Jump to content

Nioh 2

Sylvan Wielki

Recommended Posts

Guest Orzeszek
Posted

Nioh 2  : banderas: jedyny soulslike jakiego trawie

Posted

Mocno się boję. 1 ograna dwukrotnie w tym wszystkie dlc. Pomimo powtarzalności przeciwników kocham tą gierkę.

Ale coś za szybko zapowiedź, żeby było dużo nowości a nie już odcinanie kuponów i 3 nowych przeciwników na cała grę.

Posted

Ogolnie nie dla mnie gry pokroju DS, ale Nioh byl idealnie wywarzony pod tym wzgledem. Dynamiczny, fajny setting, mechanika, odpowiednio ustawione checkpointy. Jedyne czego bym sie czepil to powtarzajacy sie bossowie i przeciwnicy w pozniejszych etapach, przez co odposcilem dalsza gre. Mam nadzieje, ze w kolejnej czesci bedzie zachowana roznorodnosc od poczatku do samego konca, bez zbednych zapychaczy.

Guest aphromo
Posted

A to nie bylo na pokazie premiera 2019 ?

Guest _Be_
Posted

Nic nie było pokazane, ani data ani platformy. 

Guest ragus
Posted

Nawaliło tych gierek z samurajami.

Jedynka fajna, ma swoje grzeszki no ale dalej solidny tytuł. Większa różnorodność w dwójce i jest brane na premierę, z tym że nie u czezkiego bo drogo.

Posted

Mam nadzieje ze nie bedzie takiej powtarzalnosci lokacji i przeciwnikow jak w pierwszej czesci. Fajnie by bylo jakby postawili na otwarty swiat zamiast misje.

Guest ragus
Posted (edited)

Misje super, otwarte mapy zostawmy From Software.

Edited by ragus
Guest _Be_
Posted
27 minut temu, Pupcio napisał:

Jak nie dali platform to chyba można z góry założyć że multiplatforma 

No na steama myślę, że wyjdzie. 

Posted

Tym bardziej, że jedynka ponoć całkiem dobrze się na Steamie sprzedała. Tylko niech tym razem trochę bardziej przyłożą się do portu. Czegoś, co by tak często crashowało i na różne sposoby się wysypywało, dawno nie widziałem. Może mam pecha i akurat z moją konfiguracją Nioszek się wybitnie nie lubi? :dunno: