Opublikowano 12 października 20213 l Może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć, gdzie mam sobie ustawić ten plan 45 pln za rok?Założyłem konto, sparowałem tv, mam 30 dniowy okres próbny, a nie widzę nigdzie tabelki ani podstrony na temat abonamentu.
Opublikowano 12 października 20213 l 17 minut temu, adi napisał: Może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć, gdzie mam sobie ustawić ten plan 45 pln za rok?Założyłem konto, sparowałem tv, mam 30 dniowy okres próbny, a nie widzę nigdzie tabelki ani podstrony na temat abonamentu. ok, mam
Opublikowano 12 października 20213 l Ja też skorzystałem i od razu odpaliłem Dobry Omen na podstawie Pratchetta i z Gaimanem za sterami. David Tennant jak zwykle spoko. Btw, jak ktoś gra w gierki, to na prime gaming macie jakieś bonusy do gier online, Star Wars Squadrons, Ghostrunner i Alien Isolation do odebrania
Opublikowano 13 października 20213 l Co pecacie u Pana Bezosa? Top Gear, Expanse, Boys, co tam jescze ciekawego? Wiem że kiedyś był Świat według Bundych, ale podobno usueniete [emoji20]Do tego co wymieniłeś to zdecydowanie Fleabag, prawdziwe złoto. Sneaky Pete może być no i chyba ciągle jest 24, wszystkie sezony.Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 października 20213 l Wziąłem amazona i Invincible jest niedorzecznie dobrym kawałkiem telewizji. Dawno nie oglądałem niczego by w trakcie seansu mówić "zajebiste" raz za razem. Czekam z chujem w ręku na drugi sezon.
Opublikowano 14 października 20213 l Noo teżwidziałem pierwszy odcinek i mogli się bardziej postarać z animacją... Ale zapowiada się ok.
Opublikowano 14 października 20213 l W dniu 12.10.2021 o 20:51, LiŚciu napisał: No i kuzwa BSG jest Chyba sobie znowu wszystko obejrze BSG? Rozwiń.
Opublikowano 14 października 20213 l @YETI Battlestar Gallactica Edytowane 14 października 20213 l przez LiŚciu
Opublikowano 14 października 20213 l Przy zakładaniu konta na amazon, po podaniu numeru karty, dostaliście sms z kodem. gdy juz wpisaliście kod, wyskoczyło wam okienko do wpisania pinu? Pierwszy raz z tym się spotykam, że jakaś strona prosi o pin.
Opublikowano 14 października 20213 l Autor U mnie nie chciał pinu, ani o dziwo kodu cvc, nawet jak podmieniałem kartę
Opublikowano 14 października 20213 l No właśnie, od razu pozamykałem to. Zobaczę jeszcze raz czy wyskoczy. Ponownie woła pin, płace przez inteligo. No to zrezygnuje.
Opublikowano 14 października 20213 l Ja dostałem pin na maila przy resecie hasła. Odnosnie pin przy dodawaniu karty to od jakiegoś czasu jest standard. Unia to wymusiła. SMS lub potwierdzanie w aplikacji - nie ma co się bać.
Opublikowano 14 października 20213 l W dniu 13.10.2021 o 02:25, malyksg86 napisał: Do tego co wymieniłeś to zdecydowanie Fleabag, prawdziwe złoto. Sneaky Pete może być no i chyba ciągle jest 24, wszystkie sezony. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka jakie 24 h..... KAŻDY POWINIEN ZACZĄĆ PRZYGODĘ Z AMAZON PRIME OD SERIALU BOSCH
Opublikowano 14 października 20213 l Bosch przekozak serial. topka kryminałów. Został nam ostatni sezon i będzie jakoś tak smutniej.
Opublikowano 14 października 20213 l 54 minuty temu, YETI napisał: Przy zakładaniu konta na amazon, po podaniu numeru karty, dostaliście sms z kodem. gdy juz wpisaliście kod, wyskoczyło wam okienko do wpisania pinu? Pierwszy raz z tym się spotykam, że jakaś strona prosi o pin. Miałem to, zatwierdziłem w appce banku i załatwione. Ustaw sobie weryfikację dwuetapową to nawet jak jakaś ruska gnida włamie się to nic nie ukradnie.
Opublikowano 14 października 20213 l Godzinę temu, qraq_pk napisał: Bosch przekozak serial. topka kryminałów. Został nam ostatni sezon i będzie jakoś tak smutniej. Będzie przecież kontynuacja. "Harry, Maddie & Honey" czy jakoś tak.
Opublikowano 14 października 20213 l Skoro Welliver jest producentem, to bym się nie martwił o jakość.
Opublikowano 14 października 20213 l Bosch u mnie już rewatch był. Polecam. Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem i pięknie pokazane LA
Opublikowano 15 października 20213 l Takie pytanie związane z tym Prime. Czy jak go kupiłem na Polskę, to mogę go używać na niemieckim Amazonie do zamówień? Czy to tylko działa w wersji na nasz kraj?
Opublikowano 18 października 20213 l Chciałem obejrzeć CSI Las Vegas na amazon, ale oczywiscie "Ten film jest obecnie niedostępny do obejrzenia w Twojej lokalizacji" i trzeba targać z torrentów. Oferta u nas jak zawsze biedniejsza.
Opublikowano 24 października 20213 l Noo teżwidziałem pierwszy odcinek i mogli się bardziej postarać z animacją... Ale zapowiada się ok.Zobaczyłem całość - petarda. The boys to przy tym grzeczny serialik. Czekam na kontynuację. Może większy budżet na animacje dadzą bo tylko to można poprawićEdit: mowa o Invincible
Opublikowano 26 października 20213 l https://kup.pl.canalplus.com/kody/elclasico Canal Plus za dychę, potem przez 3 miechy za 30 zł, zamiast 45.