Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Smash Bros. Ultimate

Featured Replies

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 46,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

I jak wrażenia z gry ? Całkiem przyjemny ten smash. Zaczynam rozumieć skąd ten hype. chociaż AI trochę dziwne. możesz stać w miejscu i wygrywasz w 80% przypadków

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Te tickety to zużywać czy trzymać? Bo widzę są dwie waluty,  złoto i właśnie te tickety. 

• stare info   ciekawe co beda pokazywac przez ten czas...moze po 3sekundy z kazdego z utworow?

Opublikowano

Pogralem dzisiaj dosłownie chwile na switchu znajomego. Spodobało mi się. Szukałem takiej giereczki do piwa na pstryka i myślałem nad DBZ. Tutaj za to dodatkowo jest dużo zawartości do odblokowania więc miałbym co robić jak nie będzie znajomych pod ręką. usze to porządnie rozkmienić. 

Opublikowano

Wczoraj pograliśmy w 5 osób no i już mogę spokojnie powiedzieć, że to najlepsze multi na switcha na więcej osób. Do tej pory wszystkie były świetne, ale w każdej czegoś brakowało w kwestii online - w splatoonie trafienie do jednej drużyny w więcej niż 2 osoby graniczy z cudem, w tenisie na więcej niż 2 gra dużo traci, a w mk nie ma jednak takiej bezpośredniej rywalizacji. No i nie trzeba tutaj spędzić tygodnia w treningu, żeby nauczyć się jakiejś postaci. Arena też jest bardzo dobrze rozwiązana jak na standardy nintendo, jak ogarną dałna z lagami (jeśli ogarną), to będzie idealnie.

No i tłuczenie się siedząc z ziomeczkami na voice chacie :fsg: 

Opublikowano
W dniu 12.12.2018 o 19:49, roivas napisał:

Dostaliście kod na Piranha Plant za zarejestrowanie gry? Zarejestrowałem wersję fizyczną, dostałem monety i nic na maila nie doszło, a mam zlinkowane konto.

Ja dostałem. Nie wiem czemu u Ciebie nie ma 

Edytowane przez Plackus89

Opublikowano

Po jakim czasie dostaliście? Ja czekam od wczoraj.

Opublikowano

Dzięki :).

Opublikowano
21 godzin temu, Kinoji napisał:

Przychodzą z opóźnieniem, pewnie @roivas już też swój dostał.

Prawda. Dostałem jakieś 30h po zgłoszeniu.

Opublikowano

Czy w World of Light jest opcja ominięcia jakichś walk czy tryb jest liniowy ? Czy w online jest opcja ustawienia, że będzie sie toczyło walki tylko z wybranymi postaciami ? Można np zrobić jakiś turniej, w którym byłyby tylko postacie z Melee  ? 

Opublikowano
  • Autor

Zawsze jest niby kilka drog ale z tego co widze wczesniej czy pozniej będziesz musiał pokonac wroga, z ktorym nie mogles sie poradzic

Sa itemki do levelovania, gymy, jaskinie, mozna w miare szybko zrobic super lvl spiritom i do walk podchodzic dosc op jesli chodzi o sile ataku czy obrony

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, że sobie z czymś nie poradzę tylko po prostu nie lubię jednej z serii, która się tu znajduje i zastanawiam się czy mogę ją ominąć czy wyskoczy mi zaraz przy początku i tyle będzie z grania w ten tryb.. 

Opublikowano
  • Autor

No to tak bankowo nie ominiesz nielubianych postaci jako wrogow w world of lights

Opublikowano

Szkoda, a co z tym online ? Marzyło mi się w Mario Karcie coś takiego, żeby można było np zrobić turniej tylko na planszach z N64, a jak jest w Smashu ? Można ustalać jakieś reguły turniejów ? 

Opublikowano

Jak narazie smash wyrasta na moją ulubioną bijatyke na pstryka:) 

Edytowane przez viral

Opublikowano

No konkurencja jest przepotezna.

Opublikowano
  • Autor

Dbz to ty szanuj

Opublikowano

Od Arms proszę się odczepić 

Opublikowano
  • Autor

Zagramy wkoncu ten aby raz w arms, wierze xddd

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

Zagramy wkoncu ten aby raz w arms, wierze xddd

Dobrze że chociaż jeden z nas wierzy, to daje nadzieje mimo że ja już straciłem w ciebie wiarę :reggie: