie gdzies 84-86.
Opublikowano 1 września 20213 l Przez brak coopa i Forge, które zapowiadali dostaną mocne 7. Bez cw, zupełnie dla śmiechu piszę, żółty kolor na meta musi się zgadzać Co mi zupełnie mnie przeszkadza bo pewnie spędzę tam wiele godzin.
Opublikowano 1 września 20213 l Autor brak coopa (skandal) i forge na premiere na pewno będzie wytykane w recenzjach i odbije się na ocenach. Zobaczymy czy reszta kampanii się wybroni
Opublikowano 1 września 20213 l Jak już kiedyś pisałem - ja czekam na singla bardziej. Brak coopa smuci, bo bym online z kumplem przeszedł. A tak raczej przejdę sam od razu. I właśnie brak gameplayu smuci. Bo w sumie to co pokazali rok temu i graficznie i nie tylko nie powalało to single. Ale na tyle lubię Halo, że mi wystarczy, że nie będzie syfu, ala single 5. W ogóle ponoć gdzieś wyciekła fabuła cała czy mi się wydawało? Ktoś wie czy opinie są dobre? Tylko beż spoilerow (o ile rzeczywiście wyciekło).
Opublikowano 1 września 20213 l Autor 34 minuty temu, Basior napisał: W ogóle ponoć gdzieś wyciekła fabuła cała czy mi się wydawało? Ktoś wie czy opinie są dobre? Tylko beż spoilerow (o ile rzeczywiście wyciekło). Sam nie czytałem tego co znaleźli w plikach bety, ale z tego co zauważyłem opinie są całkiem pozytywne i fabuła ma być lepsza niż to co zaoferowali w piątce
Opublikowano 9 września 20213 l Nawet gdyby wrzucili do gry pakiet luźno powiązanych misji bez ładu i składu, to byłoby to lepsze niż to co zrobili w piątce.
Opublikowano 10 września 20213 l Skończyłem ostatnio kampanię HW2 i pograłem w multi i znowu jestem podjarany na myśl o zagraniu zielonym robocopem.
Opublikowano 18 września 20213 l Autor Jak ktoś ładnie napisał nowy Craig wygląda jak dziecko Shreka i Kratosa, pytanie tylko kto zapłodnił kogo?
Opublikowano 21 września 20213 l Sprawdźcie skrzynki, bo rozsyłają klucze do kolejnej bety. Ja dzisiaj dostałem.
Opublikowano 21 września 20213 l Otwieram zajawiony, widzę maila! Spoiler a tam "MCC Season 8 Flight - Invite" wciąż boli
Opublikowano 21 września 20213 l Autor 29 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Otwieram zajawiony, widzę maila! Pokaż ukrytą zawartość a tam "MCC Season 8 Flight - Invite" wciąż boli to troche dziwne bo mówili że każdy kto zapisze się na testy przed 13 września zostanie zaproszony do testów w ten czwartek. Może się nie zapisałeś
Opublikowano 21 września 20213 l Rozumiem że teraz to już szczelamy się z żywym przeciwnikiem czy nadal boty?
Opublikowano 21 września 20213 l 34 minuty temu, Szymek napisał: Rozumiem że teraz to już szczelamy się z żywym przeciwnikiem czy nadal boty? Prawilne multi
Opublikowano 22 września 20213 l Dostałem zapro do testów Halo Infinite. Jak mogę pobrać gierkę na XSX?