Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie jest za(pipi)iscie, model strzelania nie zdupiony, za to całkowicie przemodelowany system rozwoju bohatera, skilli i co za tym idzie składania różnorakich buildow. Dużo zmian względem jedynki.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 192,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Są może opcje graficzne 4K - 1080p lepsza jakość / fps na X / Pro?

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

Nie. Nawet nie da sie tej zyebanej aberracji chromatycznej wyłączyć.

O chuy, to praktycznie no buy z mojej strony, od tego guwna dostaje zeza xD

Opublikowano
  • Autor

Stary, dobry The Division. Parę kosmetycznych zmian jest, ale są to plusy jak budowanie buildu, kupowanie perków i skilli. Gunplay ten sam choć mam wrażenie, że nie ma tego piedolnięcia jak w jedynce, no czuję jakbym strzelał kapiszonami, nie wiem, do poprawki albo może przez to, że słabe pukawki mam. No śniegu nie ma, co zrobisz, za to Waszyngton i White House macie XD No zimy nie masz typie i co nam zrobisz? Trza się ogólnie nastawić psychicznie.

Opublikowano

Może się nie da bo tak to wygląda w Waszyngtonie kto wie kto tam był. [emoji3577] Gdzie nie spojrzysz wszędzie porozszczepiane krawiedzie.

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

O chuy, to praktycznie no buy z mojej strony, od tego guwna dostaje zeza xD

Nie no, w fullu na pewno będzie się dało :)

Opublikowano
Teraz, gamerTHC napisał:

Może się nie da bo tak to wygląda w Waszyngtonie kto wie kto tam był. emoji3577.png Gdzie nie spojrzysz wszędzie porozszczepiane krawiedzie.

W Waszygtonie jest wszędzie aborcja chromatyczna? Ku,rwa nigdy tam nie pojadę w takim razie. 

Opublikowano

Wiadomo, w Białym Domu przesiadują kosmici to i świat wygląda inaczej

Opublikowano
  • Autor

To prawda, jest sporo roboty w tej becie. Zbieranie nagranych wiadomości, echo, jakieś nowe też doszły. 

Opublikowano

U mnie troszeczkę hype opadł. Pierwsza misja, dojście do białego spoko, fajny klimat a później... to samo co jedynka. No nic, ogram porządnie betę, nie bede rezygnował z zakupu dwójki po paru h gry i wtedy podejmę decyzje.

Opublikowano

Da się wejść do Zony od razu czy trzeba przejść jakiś wątek fabularny? Time out zdjęty ścigam w końcu!

Opublikowano

Po kilku misjach Cię wysyłają do DZ. Wcześniej nawet nie sprawdzałem czy da się tam wejść :)

Opublikowano
Godzinę temu, Koleś88 napisał:

U mnie troszeczkę hype opadł. Pierwsza misja, dojście do białego spoko, fajny klimat a później... to samo co jedynka. No nic, ogram porządnie betę, nie bede rezygnował z zakupu dwójki po paru h gry i wtedy podejmę decyzje.

Dlatego ta gra nazywa się division 2 

Opublikowano

Kurcze tylko czemu ta gra jest taka brzydka? Pamiętam jak pierwsza część robiła efekt WOW tutaj wszystko jest takie jakieś brzydkie, wypłowiałe... roślinność taka szcztuczna i w ogóle... a gram na ultra/high.. ciekawe jak to na prosiaku wygląda ;/

Opublikowano

Kuzwa, ale mi się w to dobrze gra. Misje fabularne to ten sam poziom co w jedynce. Wnętrza budynków, klimat... no top notch. Feeling broni jest poprawiony (poczekajcie aż będziecie mieli choć zielone). Grafika to jak wspominałem wcześniej poziom jedynki z za(pipi)istym oświetleniem o wschodzie i zachodzie słońca. Nie podoba mi się za to mapa, nijak ma się do tej z jedynki. 

Po fabule w becie sa zadania poboczne, znajdzki do odkrycia, control pointy do przejęcia. Waszyngton chce się odkrywać, jest wykonany znakomicie. Tak jak w jedynce - już planuje wycieczkę do tego miasta, oo NY :D

Tak, jest lato i nie ma już tej zimy. Czy jest to lepsze? Nie wiem, za krótko pograłem ale to tez ma swój świetny klimat. Pierwszy raz do DZ East wszedłem w nocy i w deszczu - klimat wylewał się z ekranu. 

Na razie nie mam żadnych problemów technicznych, a beta pokazuje mi, że gra będzie gotowa na premierę. Z zakupu nie rezygnuje, hype utrzymany. :)

Opublikowano

ma ktoś zapodać kod na PS4? chciałbym to ograć na tym sprzecie aby podjąć decyzję czy wybiore PC czy konsole ;p

Opublikowano

No i jest trochę problem, bo jak jedynkę uwielbiam tak dwójka jest nijaka do bólu :( jeszcze później zrobię drugie podejście ale nie wygląda to za dobrze. No i te huby w grze to jest ciężka patola i rzyg na wejściu.

Edytowane przez Sydney

Opublikowano

PC, zawsze lepiej gra sie w 60 fpsach. Gre mozna bylo kupic za jakies 70zl, wiec sie nie zastanawialem. Ktos jeszcze poza szuruburym bedzie gral na PC z forum?

Opublikowano

sprzedawali ludzie kody dodawane do kart AMD, gdzie mogłeś wybrać 2 gry z 3 dostępnych - RE2, Division 2 i DMC5. może jeszce coś znajdziesz. W styczniu kupiłem RE2 i Division 2 za 159 zł, a z tego co pamiętam to nie była najtańsza oferta.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czy można tu normalnie stworzyć postać, czy tylko Randomize wchodzi w grę - widzę, że jest fhooy opcji, masa wariantów, niebo a ziemia przy mega ubogiej w tym temacie jedynce, ale chciałbym mieć jakiś wpływ... Pewnie w pełniaku będzie, ale chciałbym już śmigać swoją podobizną :)

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał:

Czy można tu normalnie stworzyć postać, czy tylko Randomize wchodzi w grę - widzę, że jest fhooy opcji, masa wariantów, niebo a ziemia przy mega ubogiej w tym temacie jedynce, ale chciałbym mieć jakiś wpływ... Pewnie w pełniaku będzie, ale chciałbym już śmigać swoją podobizną :)

Tylko można sobie losować. Ja miałem większej nadzieje - myślałem że wykryje mi postać z jedynki :)