Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

licznik jest z dupy ja mialem 4:45 gdy pisalem posta, a teraz juz jestem w grze,

poki co jedynie co mi sie nie podoba to ze pila jest pod RB a no i tryb arcade xD zenada no ale moze dzieki temu przyciagna wiecej graczy?

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 177,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

Pograłem póki co tylko w trening, ale pierwsze co od razu rzuciło się w oczy to niesamowita grafika, więcej kolorów, większa szczegółowość detali.

Z tą piłą to prawda - z przyzwyczajenia nie patrzałem na komunikaty i wciskałem B do oporu. :D

Opublikowano

60 sekundowy urywek z kampanii :)

Tak jak wielu podejrzewało wygląda na to że znowu przyjdzie nam zwiedzić placówke New Hope z Gearów 2

Edytowane przez ASX

Opublikowano

I wygląda spoko, czekam na więcej.

Opublikowano

Wydaje mi się czy mocno wzrosła zniszczalność otoczenia? Wszystko się sypie, pęka, dużo efektów cząsteczkowych. Świetnie to wygląda, a w 4K/HDR zerwie pewnie czerep przy samej szyi. Sprawdzał ktoś jak wygląda gierka na amatorze?

Opublikowano

Gra się spoko, ostatnie gearsy w multi to chyba dwójka była frana, więc piszę to jako leszczyk. I tak single to mięsko imo, więc byle do września.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

60 sekundowy urywek z kampanii :)

Tak jak wielu podejrzewało wygląda na to że znowu przyjdzie nam zwiedzić placówke New Hope z Gearów 2

w trybie escape widać było Sire czyli te potwory z laboratorium z Gearsów 2

Opublikowano

Zagrałem wczoraj z dwa mecze i jak to się rusza, jak to wygląda :obama: Nie mogę się doczekać fulla, dziękuję Panie Spencer za GP Ultimate I wczesny dostęp :xboss:

Opublikowano

Masakra jak to sztywniutko się porusza :banderas:District strasznie mi się podoba natomiast Training Grounds tak średnio 

Opublikowano

Człowiek nie przypuszczał że parę usprawnień może tak polepszyć grę. Czuć moc w Lancerze, gnasher jest "stabilny", technicznie poza tą zyebaną kolejką jest elegancko. Najbardziej mi się podoba jak dobrze się strzela z boltoka, markzy i snajperki.

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że jest bardzo dobrze, mimo że to raczej ewolucja niż rewolucja ;)

Ciesze się i z niecierpliwością czekam na wrzesień, aby ograć kampanie 

Opublikowano

Srogi w(pipi) dostaje. Bez ćwiczenia z botami się nie obejdzie :p

Opublikowano

Wow. Ta gra będzie EPICKA. Grafika urywa dupe, responsywność, dynamika, nareszcie Lanca ma kopa. Kocham. Gearsy nowej generacji :obama:

E:

Jedynie co mi średnio leży to TTK. Trochę za szybko się ściąga wrogów. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

po dłuższym graniu....no gra sztos będzie:

na +

- oprawa graficzna to jakiś masakrator i to 60fpsów/4K  Gearsy chyba znowu zakończą kolejną generację jako najładniejsza gra na konsolach i to w co-opie ze split screenem gdzie mało kto dziś robi takie bajery

- projekt i design nowych map, te dwie mapki są lepsze niż wszystkie premierowe z gow4

- najlepszy gnasher w serii

- dynamika gry

- muzyka w becie na duży +

- kilka nowości gamplay'owo/wizualnych

- póki co brak różowych lancerów i postaci z cyrku ale strzelam że sobie nie odpuszczą tego badziewia w fullu

na -

- tryb arcade no nie dla mnie to jest ale czytałem sporo opinii graczy którzy nie lubią klasycznego multi serii że im to się podoba więc pewnie taki target

- granaty dymne bez oszołomienia przeciwników są właściwie bezużyteczne

- za szybkie czasy respawnów w KOTH

- na podglądzie pokazanie czasów do odnowienia się power weaponów

- za mocny lancer, egzekutor i retro

N1REjV2.gif

gears5techtest21.07.2f5jil.png

gears5techtest21.07.2mqjnb.png

gears5techtest21.07.2e9kgi.png

gears5techtest21.07.2lejxc.png

gears5techtest21.07.24sk7h.png

:fsg:

Opublikowano

Czyli podsumuwując

- piękna grafika

- 60fps

- z tego co piszecie świetne multi

- kampania z babom

- escape

- horda

- splitscreen

- kooperacja dla 3 graczy

- brak lootboxów

- darmowe wsparcie po premierze

Dla mnie brzmi calkiem ok

Edytowane przez ASX

Opublikowano

multi wymaga drobnych szlifów 

57h9x0i9kfb31.jpg

upgoorad graficzny w SP?  :obama:

Opublikowano

Wygląda gorzej chodzi gorzej tak strzelam. A jak chcesz dokładnie wiedzieć to pewnie będzie na digital foundry w okolicy premiery test. Ja tam nie widzę sensu grania na Xbox one s jak można kupić Xboxa one x za kilka groszy więcej. Obecnie na koksa są co chwila jakieś okazje. A i nie licz że HDR na s'ce będzie ok. Sam testowałem po zakupie Xboxa x gry z HDR na s i x. Niestety ale bez 4k HDR jest biedny. Gow 4 ogrywałem z figusiem na Xbox one s a potem jak odpaliłem samemu na Xbox one x to skok był mocno zauważalny na dobrym tv. 

Opublikowano

Granie na esce w 2019r? No jest w tym jakiś heroizm.

Opublikowano
30 minut temu, blantman napisał:

Gow 4 ogrywałem z figusiem

Jest szansa że ogramy i piąteczke razem ;)