Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 177,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

W drugiej połowie trailera ciepło mi się zrobiło :) No w końcu pociągną wątek na który wszyscy czekali od ~10 lat :D

Opublikowano

swietnie sie to prezentuje :wub: jaranko mocno

Opublikowano

God of Gears of War? JD wygląda jak Kratos xD No ale znów, jak przy trailer'ze Halo, mają mnie bo materiał był świetny. Z urywkami gameplay'u, w których widać powiew świeżości. Oni jeszcze mają półtora roku do premiery, a to już wygląda imponująco. Rod Ferguson? Szanuje. 

Opublikowano

Mówiłem, że Coalition to Kozacy :) Ale jak ktoś 4 nie skończył, to miał paskudnego spoilera :p

Opublikowano

tylko czemu Gears Tactics tylko na pc ?;/ zeby tylko multi nie popsuli w 5 i gra bedzie swietna

Opublikowano
14 minut temu, Pacquiao napisał:

Mówiłem, że Coalition to Kozacy :) Ale jak ktoś 4 nie skończył, to miał paskudnego spoilera :p

W sumie to jest kilka możliwości:

- JD jest zainfekowany ( jego ręka jest nie teges )
- Kate zostanie królową?
- Zimowe krajobrazy? Kojarzy mi się z górą z Gears'ów 2 i miaste Locust'ów pod nią 

- Zainfekowane mechy? Nie spodziewałem się że pójdą w tą konwencję 

Opublikowano
2 minuty temu, Pacquiao napisał:

Chodziło mi o Kait.

Wiem

5DDOdSG.png

Wracamy na stare śmieci.

Opublikowano
41 minut temu, blakuś napisał:

5DDOdSG.png

Wracamy na stare śmieci.

co masz na myśli?

mechy ewidentnie się zainfekowały, to samo z JD, o co chodzi?

jak na grę która ma wyjść pod koniec 2019 roku to naprawdę dużo pokazali

EDIT: ok, zauważcie ze w tym trailerze około 1:20 minuty chmara podobna do Krylli przelatuje przez dwa roboty oraz żołnierza cog, roboty się infekują a żołnierz umiera.

Nie przypuszczałem że znowu będe się jarał aż tak Gearsami :obama: 

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Fajnie, ale mam nadzieje ze nie bede zmuszony do grania nia przez cala przygode bo niezbyt mi podpasowała ta postac.

Opublikowano
9 minut temu, MaZZeo napisał:

co masz na myśli?

mechy ewidentnie się zainfekowały, to samo z JD, o co chodzi?

jak na grę która ma wyjść pod koniec 2019 roku to naprawdę dużo pokazali

EDIT: ok, zauważcie ze w tym trailerze około 1:20 minuty chmara podobna do Krylli przelatuje przez dwa roboty oraz żołnierza cog, roboty się infekują a żołnierz umiera.

Nie przypuszczałem że znowu będe się jarał aż tak Gearsami :obama: 

Miejscówka z Gearsów drugich. Widzisz monitory? Kojarzysz już? Też się jaram okrutnie. 

Gif time. Ukradzione z reset.

PointedAstonishingBaiji-max-14mb.gif

ConventionalEveryAgouti-max-14mb.gif

ScientificLightheartedAmericanratsnake-mEnchantingShamefulFiddlercrab-max-14mb.g

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Przecież na screenie od @blakuś masz nawet właz, który wysadzaliśmy w tym laboratorium, niosąc wspólnie ładunek z naszym kompanem :banderas:

Opublikowano

Przyjrzyjcie się ostatniej scenie z zainfekowanymi robotami - odpodają im części a jak upadają na podłogę to czołgają się w kierunku gracza - mechanikaz Binary Domain czyli coś o czym pisałem już wiele miesięcy temu.

Opublikowano

Jaranko 110%   widać że singiel poszedł bardziej w przygodówko-strzelankę, fabuła intryguje, klimat inny ale zajebisty, wizualnie wygląda miejscami jak CGI   :o

Opublikowano

Najpierw jakies popy, taktyki i juz myslalem ze huy, kolejnej pełnoprawnej czesci nie bedzie.. A ty yebudu. 

Hyperek. 

Opublikowano

Cutscenka zenada ale urywki gameplayu MOC

Opublikowano

Fabuła w gearsach :dafuq:

aby się mieliło luctuda z gnashera na 1000 kawałków i będzie spoksik. Ten tactics bardziej mnie na te chwile jara.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Faktycznie emocje w gearsach to trochę słaba opcja ale to co zaprezentowali gniecie jajka, jaram sie strasznie