Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zrozum w końcu, że mamy w piździe te twoje i kolegów spod twojego znaku zodiaku PC pierdolenie, bo nikogo to nie interesuje* jak dany tytuł chodzi na komputerku. Możesz się produkować, wklejać swoje tabelki, pisać elaboraty, argumentując to co oczywiste, ale dalej nikogo to kurwa nie obchodzi. Jak już Paolo wspomniał, twoje posty to pierdolenie o tym jak dany tytuł chodzi na platformie, która tutaj nikogo nie interesuje*. Do tego razem z kolegami chyba tylko zaczynacie te gry, nigdy ich nie kończycie, bo jedyne co o nich możecie napisać, to jakiej jakości są cienie na ultra. NIKOGO TO KURWA NIE INTERESUJE*. Wasze posty to jebany spam w tematach growych, nie mających nic do czynienia z samą grą, więc jeszcze raz NIKOGO TO KURWA NIE INTERESUJE*. Momentami jest to wręcz jebany spam. W temacie Hogwartu pierdolenie o cieniach na PC i jebanych lewakach, a samej grze jakieś szczątki informacji. TO JEST DRAMAT KURWA.

Proponuje udać się na jakieś Forum PurePC czy coś i tam do woli napierdalać te farmazony o platformie, która NIKOGO TU KURWA NIE INTERESUJE*.

*Może znajdą się jednostki, ale to są pojedyncze przypadki, jest to forum konsolowe.

Edytowane przez WisnieR

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 41,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli podsumowując wypociny Kukuryku o XE93: -prawdziwy HDR do bani i trzeba sie ratować sztucznie podbitym SDR udającym HDR -błędy upłynniacza -czarne plamy i notoryczne gubienie detal

• raven_raven
    raven_raven

Myśleliście kiedyś o założeniu kościoła pod wezwaniem XE93? Możecie zacząć np. od Księgi Oświecenia:   Na początku było Sony i Kyokushinman użył w nim funkcji tworzenia rzeczywistości. Włącz

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

Zrozum w końcu, że mamy w piździe te twoje i kolegów spod twojego znaku zodiaku PC pierdolenie, bo nikogo to nie interesuje* jak dany tytuł chodzi na komputerku. Możesz się produkować, wklejać swoje tabelki, pisać elaboraty, argumentując to co oczywiste, ale dalej nikogo to kurwa nie obchodzi. Jak już Paolo wspomniał, twoje posty to pierdolenie o tym jak dany tytuł chodzi na platformie, która tutaj nikogo nie interesuje*. Do tego razem z kolegami chyba tylko zaczynacie te gry, nigdy ich nie kończycie, bo jedyne co o nich możecie napisać, to jakiej jakości są cienie na ultra. NIKOGO TO KURWA NIE INTERESUJE*. Wasze posty to jebany spam w tematach growych, nie mających nic do czynienia z samą grą, więc jeszcze raz NIKOGO TO KURWA NIE INTERESUJE*. Momentami jest to wręcz jebany spam. W temacie Hogwartu pierdolenie o cieniach na PC i jebanych lewakach, a nic o samej grze. TO JEST DRAMAT KURWA.

Proponuje udać się na jakieś Forum PurePC czy coś i tam do woli napierdalać te farmazony o platformie, która NIKOGO TU KURWA NIE INTERESUJE*.

*Może znajdą się jednostki, ale to są pojedyncze przypadki, jest to forum konsolowe.

A Ty zrozum, że ja mam w piździe Twoje pierdolenie.:lapka:

Opublikowano

Można było grać na ps3 bez cieni to można na ps5 bez RT ale po co?

Dowolna nowa gra na PC z wysokim klatkarzem to się nie odzobaczy. 

Opublikowano
3 godziny temu, balon napisał:

No ale trzeba przyznać jedno. Ikonka beka z typa znalazła swoją grupę beneficjentów.

Ja tam wolę PC od konsol i granie na fotelu, ale nie mam paranoi na punkcie tych wszystkich cyferek.

I ciekawe jaka jest statystyka tego "Beka z typa", coś mi się wydaje, że mogę być w czołówce za "Wieści gminne" :pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, tjery napisał:

E tam, ja zazwyczaj tylko odpowiadam na zaczepki w stronę PC

Myślę, że tutaj leży sedno twojego problemu. Po chuj tak bronisz tego świętego imienia PC, niech sobie ludzie obrażają kawałek złomu, po co na siłę próbujesz coś udowadniać?

Opublikowano
23 minuty temu, Shago napisał:

Ja tam wolę PC od konsol i granie na fotelu, ale nie mam paranoi na punkcie tych wszystkich cyferek.

I ciekawe jaka jest statystyka tego "Beka z typa", coś mi się wydaje, że mogę być w czołówce za "Wieści gminne" :pawel:

Szczerze to ostatnio tag team PCpipo inzaghi + PCtjery henry zebrali tyle tego, że byłoby ci ciężko to pobić. 

Pomijam fakt, że wieści to temat poboczny na tym forum. Co innego jak w gierkowych tematach nagle pojawia się jakiś blacharz i tłumaczy ludziom, że przecież koło jest okrągłe, a do tego pisze ściany tekstu, a potem ma to w doopie, co mu się podpisuje, bo albo jesteśmy zbyt mało rozumni albo mamy inne zdanie od niego. Dodaj że to wszystko dzieje się na największym forum konsolowym w Polsce, to niezła :beka:

Opublikowano

Nieraz ktoś wrzucał screena z PC i sypały się plusiki, bo ładne, albo ktoś opisywał wrażenia z pecetowej wersji i nie był za to hejtowany, tylko trzeba zachować jakiś umiar. Tak samo jakiś konsolowiec za bardzo zaczyna drążyć temat jakości konsolowych portów i pisze na ten temat za dużo postów w wątku poświęconemu grze, zaczyna być krytykowany.

Niech ktoś założy w Graczpospolitej ogólny temat "kwestie techniczne gier", czy coś w tym stylu, a w tematach o grach niech zostanie tylko dyskusja stricte o grze. Oczywiście bez skrajności, można napisać, że ładna lub brzydka, ale bez liczenia każdej klatki. Pojebane tak przy każdej premierze przebijać się przez takie posty.

Opublikowano
16 minut temu, krzysiek923 napisał:

Myślę, że tutaj leży sedno twojego problemu. Po chuj tak bronisz tego świętego imienia PC, niech sobie ludzie obrażają kawałek złomu, po co na siłę próbujesz coś udowadniać?

Wchodzę na forum, widzę jakieś bzdury to sobie na nie odpisuję ;) to wszystko, nie ma w tym żadnej większej historii ;)

Opublikowano

Wniosek jest prosty, PC -> siedzisz blisko TV, konsole -> siedzisz tak daleko od TV, na ile pozwala CI wzrok, chyba, że to gra w trybie 30 fps :D? 

Masz duży pokój i mały TV -> źle, bo to chujowo wygląda (obejście -> przesuń się bliżej TV :D?) :shotgun:

Masz mały pokój i duży TV -> dobrze  :kratoswoke:

Masz mały pokój i mały TV -> dobrze :drakeyeah:

22 minuty temu, krzysiek923 napisał:

Nieraz ktoś wrzucał screena z PC i sypały się plusiki, bo ładne, albo ktoś opisywał wrażenia z pecetowej wersji i nie był za to hejtowany, tylko trzeba zachować jakiś umiar. Tak samo jakiś konsolowiec za bardzo zaczyna drążyć temat jakości konsolowych portów i pisze na ten temat za dużo postów w wątku poświęconemu grze, zaczyna być krytykowany.

Niech ktoś założy w Graczpospolitej ogólny temat "kwestie techniczne gier", czy coś w tym stylu, a w tematach o grach niech zostanie tylko dyskusja stricte o grze. Oczywiście bez skrajności, można napisać, że ładna lub brzydka, ale bez liczenia każdej klatki. Pojebane tak przy każdej premierze przebijać się przez takie posty.

Takie mamy też czasy, wybór plaformy czasami ciężki, a bez sensu zakładać osobne tematy dla PC i konsol. Aczkolwiek fakt, troszkę za dużo tego na forum ostatnio. Screeny fajnie, raz jakiś filmik z technikaliami fajnie. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Wiecie co jest najśmieszniejsze w pecetowcach? Oni myślą że my nie wiemy, że od czasów ps2 kąkutery są mocniejsze i z pianą w pysku przychodzą i krzyczą że nie mamy prawa dobrze się bawić przy konsolowych UPOŚLEDZONYCH wersjach :kekw:

Jak upośledzona wersja jest grywalna i została dobrze zooptymalizowana to można w niej się bawić fantastycznie. A pozniej obowiązkowo dać recenzje we 'właśnie ukonczylem'. 

Ale tego nie zrozumie żaden blacharz master race. 

Opublikowano

Ale ten wątek nazywa się TV Wars, to już sam nie wiem, czy tu nie powinna być walka Samsung vs SOny albo coś :D?

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Ale ten wątek nazywa się TV Wars, to już sam nie wiem, czy tu nie powinna być walka Samsung vs SOny albo coś :D?

Z tego co wyczytałem w ostatnich trzech stronach to walka weszła aktualnie na pojemność portfela i siedzeniu na taborecie gdy jest możliwość leżenia na leżance. 

Opublikowano
Teraz, oFi napisał:

Z tego co wyczytałem w ostatnich trzech stronach to walka weszła aktualnie na pojemność portfela i siedzeniu na taborecie gdy jest możliwość leżenia na leżance. 

Sam się już w kilka takich walk na tym forum wbiłem, ale już mi się nie chce. Człowiek się nigdy nie dogada, lepiej pisać o gierkach (z lekką nutką technikaliów :P).

Spoiler

A najlepiej mi się gra na Switchu i nie trzeba TV:music:

Opublikowano

Sorry za EOT, ale co się bardziej opłaca Sony A95K czy Samsung S95B?

Spoiler

:kekw:

Opublikowano

Dobra balon, a skont ty na te 75 cali pienionszki masz? :sadkek: I jak wcisnales go miedzy regal a kominek :sonkassie:

Opublikowano
59 minutes ago, tjery said:

Wchodzę na forum, widzę jakieś bzdury to sobie na nie odpisuję ;) to wszystko, nie ma w tym żadnej większej historii ;)

Raczej z pianą na ustach starasz się udowodnić jakimi to amebami są konsolowcy, bo nie chcą kupić kąputerka z kartą graficzną za 10 tysi i śmie im nie przeszkadzać gorsza oprawa. Ty i ten drugi, popolino czy jak mu tam

Opublikowano
15 minut temu, Mejm napisał:

Dobra balon, a skont ty na te 75 cali pienionszki masz? :sadkek: I jak wcisnales go miedzy regal a kominek :sonkassie:

To jest właśnie wersja budżetowa, plebsowego grania do karty graficznej za 15 tys. która robi taki rozpierdol na suwakach, że obkręca fotel biurowy (gejmingowy)

:problem:

Opublikowano
49 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

LG PANY 

JEBAC SAMSUNG 

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

LG PANY 

JEBAC SAMSUNG 

Mam Samsunga 65KS9500 od 6 lat, najlepszy TV ever. Jebać LG i inne Oledy, pewnie nic nie widać w dzień, hłehłęhłę.