Opublikowano 8 maja 20186 l Przypadkiem natknąłem się dziś na trailer. Radziecki Bioshock? Trailer wygląda ciekawie. Atomic Heart is an adventure first-person shooter, events of which unfolds in an alternate universe during the high noon of the Soviet Union. The prin(pipi)l character of the game is a special agent P-3, who after an unsuccessful landing on enterprise "3826" is trying to figure out what went wrong
Opublikowano 10 maja 20186 l Fak, ale bajer - totalnie nic o tym nie słyszałem, a tu takie coś... No nie powiem - zaintrygowało mnie to i będę śledził doniesienia. Sporo tu walki, różnorodność przeciwników, crafting, intrygujący klimacik... Do tego ten odjazd mapy sugeruje jakiś open-world? Baaaardzo ciekawe - trafia na moją listę
Opublikowano 10 maja 20186 l 7 minut temu, Wredny napisał: Fak, ale bajer - totalnie nic o tym nie słyszałem, a tu takie coś... Może dlatego, że nikt o tym nic nie slyszał aż do wypuszczenia trailera 7 maja?
Opublikowano 10 maja 20186 l 17 godzin temu, hav7n napisał: Wygląda jak gra za którą można umrzeć wiedźmin 3 też wyglądał na trailerach premiera podobno w tym roku, więc może się weźmie na pc
Opublikowano 10 maja 20186 l 30 minut temu, golab napisał: wiedźmin 3 też wyglądał na trailerach Dla mnie nadal wygląda, a do tego jest fantastyczny w wielu innych aspektach... No i myślę, że @hav7n nie pisał tylko o oprawie, ale o stylu, klimacie i fajnej rozgrywce - też lubię takie gierki i Atomic Heart z miejsca wskoczyło na listę "must-have".
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Autor https://m.ign.com/videos/2019/01/24/atomic-heart-new-10-minute-gameplay-trailer jest nowy materiał
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Przeczytałem praktycznie całość i jest grubo... Żegnaj Atomic Heart... A tak się fajnie zapowiadało...
Opublikowano 1 lutego 20196 l Podejrzewałem własnie, że wyglada too good to be true. Taka grafika od jakiegoś noname studia w przy jakimś praktycznie indie projekcie?
Opublikowano 1 lutego 20196 l No wyglądało too good bo był to render, a nie pokaz możliwości silnika. Trąciło to reżyserowaną grą na kilometr. Niemniej jednak projektu szkoda, bo design przemawiał za mną mocno. Edytowane 1 lutego 20196 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 1 lutego 20196 l Mi się to od razu podejrzane widziało, zwłaszcza ten pierwszy trailer. Te wszystkie efekty, to nie miało prawa działać w normalnej grze.
Opublikowano 13 września 20195 l Autor Od jakiegos czasu fp na fejsbuniu zrobil sie bardziej aktywny, maja tez swoj oficjalny subreddit. Moze cos z tego bedzie poza scamem na foundersach
Opublikowano 5 lutego 20205 l 44 minuty gejpleju z komentarzem Edytowane 5 lutego 20205 l przez Frantik
Opublikowano 5 lutego 20205 l Nie mogę się doczekać tej gry. Jak dla mnie mega. Takie połączenie Bioshocka, Singularity i Metro Exodus.
Opublikowano 5 lutego 20205 l Swego czasu to Singularity był "ruskim BioShockiem", mam nadzieję że ten zacny tytuł przejmie Atomic Heart. Klimat jest, grafika, muzyka, dźwięk. Animacje trochę lipne, sztywne, budżetowe. Ale trzymam kciuki, szczególnie chciałbym obijać sowieckie androidy krzycząc "a paszoł ty na chuj" (jak było w niby gameplay'u; choć zabrakło jeszcze "(...) wosze bic", no ale może są już tak zaawansowani że u nich woszy już niet). Edytowane 5 lutego 20205 l przez Berion
Opublikowano 6 lutego 20205 l W ogóle design tutaj miażdży. Od pierwszej zapowiedzi gra siedzi mi z tyłu głowy i nie chce wyjść. Liczę na rychłą premierę, bo pierwszy zwiastun z rozgrywki pojawił się chyba w 2018 r.